Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 4 Topic (Spoiler Free Up To Season 3)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πως καταλαβαινεις οτι ειναι fb?

Μα αφου τους βλεπουμε ολους να μαθαινουν τα νεα για την δηθεν ευρεση της πτησης και στο νησι το εχουν πει αυτο στους επιζωντες.Αρα εγιναν πριν....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

για εμένα το πιο πιθανό είναι οτι ο άνθρωπος του μπεν στο πλοίο ειναι η γυναίκα που μιλάει με τον Μάιλς στο τηλέφωνο(ρετζίνα), και λέει πως ο μινκαούσκι δεν είναι διαθέσιμος, πιθανότατα τον έχει αιχμαλωτίσει...[\spoiler]

Παιδια, σας παρακαλω, ας μου πει καποιος πως βρεθηκε το πιλοτηριο στο βυθο, αφου ειχε πεσει στην ζουγκλα (με τον τηλεπαθητικο απο τους heroes για πιλοτο - προχτες ειχε το επεισοδιο στον αντ1

Δεν αντεχω αλλο, πληρωνω οσο οσο, ας μου πει καποιος πως τελειωνει η σειρα και τι παιζει, νομιζω θα σκασω βλεποντας αλλο ενα επεισοδιο που να μην εξηγει τιποτα.

Παιδια, σας παρακαλω, ας μου πει καποιος πως βρεθηκε το πιλοτηριο στο βυθο, αφου ειχε πεσει στην ζουγκλα (με τον τηλεπαθητικο απο τους heroes για πιλοτο - προχτες ειχε το επεισοδιο στον αντ1

Είναι κάτι που όλοι μας αναρωτιόμαστε. Η λογική λέει ότι

το βίντεο είναι "φτιαχτό", δηλαδή ότι πρόκειται για συνομωσία (της Dharma ίσως?) ώστε να μη βρεθεί το αεροπλάνο, γιατί έτσι θα βρεθεί και το νησί...

Στην αρχή έδειξε να εξερευνεί κάποιος στην ψύχρα και να βρίσκει στην τύχη το αεροπλάνο οπότε και το διέρρευσε στα μέσα, να ναι όλο φτιαχτό;..

Μια ακραία περίπτωση είναι

το βίντεο να είναι αληθινό αλλά να πρόκειται για άλλο αεροπλάνο του ίδιου τύπου, το οποίο να έριξε σε εκείνο το σημείο η Dharma (ίσως είναι και η οσεάνικ μέσα στο κόλπο).

Μπορεί και να λέω μπούρδες, όμως πως είναι δυνατό να βρίσκεται το ίδιο αεροπλάνο σε 2 διαφορετικά σημεία (και σε κάθε σημείο να έχει χωριστεί σε διαφορετικά τμήματα);;;

Το βιντεο ειναι "αληθινο" και σκηνες του ειχε δειξει και στο Lost alternative reality game που τελειωσε την προηγουμενη εβδομαδα με την ευρεση της πτησης.Αν παρατηρησατε,ειπαν στις ειδησεις οτι το αεροπλανο βρεθηκε απο ενα πλοιο ερευνητικο με ονομα Κριστιαν 1.

Ε σε αυτο το πλοιο διαδραματιζοταν το ολο παιχνιδι και γενικως η συνδεση που εγινε με την σειρα ηταν πολυ cool.

Αυτο που μπορουμε πιστευω με ασφαλεια να υποθεσουμε ειναι οτι προκειται για ΑΛΛΟ αεροπλανο.Σκηνοθετημενη ευρεση και καλα,ωστε να σταματησουν ερευνες κλπ.Ουτως η αλλως,σε 5000 βαθος,δεν προκειται ποτε να ανασυρθει και να βγει στη φορα η συνομωσια.

