Προς το περιεχόμενο

νεο PC για μηχανικούς...

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να αλλάξεις το κουτί αν θέλεις να βάλεις μεγάλη κάρτα γραφικών. Γιατί το 6a19 της hec δεν είναι και τόσο ευρύχωρο. Πάρε ένα hec της καινούριας σειράς

HEROICHI MIDI TOWER PRO 6XR8 BLACK

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911108

Πάντως μία κάρτα γραφικών που να απεικονίζει μέσω DVI-D ή μετατροπέα σε HDMI αναλύσεις FULL HD για σύνδεση με τηλεόραση και παρουσιάσεις σχεδίου κτλ θα ήταν ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό αν χρησιμοποιηθεί ένα Pc που θα συνδέεται με τηλεόραση αλλά αυτό εξαρτάται από χώρο και τις ανάγκες

Άλλο να το δείχνεις στην οθόνη και άλλο στην τηλεόραση...

Sales & Marketing...

Είναι σημαντικό να ξέρεις να κάνεις καλά και γρήγορα την δουλειά σου αλλά είναι εξίσου σημαντικό να ξέρεις να την πουλάς!!!!

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τι εννοείς "μεγάλη κάρτα γραφικών"? εδώ αλλωστε μου λένε να βάλουμε απλή....

Το συγκεκριμένο κουτί το έχω 2 χρόνια και μπορώ να πώ ότι με έχει βολέψει... με 3 κάρτες, 4 σκληρούς 2 DVD drives και μια Scythe Ninja πάνω απο τη CPU...

Το προτίμησα για έρχεται με 2 δωδεκάρηδες ανεμιστήρες τοποθετημένους..

Αυτό που μου λες έχει ένα οχταρη, θα κάνει περισσότερο θόρυβο.. Αν έχετε να προτείνετε κάποιους αθόρυβους ανεμιστήρες..

Μήπως να βάζαμε κανα μικρό κουτι (κυβο) που είπε και ο φίλος πιο πάνω να φαίνεται μουρατο? Η δεν θα χωράει τίποτα?

Δημοσ.

Μούρη μπορείς να πουλήσεις μόνο στον αδαή, (δηλαδή στον τελικό πέλατη) και όχι στους ανθρώπους που συνεργάζονται με τον μηχανικό, πχ εργολάβο- εργοδηγό. Επίσης συνήθως ο πελάτης βλέπει μόνο σχέδια και μετά σε 3D μορφή την οικοδομή όταν είναι στα τούβλα πριν και αφού περάσει ο έλεγχος. Οπότε σύνδεση με τηλεόραση κτλ είναι μάλλον περιττά. Πάντως καλό θα ήταν όπως ειπώθηκε να ρωτήσεις και τους φίλους σου τι θέλουν γιατι αυτοί ξέρουν για παράδειγμα αν θα κάνουν παρουσίαση σε TV.

Δημοσ.

Το κουτί που σου πρότεινα δεν έχει 8αρη. Είναι απλά όπως το 6a19 με καλύτερη διάταξη δίσκων(καλύτερη κυκλοφορία αέρα) και των usb (καλύτερη πρόσβαση).

Το αρνητικό του είναι ότι δεν έχει τον έναν 12αρη ανεμιστήρα δεν διαφωνώ.

Νομίζω ότι για γραφείο είναι -ειδικά στην πρόσβαση των usb- πιο χρηστικό, Σκέψου τη συνεχή μεταφορά δεδομένων με usb και κάθε φορά να σκύβει ο φίλος σου για να ανοίξει το πορτάκι το οποίο στο τέλος θα σπάσει για βάλει αυτό το ένα φλασάκι....

Δεν έχει νόημα το 6α19 για χρήση γραφείου μόνο και μόνο για τη πρόσβαση στα usb... Φαίνεται τρελό αλλά είναι αλήθεια.

Όσο για την κάρτα γραφικών είναι θέμα αναγκών οι οποίες ίσως δεν έχουν προσδιοριστεί... Εξάλλου δεν χρειάζεται και τίποτα τρομερό μία ΑΤΙ HD 2400 50 ευρώ ή μία Ati HD 2600 pro 75 ευρώ αν τελικά δεν χρειάζεσαι ειδικευμένη κάρτα γραφικών.

Δεν είναι μούρη να προωθείς σωστά και με νέα μέσα την δουλεία σου - είναι διαφήμιση της σωστής και ποιοτικής δουλείας σου (αυτό το κρίνει η αγορά πάντα, έστω και ετεροχρονισμένα). Σημασία έχει να αφήνεις στον πελάτη την αίσθηση της εξελιγμένης και σύγχρονης τεχνογνωσίας σου έστω και αν αυτό προωθείται σαν κερασάκι με μία παρουσίαση σε HD Τηλεόραση...

Δημοσ.
Το κουτί που σου πρότεινα δεν έχει 8αρη. Είναι απλά όπως το 6a19 με καλύτερη διάταξη δίσκων(καλύτερη κυκλοφορία αέρα) και των usb (καλύτερη πρόσβαση).

....

Νομίζω ότι για γραφείο είναι -ειδικά στην πρόσβαση των usb- πιο χρηστικό, Σκέψου τη συνεχή μεταφορά δεδομένων με usb και κάθε φορά να σκύβει ο φίλος σου για να ανοίξει το πορτάκι το οποίο στο τέλος θα σπάσει για βάλει αυτό το ένα φλασάκι....

Δίκιο έχεις δεν έχει 8αρι..

Επίσης και εμένα μου την έχει σπασει να σκύβω στο πατωμα για να φτασω τα USB..

Και τελικά και μένα μου έσπασε το πορτάκι....

Δημοσ.

Επειδή σήμερα θα τους το στείλω κατέληξα σε αυτό...

pc4autocadsb3.th.gif

Το μόνιτορ είναι αρκετα καλό?

Ο SCYTHE SFF21F S-FLEX S-FDB 120MM QUIET FAN είναι ενταξει για το κουτί?

Και προτείνετε ένα mouse μεγαλης ακριβείας... (ασύρματο ή ενσύρματο είναι καλύτερο για την περίπτωση??)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...