Grifer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Σκεφτηκα και θελω να σας προτεινω να καναμε καποιον διαγωνισμο στο φορυμ του insomnia..και να βρησκαμε και καποιους δωροθετες..!Τι λετε? Εχετε να προτεινετε καποια ιδεα πανω σε αυτο?
frenzy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 εμένα δε θα με χάλαγε να βγάζαμε έναν mod of the year. Τώρα για δώρο ας επιμεληθούν άλλοι....)
red7genius Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 εμένα δε θα με χάλαγε να βγάζαμε έναν mod of the year. Τώρα για δώρο ας επιμεληθούν άλλοι....) βασικα μαλλον εννοουσε για τα μελη. κατι σαν αυτο που γινεται καθε χριστουγεννα στο www.thelab.gr
frenzy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Το κατάλαβα αλλά εγώ εννοώ για τους mod. Τα μέλη μπορούμε να μαζευτείτε να βρείτε δωροθέτες και διαγωνισμό και να αναθέσετε το hosting στο ινσόμνια. Όλα αυτοί θα τα κάνουν;
bolec Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Τι να σας κάνω ρε παιδιά?Είναι ο aledjo banned.Μια βραδιά με τον αλέτζο θα μπορούσε να είναι το δώρο για την τυχερή insomniac:devil::devil:
Lucifer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Όταν από τη μία έχεις κάποιον που προσπαθεί σώνει και καλά να σε πείσει πως γουστάρει γυναίκες και από την άλλη κάποιον που έχει φάει τέτοιο σκάλωμα με τον πρώτο δε θέλει και πολύ να σε ζώσουν τα φίδια.
bolec Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Ταπεινή έκλιση για άφεση αμαρτιών.... ας τους δώσουμε για δώρο ένα μετρητή τότε
Bougas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 βασικα μαλλον εννοουσε για τα μελη. κατι σαν αυτο που γινεται καθε χριστουγεννα στο www.thelab.gr αυτο δεν γινετε,γιατι ξερουμε απο τωρα τον νικητη! Φιτς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.