Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

O Διευθυντης των φυλακων στο επεισοδιο που παιζει τωρα η ΕΤ1 (S03E04) δεν μοιαζει πολυ με τον δικηγορο που εμφανιζεται στην 4η σαιζον;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O Διευθυντης των φυλακων στο επεισοδιο που παιζει τωρα η ΕΤ1 (S03E04) δεν μοιαζει πολυ με τον δικηγορο που εμφανιζεται στην 4η σαιζον;

Απλά δεν έχουν καμία σχέση.Είπαμε είναι και οι 2 μαύροι αλλά δεν είναι όλοι οι μαύροι ίδιοι.

Δεν ειπα οτι ειναι ιδιοι αλλα εχουν το ιδιο αυστηρο στυλ. Στην αρχη νομιζα οτι ειναι το ιδιο προσωπο αλλα οταν ζουμαρε η καμερα φανηκε ο διευθυντης ειναι χοντρουλης.

Και μια απορία από εμένα...

Το αεροπλάνο που βρήκαν στο βυθό της θάλασσας δεν δικαιολογείται να είναι σε τόσο καλή κατάσταση. Τι θέλω να πω, όταν ένα αεροπλάνο, και ειδικά τόσο μεγάλο, πέφτει στη θάλασσα διαλύεται.

Αυτό που μας έδειξαν ήταν σαν να είχε βυθιστεί ένα καράβι που διαμελίστηκε στα τρία και είναι τα κομμάτια το ένα δίπλα στο άλλο.

Αποκλείεται λοιπόν να είναι το δικό τους αεροπλάνο σε κάποιο παράλληλο σύμπαν (από τις δημοφιλείς θεωρίες), αλλά περισσότερο ένα φυτεμένο αεροπλάνο από κάποιους για κάποιο σκοπό... που ελπίζω βέβαια να μάθουμε αυτή τη σαιζόν. :fear:

στανταρ και εγω πιστευω οτι ηταν σκηνοθετημενο απο καποιους ετσι ωστε να πιστεψει ο κοσμος οτι βρεθηκε το αεροπλανο και ολοι ειναι νεκροι

δεν παίζει να μην είναι σκηνοθετημένο αφού στο flashback με τον πιλότο του ελικοπτέρου τον βλέπουμε να πέρνει τηλέφωνο και να λέει ότι δεν είναι αυτός ο πιλότος του αεροπλάνου και ότι έχουν κάνει λάθος.

έτσι βγάζουν bug και οι περισσότερες θεωρίες για παράλληλο σύμπαν, μεταφορές στον χρόνο κ.α.

Πάντως τώρα που το σκέφτομαι περισσότερες πιθανότητες δινω στο να βάλαν επίτηδες οι σεναριογράφοι να βρίσκουν το αεροπλάνο για να μας μπερδέψουν με παράλληλα σύμπαντα και στο τέλος να το γυρίσουν αλλιώς...

Και φαντάζεστε όλα να είναι ενα όνειρο,να μείνουν αναπάντητα όλα τα ερωτήματα,και στο τέλος ο Τζάκ να ξυπνάει όμορφα ωραία,να πίνει τον καφέ του,και να πηγαίνει στήν δουλεία; :-D

Και μετά να συνειδητοποιείς,οτι μόλις έχεις χάσει 6 χρόνια απο την ζωή σου.... :-)

μετα τα χαπια μου τα νευρα μου ....

παντως αν ηταν ολα φαση πειραματος φαρμακου σε ψυχασθενεις θα ταν καπως εξηγησιμο

δεν θυμαμαι σε ποιο κυκλο ηταν που ο χοντρουλης ειχε 1 ερωτικο συμβαν στο νησι με μια τυπισα που ηταν μαζι στο τρελλαδικο εκει λιγο εχασα τη μπαλλα βασικα γιατι ηταν οι σκηνες που εδειχνε στο τρελλαδικο φλας φοργουορντ κ η τυπισα ειχε πεθανει στο νησι αν θυμαμαι κκαλα

πως γινετε να ειναι στο μελλον μαζι του στυο τρελλαδικο και να πεθαινει στο νησι που ειναι προγενεστερο ????

ενοειται πως δεν ηταν flash forward...ενοεις την λιμπυ και εδειχνε παρελθον φυσικα που ηταν και αυτη στο ψυχιατρειο...και ο χερλυ στο ψυχιατρειο ηταν πριν το νησι...

Για να μη μπερδευόμαστε, το flash forward έχει χρησιμοποιηθεί μόνο 2 φορές. Στο τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου και στο πρώτο επεισόδιο του 4ου. Ποτέ άλλοτε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...