με το αεροπλανο σε τετοιο βαθος, αναρωτιεμαι πως θα δικαιολογησουν οτι σωθηκαν και καλα αυτοι οι εξι

Μαριε, εχεις πετυχει καμια καλη θεωρια στο net σχετικα με οσα συμβαινουν; Πασαρε την πλιζ, i could use a τζουρα of make-sense. :P

Και γω πιστευω πως ειτε προκειται για αλλο αεροπλανο...ειτε ειναι φτιαχτο..και μαλλον ειναι το 2ο..αλλωστε οκ η σειρα εχει καποια στοιχεια επιστ. φαντασιας αλλα οχι τοσο πολυ.Ισως ο μαυρος πουχε δειξει και στο 01 ναναι στην νταρμα και να ειναι στο κολπο του "ψευτικου" αεροπλανου...θα δουμε..παντως οι τυποι που προσγειωθηκαν,συμπαθητικοι ειναι..

Ωραιο το επεισοδιακι. Επιτελους μαθαινουμε και για το σκοπο των "ιπταμενων".

Μια τεραστια απορια ρε γμτ. Ειναι δυνατον να ειναι 3 μηνες στο νησι, να εχουν τοσες αποριες για το τι γινεται, να μην τους λεει κανεις και ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ?

Προσωπικα θα ειχα κανει τοπι στο ξυλο και θα ανεκρινα με βραστα αυγα στις μασχαλες και με φαλαγγα τον Μπεν και οποιονδηποτε αλλον απο τους Αλλους για να μαθω τι σκατα γινεται στο νησι και γιατι ζουσαν αυτοι εδω. Τα παιδια μας ομως ειναι κουλ και ολο περπατανε στο δασος χωρις να ενδιαφερονται για την ουσια της υποθεσης.

Επισης, αυτοι που ηρθαν στο νησι.

Ειναι δυνατον να εχεις τα οπλα τους, να εχεις βρει το ελικοπτερο τους και να μην τους ανακρινεις για να μαθεις τι εγινε, πως σας βρηκανε, τι ψαχνουν, που βρισκεστε και τι πιστευουν στον εξω κοσμο για τη συντριβη? Δηλαδη, ειναι σε μια φαση προς το τελος στο ελικοπτερο ο τζακ και ρωταει τον κινεζο-βιετναμεζο μεντιουμ για ποιο λογο ηρθαν στο νησι και αυτος του λεει "θα σου πω αν μου δωσεις το τηελφωνο" Και ο τζακ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ!!!! Δηλαδη, ειναι και ομηρος και διαπραγματευεται τι πληροφοριες θα δωσει. Υπηρχε περιπτωση αν ηταν καποιος απο εμας να του εδινε το τηλ? Εγω προσωπικα οχι. Θα τον εβαζα κατω και θα τον ξεσκιζα στις ερωτησεις και στις φαπες για να καταλαβω τι μου γινεται.

Και σαν να μη φτανει αυτο, αφου του δινει το τηλ ο τζακ και τηλεφωνει ο μεντιουμ-χαρτοριχτρα-εχω το κληρονομικο χαρισμα-Νικος Χορταρεας, οταν τελειωνει το τηλ του ο Τζακ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ και συνεχιζεται η σκηνη....:X:X:confused::confused:

LOL σωστες σκεψεις ενταξει ενα απλο serial ειναι, και ειμαι σιγουρος οτι αν καποιος πηγαινε να πει κατι θα τον χτυπουσε κεραυνος ή κατι αλλο.

Ασε που ηδη εχουν σπασει στο ξυλο τον Ben

@ Absinthe Καλά εντάξει. Εννοείται ότι με το που έβλεπα τον καπνό θα έβγαζα ένα ένα τα νύχια του Μπεν μέχρινα μου πει τι είναι... Γενικά οι Λοστ δεν έχουν αναπτυγμένο το αίσθημα της απορίας. Αλλά το διακιολογούν και καλά ότι δεν τους νοιάζει τπτ πέρα απο το να φύγουν...

Btw κορυφή επειδόσιο. Θα μας τρελάνουν τελείως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...