Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Συμφωνώ με gsarig. Ειδικά το πρώτο αν και δεν κάνει το φινάλε εντελώς προβλέψιμο, ένα "βρες μπας και ...." στο βάζει στο μυαλό. Επίσης η παγίδα με τον Hurley ήταν κάπως εμφανής για τον θεατή. Συνολικά μου άρεσε το επεισόδιο, έβαλε νέα στρώματα στην υπόθεση και στον χαρακτήρα του Μπεν (a.k.a Bourne). Δεν κατάλαβα γιατί η Elsa (Indiana Jones III anyone? ) δεν σκότωσε τον Sayid και πάνω απ'όλα γιατί είπε στον σύνδεσμό της οτι "ο Sayid δεν έχει ιδέα" (?) Επίσης απορίες: πως η επικοινωνία με το τηλέφωνο είναι άμεση αλλά στον πύραυλο διαστέλεται ο χρόνος; Και: αυτοί που θα επιστρέψουν στο καράβι, θα είναι σαν να έλειπαν μέρες/μήνες από αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Όντως το show αρχίζει και γίνετε λίγο βαρετό και κρίμα.Να δείτε που θα φύγουν από το νησί και δεν θα μάθουν tipota.o shayid θα κόψει κάνα νύχι επιτέλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Όντως το show αρχίζει και γίνετε λίγο βαρετό και κρίμα.Να δείτε που θα φύγουν από το νησί και δεν θα μάθουν tipota.o shayid θα κόψει κάνα νύχι επιτέλους? για μένα το αντίθετο ισχύει. η σειρά απέκτησε το ενδιαφέρον που είχε στον 1ο κύκλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Το μόνο που με χαλάει πλέον στο Λοστ είναι ότι ενώ οι δικοί μας (και ειδικά ο Τζακ) βλέπουν γύρω να γίνεται χαμός, (πειράματα του φυσικού, φωτογραφία Πενέλοπε-Μπρόδα κ.λ.π) επικρατεί μια απάθεια. Μια χαλαρότητα λες και δεν συμβαίνει τίποτα. Θα μου πεις ότι αλλιώς δεν θα έβγαιναν τόσες σεζόν αλλά είναι πολύ κουφό να βλέπεις έναν τύπο με πυραυλάκι και χρονόμετρα και να μην ρωτάς τι είναι αυτό. Απο περιέργεια και μόνο ρε πούστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Παντως ειναι απιθανο ρε παιδια απλα να υπαρχει μια ΣΤΑΘΕΡΗ διαφορα ωρας μεταξυ νησιου και εξω κοσμου?Απλα 31 λεπτα διαφορα.Ουτως η αλλως δεν μας εδειξαν κατι αλλο.Δεν ξερουμε ΠΟΤΕ ξεκινησε η ρουκετα,ωστε να πουμε οτι ο χρονος κυλαει πιο αργα.. Οσο για την "απαθεια" εν μερη συμφωνω.Νταξει τα κανουν ολα αυτα και καλα επειδη θελουν απλα να φυγουν κ τπτ αλλο.Αλλα και να ρωτουσαν περισσοτερα ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι δεν θα επαιρναν απαντησεις.Το προτιμωαπο το να βλεπω 40 λεπτα τον εναν να ρωταει και τον αλλον να μην απανταει.Ναι μεν θα γινει πιο αληθοφανες,αλλα δε θα προχωρησει η υποθεση.Το αλλο που με χαλαει πιο πολυ ειναι με την Τζουλιετ.Ενταξει,οσο ηταν με του Αλλους,δεν ελεγε τιποτα.Πλεον ομως,τους ΠΡΟΔΩΣΕ.Δεν ειναι μαζι τους πλεον και δεν εχει να φοβαται τιποτα.ΓΙΑΤΙ κανενας απο τους Losties δεν την βαζει κατω να ξερασει οτι ξερει.Οχι οτι της εχουν πει κ πολλα,αλλα οτιδηποτε εχει πεσει στην αντιληψη της θα μπορουσε να το μοιραστει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Eπισης μου αρεσε παρα πολυ η σκηνη με τον διαλογο Κεητ-Σωγιερ.Πολυ ωραια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
porco_rosso21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Respect κατα τ'αλλα ,θεικο επεισοδισο για μενα,πολυ παρανοια πλεον...1 πραμα,που νομιζω πως δεν σχολιαστηκε κ μετραει ειδατε που φορουσε η γκομενα που εφαγε ο σαηντ στο ξενοδοχειο,το ιδιο βραχιολι με τη ναομη??πρεπει να ειναι κατι σαν κωδικας αυτο το βραχιολι,για τα ατομα αυτα,κατι να σημαινει....κ δευτερον,προσωπικα,να δειτε που ο μπεν δεν εχει ανθρωπο στο πλοιο,απλα γνωριζε μερικα πραματα απο πριν,κ μπλοφαρει,ενω ο σαηντ θα γινει θα γινει τελικα ο ανθρωπας του στο πλοιο..ετσι πιστευω,μπορει κ οχι..αλλα αυτο με το βραχιολι ειναι τωρα το θεμα,τι σημαινει.. Πολυ γουσταρω το λοστ,παρολο που αυτο με το οτι δεν ρωτανε κ δεν πιεζουν οσο πρεπει ισχυει,αλλα δεν με χαλαει τοοοσοο ωστε να αγανακτησω κιολας..νταξ,απλα τραβανε τη σειρα,κ δεν την τελειωνουν σε 1 σεζον μονο.. ..