sheik Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Παντως για τον καπνο... αρχιζω να πιστευω πως ουτε ο Μπεν γνωριζει.Τσαμπα τα μπουνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 To ότι ο Locke ρώτησε τόσο στεγνά "Τι είναι ο μαύρος καπνός?" ήταν καθαρά πείραγμα των σεναριογράφων προς τους fan (πείτε μου ότι δεν συγκεντρωθήκατε αντανακλαστικα με το που το ακουσατε). Αναφέρομαι στον τρόπο γιατί στην ουσία προφανώς θέλουν να μάθουν αλλά ο locke μου δωσε την εντύπωση πως ήταν fan που απειλούσε σεναριογράφο με το όπλο και του λεγε "τι στο διάόλο είναι αυτός ο γαμημένος ο καπνός!!":devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Παρακαλούνται ιδιαίτερα τα μέλη (και απευθύνομαι κυρίως στους BOUGAS και sheik αλλά και σε όλους μας) να προσέχουν και να κάνουν χρήση του spoiler tag. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα αναγκαστώ να σβήνω μηνύματα και δεν το θέλω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadead Neth Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 http://www.timelooptheory.com/the_timeline.htm Μην το διαβάσετε αν δεν θέλετε να ξέρετε τι θα γίνει στους επόμενους κύκλους. Εξηγεί τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Παραλίγο να μάθουμε για τον καπνό...τα νεύρα μου...τι ψεύτης αυτός ο Ben...τι είναι επιτέλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Εξηγεί τα πάντα. απλά άλλη μια θεωρία προσωπικά δεν την πιστεύω και την θεωρώ αρκετά τραβηγμένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Πω πω αν ισχύουν τελικά αυτά που λένε στο σάιτ που έδωσε ο privateer θα είναι πολύ κορυφαίο το Lost... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadead Neth Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 απλά άλλη μια θεωρίαπροσωπικά δεν την πιστεύω και την θεωρώ αρκετά τραβηγμένη Είναι λίγο τραβηγμένη προσπαθώντας να εξηγήσει τα πάντα αλλά πάνω κάτω κάτι τέτοιο πρέπει να συμβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Παρακαλούνται ιδιαίτερα τα μέλη (και απευθύνομαι κυρίως στους BOUGAS και sheik αλλά και σε όλους μας) να προσέχουν και να κάνουν χρήση του spoiler tag. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα αναγκαστώ να σβήνω μηνύματα και δεν το θέλω... οκ,sorry,αλλα δεν εβαλα spoiler γιατι οπως ανεφερα και στο ποστ ,ολα οσα ειπα ειναι καθαρα δικες μου σκεψεις,και οχι απο καποια πηγη,η καποιο φορουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ γουστάρω! Πολύ καλή ιστορία και θα είμαι πλήρως ικανοποιημένος αν κατσουν και μας τα εξηγήσουν-δειξουν όλα αυτά και δεν μείνουν στα υπονοουμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Και γω προσωπικα δεν πιστευω στην timeloop theory οπως την παρουσιαζει..ειναι καλη ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Καμιά αάλλη θεωρία έτσι καλή ξέρετε? Για ρίχτε κανένα σάιτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loser Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Καμιά αάλλη θεωρία έτσι καλή ξέρετε? Για ρίχτε κανένα σάιτ... www.lostpedia.com από τα ποιο ολοκληρωμένα sites Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
porco_rosso21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Μονο εγω ξενερωσα που εισηχθει το παραφυσικο στοιχειο ετσι,με τον κινεζο?οκ,το λοστ γενικα παιζει με τη φαντασια,τις τρυπες στο χρονο,τα χρονικα παραδοξα κτλ,αλλα με φαντασματα οχι ως τωρα(τουλαχιστον ετσι,δλδ κ ο τζεηκομπ κτλ,εχουν μια δοση μυστηριου,εχουν κατι τσπα)...μου φαινεται λιγο γελοιο...απο το πουθενα,πεταει ετσι τα φαντασματα κ τον αλλο που μιλαει με αυτα...δλδ,τελειως παραμυθι η φαση..δεν λεω οτι ολα οσα γινονται ειναι λογικα ή θα εξηγηθουν ετσι,αλλα αλλο ειναι ρε γμτ να σου λεει ο αλλος''υπαρχει μια τρυπα στο χρονο''κτλ(donnie darko rulez) κ αλλο να σου πεταει ξαφνικα''ναι,οκ,εχουμε ενα πιτ παπαδακο,που μιλαει με τους νεκρους''...δλδ εγω ξενερωνω..ελπιζω να εχουν μια ικανοποιητικη εξηγηση για αυτο,ή τεσπα κατι που δεν α μου αφηνει αυτο το ''εκτη αισθηση'' αισθημα.. :rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lighter122 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δεν εισαι ο μονος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.