Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
ε,τοτε να κανονισετε να μπειτε κανα skype,να σου τα πει ολα απο την αρχη :-D .

παιζει καταπληκτικα τον ρολο του,και ισως ο μακραν καλυτερος χαρακτηρας της σειρας.

ΥΓ.πολυ ξυλο εχει φαει ο κακομοιρης.αλεξης κουγιας εχει καταντησει....

ΧΑΑΧΑΧΑΧ..Δωσε μου το nick του..ναι ειναι πολυ καλος αλλα πιστευω οτι ηδη τον εχουν ανεχτει πααααρα πολυ...μονο με ξυλο καταλαβαινει πλεον...

soturin πιστευω αν ηθελαν να τον δειξουν ψηλο θα τον εδειχναν απο κανονικη καμερα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως να κάναμε και μια ψηφοφορία για τον πιο γαμάτο χαρακτήρα του Lost... Μιας και έχουμε ήδη τρεια απόψεις όπως Μπεν, Λοκ και φυσικά τον αξεπέραστο Ντέσμοντ. (όποιος βρει ποιον ψήφισα εγώ κέρδισε). Να ξέρουμε όμως αν είναι να ψηφίσουν και κορίτσια να βγάλουμε τον Σώγιερ γιατί θα με εκνευρίσουνε...

Desmond Θεος,μαζι με Λοκ by far οι πιο γαματοι,πιο ενδιαφεροντες χαρακτηρες....ο Σωγιερ ειναι γαματος κ αυτος,αλλα προσωπικα,σε μια ψηφοφορια του στυλ''αγαπημενος χαρακτηρας λοστ'',αυτος πιο πολυ θα κολαγε σε ''ψηφοφορια τζακ VS σωγιερ''(που τον εχει χαλαρα τον φλωρο το γιατρο,περαν του οτι τα παρατσουκλια-ατακες που λεει σε ολους σπερνουν κανονικα)....κ ο παιδοβουβαλος παντως,ειναι ρησπεκτ μορφη..:-):-)

Οχι και φλωρος ρε παιδια ο γιατρος...τοσα και τοσα εχει κανει..αλλωστε δεν ειναι τυχαια ο leader...και οπως ειχε πει και η ατσερα σε καποιο επεισοδιο της τριτης,ειναι ηγετης..μη λεμε και οτι θελουμε :P:P..παντως και γω τον παω full τον sawyer (μαζι με Λοκ,Ντεσμοντ,Τζακ και Σαγιντ)!!

Και εγω κοριτσι ειμαι αλλα οπως σωστα ειπωθηκε ο σωγιερ ειναι υπεροχος, πανεξυπνος και πολυ ενδιαφερον αλλα πραγματικα κυριλε τυπακια ειναι ο σαγιντ, ο ντεσμοντ και ο χερλυ. Χαρακτηρες καλοι απο την αρχη μεχρι το τελος χωρις να ειναι φλωροι οπως το γιατρουδακι.

ΧΑΑΧΑΧΑΧ..Δωσε μου το nick του..ναι ειναι πολυ καλος αλλα πιστευω οτι ηδη τον εχουν ανεχτει πααααρα πολυ...μονο με ξυλο καταλαβαινει πλεον...

αγαπητε ανδρεα,το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο δεν λενε?

[email protected] το msn του

και dwse_sfaliara το skype του.

• Members

Εγώ πάντως αντιπαθώ Τζακ και Λοκ (με τη σειρά που τους αναφέρω)

θα ήθελα δηλαδή να υπήρχε τρόπος να τους δω και τους δύο στο "κρεβάτι του πόνου" του Dexter :-P

Και στις συμπάθειές μου βρίσκονται οι Σαγίντ, Μρ. Εκο (αν και μας άφησε χρόνους νωρίς), Ντέσμοντ, άντε και λίγο ο Σώγιερ...

Α, και να μην ξεχάσω επίσης τη Νίκι και τον Πάουλο! :-P :-P :-P

φλωρος ξεφλωρος ο γιατρος,αλλος ''κανονιζει'':lol:την κεητ!!!:lol::lol::lol:;);)

Φιλε μου τα συναισθηματα μετρανε και οχι οι σωματικες απολαυσεις (ΣΤΑΝΤΑΡ ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑ)

Βασικά ο Τζακ είναι ο κλασικός σπαστικός που παίρνει την αρχηγία με το έτσι θέλω. Καλά να πάθει που του την πηδήξαν την Κέιτ γιατί ο Σώγιερ όπως και να το κάνουμε φαίνεται πολύ μαμιάς. Λίγο ακόμα και θα πήγαινε με την πολική...

Λίγο ακόμα και θα πήγαινε με την πολική...

Lol,κτηνοβατης!!!

ρε,ο σωγιερ ειναι ο μοναδικος νομιζω που πηδαει στο νησι...με ποσες εχει παει?κεητ,ανα λουσια....ο επιβητορας του νησιου!!!ο γιατρος κανει ολες τις αγγαρειες κ ο σωγιερ γλενταει τελικα....:-)

αγαπημένος χαρακτήρας;

με διαφορά...

"WAAAALT! WAAAAAAAAAAALT!!! Where is my SON?"

[πλάκα κάνω σαφώς!] (αλήθεια που είναι αυτός - λέτε να τον δούμε-μπλιχ- πάλι σε κανά - ουστ- επεισόδειο από δω και πέρα ; )

κορυφαίος χαρακτήρας στην ταινία ο Τζακ. πείτε τον φλώρο, μουχλα ότι θέλετε ο χαρακτήρας Τζακ είναι κορυφαίος και έχει τις πιο αλλόκοτες και έντονες μεταπτώσεις. μετά ο Ντες χαλαρά - ίσως αν είχε πιο κεντρικό ρόλο να ήταν και πρώτος.

Λοκ, Σόγιερ εμένα δεν μαρέσουν (τους παω τρελά στο έργο και το ντύνουν υπέροχα αλλά δε μαρέσουν)

τρίτος ο Μπεν, η μεγαλύτερη μορφή του έργου.. ο Τ-Μπαγκ του Λοστ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...