ελπιζω το επομενο να δειξει την αμεση συνεχεια αυτου, με το πλοιο,τον ντεσμοντ κτλ,θα σκασω απο την αγωνια:fear: ..αν καποιος ξερει που εχει κανα τρεηλερ με το 4ο επεισοδιο,ας δωσει κανα λινκ πλιζ..:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandipl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 για μένα το αντίθετο ισχύει.η σειρά απέκτησε το ενδιαφέρον που είχε στον 1ο κύκλο συμφωνω και στο δευτερο επισης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Λέτε ο άνθρωπος του μπεν στο πλοίο να χει σχέση με το ότι τόσο καιρό ο harold perineau εμφανίζεται στα credits? xmmmm:cool: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Οντως.Παιζει τελικα ο προδοτης του Μπεν να ειναι Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Υπαρχει trailer για επομενο στο youtube αλλα δεν δειχνει τπτ που να μαρτυρα την υποθεση. Δεν κατάλαβα γιατί η Elsa (Indiana Jones III anyone? ) δεν σκότωσε τον Sayid και πάνω απ'όλα γιατί είπε στον σύνδεσμό της οτι "ο Sayid δεν έχει ιδέα" (?) Ισως επειδη πραγματι να μην ηξερε ποιος ειναι πραγματικα το αφεντικο της και τι κανει ,απλα ναχε εντολη απο Ben να τον σκοτωσει..δεν ειναι απιθανο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
porco_rosso21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Το ματι στην καλυβα, http://bp3.blogger.com/_8HhjIy50yEY/R6KaJaLiPBI/AAAAAAAAAP8/svTeZ1h0Epk/s1600-h/the.eye.pngδεν μου μοιαζει για Λοκ,πιο πολυ για Ντεσμοντ:rolleyes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darth_revan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Respect κατα τ'αλλα ,θεικο επεισοδισο για μενα,πολυ παρανοια πλεον...1 πραμα,που νομιζω πως δεν σχολιαστηκε κ μετραει ειδατε που φορουσε η γκομενα που εφαγε ο σαηντ στο ξενοδοχειο,το ιδιο βραχιολι με τη ναομη??πρεπει να ειναι κατι σαν κωδικας αυτο το βραχιολι,για τα ατομα αυτα,κατι να σημαινει.... Πράγματι, αυτό μου έκανε κι εμένα εντύπωση. Διαβάζα τόσες σελίδες και σκεφτόμουν μα κανένας δεν το αναρωτήθηκε αυτό;; Υποψιάζομαι μήπως... ...αυτό το είδος βραχιολιού είναι κάποιο διακριτικό για τα μέλη κάποιας οργάνωσης (ίσως τα αρχικά R.G. να μην είναι ανθρώπου, ίσως και να είναι). Ο Σαγίντ πάντως βλέποντάς το αυτό φαίνεται να γνωρίζει κάτι περισσότερο, ίσως να ξέρει τι σημαίνει. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν βαρέθηκα με τα καινούρια επεισόδια, ίσα-ίσα νομίζω ότι είναι πιο καταιγιστικά από τα προηγούμενα. Και οι καινούριοι χαρακτήρες μου φαίνονται άκρως ενδιαφέροντες. Όσο για όλα αυτά με το πώς κανείς μπορεί να φτάσει στο νησί, μόνο ακολουθώντας μία συγκεκριμένη διαδρομή, μου θυμίζουν λίγο το μύθο του "βουνού της αναλογίας" (mount analogue), του Rene Daumal. Το συγκεκριμένο βουνό υποτίθεται ότι είναι τοποθετημένο πάνω σε ένα νησί στο νότιο ειρηνικό( ! ). Το σύνολο του νησιού στηρίζεται πάνω σε μια περίεργη πλατφόρμα από ορυκτά και μέταλλα άγνωστης προέλευσης που έχουν την παράξενη ιδιότητα να καμπυλώνουν το χώρο γύρω τους με τέτοιον τρόπο ώστε ολόκληρη η περιοχή να καλύπτεται από ένα πεδίο καμπύλου χρόνου. ( ?? ) Ετσι το νησί δεν είναι ορατό και δεν μπορεί κανείς εύκολα να το επισκεφτεί. Νομίζω ότι σύμφωνα με την ιστοριούλα μόνο λίγοι εκλεκτοί μπορούν να το επισκευτούν με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο... Απλώς το παραθέτω επειδή μου το θύμισε λίγο, αν και δεν νομίζω να έχει κάποια σχέση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darth_revan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Ψάχνοντας είδα ότι για το τι μπορεί να σημαίνουν τα αρχικά R.G. εδώ έχει διάφορες θεωρίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 porco rossο επίσημα έιπαν ότι ανήκει σε ηθόποιο που δεν έχουμε ξανασυναντήσει απόσο θυμάμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.