GnG Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα, Έχω την maximus formula η οποία έχει 7,1 soundmax κάρτα ήχου.Έχω ηχεία 7.1 και εγκατεστημένα τα ultimate windows vista.Ενώ στο test για τα ηχεία όλα τα ηχεία παίζουν κανονικά ,όταν ξεκινάω να παίξω μουσική απο winamp ή απο media player παίζουν μόνο τα 2 ηχεία.Οι ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου είναι για 7.1 ενώ έχω κατεβάσει απο το site της asus τους τελευταίους drivers για την κάρτα ήχου. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ
sl028 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Για δοκιμασε μερικα πραγματα α) Ενεργοποιησε στο wpm το SRS WOW (ειναι στις "βελτιωσεις"), Δες αυτο το site http://www.srs-store.com/store-plugins/mall/sas-plugin.asp?roia=!YzI1NgBVAAAR8UEAAg21 , γ) δες κι αυτο http://www.fxsound.com/
GnG Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Για δοκιμασε μερικα πραγματαα) Ενεργοποιησε στο wpm το SRS WOW (ειναι στις "βελτιωσεις") Στο media player εννοείς?Το έκανα δεν έγινε τίποτα.H soundmax έχει επίσης control panel που είναι όλα ενεργοποιημένα.
FocusX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Στην Ρ5Ε που έχει την ίδια κάρτα και σε vista64 παίζει μια χαρά σε μένα. Το dsp effects είναι ενεργοποιημένο (δες εικόνα); Επίσης κατέβασε αν δεν το έχεις κάνει ήδη αυτό το driver, στο site της asus δεν τον έχουν: http://www.sonicfocus.com/support.html
GnG Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την βοήθεια.Κατέβασα τον driver που είπες και πάλι τίποτα.Αξίζει να σημειώσω οτι στο control panel της soundmax(αυτο που έχεις στην photo) δεν δουλεύει το equalizer.Δεν μου δείχνει οτι υπάρχει ήχος δηλαδή ενώ υπάρχει στα 2 ηχεία. edit:Μάλλον δεν κάνει ο driver ..βγάζει σφάλμα.
FocusX Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Περίεργο το πρόβλημα σου... μήπως σου ξέφυγε κάποια ρύθμιση στο control panel ήχου των windows? Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ, σ'εμένα έπαιξε από την αρχή πολύ ικανοποιητικά.
palawiaris Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μήπως θέλει ρυθμίσεις και από το bios όπου κάτι λέει για hd audio και ac97;
GnG Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 To δοκίμασα και αυτό.Είναι στο hd audio.Δοκίμασα ac97 αλλά δεν δέχεται καθόλου τον driver.
παναγιώτης_καζε Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 φίλε το ίδιο πρόβλημα εχω και εγω απο τοτε που έβαλα τα vista:mad::mad::mad::mad::mad: έχω την x-fi platinum fatality champion series και ενώ τα έχω ρυθμήσει όλα κανονικά στα 7.1 δεν παίζουν όλα/..../ και στο μόνο που καταλίγω είναι τα vista γιατί σε ΧΡ όλα είναι οκ και οι drivers που έβαλα άλλους πάλι τα είδια κάνουν οπότε είναι απο τα vista:mad::mad::mad::mad::mad::cry::rolleyes:
GnG Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Στον φίλο πάνω πως παίζουν όλα κομπλέ?Το πιο περίεργο απ΄όλα για εμένα είναι οτι όποιο driver της soundmax έχω βάλει ο blackhawk δεν βλέπει ήχο και ας παίζει στα 2 ηχεία...ο equalizer του νεκρός.Ακόμα και όταν συνδέω ακουστικά που λειτουργούν μια χαρά ο equalizer κενός.Για εμένα εκεί μάλλον είναι το πρόβλημα ..θέμα drivers.Αλλά τί να κάνω?3 drivers βρήκα...τους δοκίμασα και τους 3...0 εις το πηλίκο. edit:Στα faq του blackhawk λέει: Εάν δεν βλέπετε δεδομένα ήχου στον αναλυτή ήχου στην κύρια διασύνδεση κατά την αναπαραγωγή ήχου: 1.) Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή συσκευή για εμφάνιση κάνοντας κλικ στο πλήκτρο "Αναπαραγωγή" και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στο χειριστήριο που βρίσκεται αριστερά από τη σωστή συσκευή. 2.) Η εφαρμογή media player που χρησιμοποιείτε μπορεί να μη λειτουργεί σωστά ή το αρχείο που αναπαράγετε μπορεί να έχει καταστραφεί. 3.) Ο οδηγός ήχου ενδέχεται να μη λειτουργεί σωστά. Παρακαλούμε απεγκαταστήστε και επανεγκαταστήστε τον οδηγό SoundMAX® BlackHawkTM . 1.) Το έχω κάνει 2.) Έχω δοκιμάσει πάνω απο ένα media player , έχω δοκιμάσει πάνω απο 10 mp3 3.) To βρήκες..Μάλλον αυτό είναι και ας έχω κατεβάσει και δοκιμάσει 3 διαφορετικούς drivers οι οποίοι είναι για vista.
GnG Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Έφτιαξε μόνο του.Με driver που είχα βάλει και παλαιότερα και δεν δούλευε τώρα είναι όλα ok. Μηχανήματα του διαόλου!!!
FocusX Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Ωραίος! Έχεις δίκιο είναι τρελά αυτά τα pc ώρες ώρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.