mamep Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Μετά από 2 χρονάκια αποφάσισα να κάνω ένα δώρο στον πατέρα μου το παλιό μου Laptop (Fujistu-Siemens Amilo m7440g) και ένα καινούργιο για τον εαυτό μου. Για να μην τα πολυλογώ αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά ενός Zepto Znote από τη Σουηδία που βρισκόμουν για επαγγελματικούς λόγους. Η εταιρία μπορεί να είναι λίγο άγνωστη στο Ελληνικό κοινό αλλά στην Ευρώπη τα πάει μια χαρά. Η εταιρία σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το laptop με το configuration επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις λειτουργικό που επιθυμείς ή κανένα λειτουργικό. Χαρακτηριστικά του Laptop : CPU : Intel Mobile Core 2 Duo T7250 aka Merom @ 2.00 GHz Chipset : Intel PM 965/ ICH8-M Graphics : Nvidia 8600GT 512MB Inventec Memory : 2 x 1 GB DDR2 667 ADATA Wifi : Intel Pro Wireless 4965 AGN Audio : Realtek ALC268 HDD : 2.5 120GB Toshiba 5200rpm Network : Broadcom Netlink Gigabit Bluetooth: Bluetooth PAN network adapter Infrared : Yes USB ports : 4 Vga output : Vga + S-video DVD: TSSTcorp CDW/DVD SN-M242D Βάρος : 2,35 Kg Οθόνη : 14,1" Memory Card : 4-in-1 Memory Card Slot Battery : 6 Cell (4800MAh) Το κουτί : Πλάι Σε γενικές γραμμές το laptop είναι πολύ καλό και μου κάνει τη δουλειά μια χαρά. Ένα από τα καλά του είναι ότι σου δίνει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσεις το touchpad. Επίσης το touchpad φαίνεται ένα με το υπόλοιπο laptop και όχι κάτι ξεχωριστό. Τέλος αντίθετα με τις εταιρίες που σου δίνουν τη δυνατότητα για custom build laptops έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις το Keyboard layout που επιθυμήσετε. Περισσότερα σύντομα(λόγω έλλειψης χρόνου) Θετικά : - Αρκετά ελαφρύ - Custom build - Touchpad Αρνητικά: - 'Ελλειψη DVI - Θερμοκρασίες στα παιχνίδια Η τιμή του λίγο πολύ γύρω στα 900 Ευρώ + 25 % ΦΠΑ Μια από τις καλύτερες μου αγορές μέχρι στιγμής..
valekgr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 ενδιαφέρον το εργαλείο φίλε , αλλα ειμαι άρρωστος με τα ΣΟΝΥ εγώ... αντε σε καλή μεριά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.