tetod17 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Με ποιο τρόπο μπορώ να δω την εξωτερική ip μου δηλαδή με αυτή που βγαίνει ο router μου στο internet
Grifer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 ανοιξε ενα web Browser (i.E) και γραψε την διευθυνση ip tou Router σου για να μπεις σε αυτον!Οταν αποκτησεις προσβαση στο router πηγαινε στο internet connection status H κατι τετοιο αναλογα τι ρουτερ εχεις... και δες εκει που λεει WAN IP Address !! Αυτο ειναι η εξωτερικη διευθυνση IP ,αλλιως γινεται και με εντολη μεσω MS-Dos!
reb00t Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Επίσης μπορείς να πας και στο http://www.whatismyip.com αν δεχ έχεις πρόσβαση στο router, κτλ.
kSiS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 *off topic = κ πως μπορω να δω την Ip του router/modem μου ? εχω ενα philips (αυτο που δινει ο ΟΤΕ δωρο)
antonl Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 *off topic = κ πως μπορω να δω την Ip του router/modem μου ? εχω ενα philips (αυτο που δινει ο ΟΤΕ δωρο) Double click στο εικονίδιο του δικτύου στο system tray -> tab "support" -> default gateway (ένας πρόχειρος τρόπος).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.