yiannis_t Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά έχει κανείς το παραπάνω routerακι που δίνει και η hol? Έπεσε στα χέρια μου πολύ πρόσφατα και είδα ότι προσφέρει τη δυνατότητα printer sharing μιας και έχει και usb θύρα πάνω του. Κατάφερα αρκετά εύκολα να το κάνω στο pc της αδερφής μου που έχει windows. Οπότε αυτή εκτυπώνει complet! Δεν κατάφερα όμως να το κάνω να εκτυπώνει μέσω δικτύου στο δικό μου pc. Tρέχω Arch Linux - Don't Panic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Για ρίξε μια ματιά στο παρακάτω: http://wiki.archlinux.org/index.php/CUPS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 και κάτι άλλο πληροφοριακα , καπου ειχα διαβασει ενα αρθρο για εκτυπωση κατευθειαν απο ftp χωρις cups αν καταλάβα καλά θα προσπαθησω να το ξαναβρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_t Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 DimitrisG όντως αυτό με το ftp θα με ενδιέφερε καθώς έχω ένα "παραπεταμένο" debian headless box που διαχειρίζομαι μέσω ssh και θα μπορούσα να κάνω ftp server! firewalker αν κατάλαβα καλά μου λες να στήσω κάποιο share με το windows μηχάνημα που έχει πρόσβαση? Το έχω σκεφτεί απλώς είναι λίγο δυσλοιτουργικό καθώς πρόκειται για λάπτοπ (αυτό με τα windows) και αν κάνω share αυτό θα προυποθέτει το λάπτοπ να είναι ανοιχτό.. Γενικά προς το παρόν, γιατί με το arch είχα πρόβλημα με τον εκτυπωτή στην αναγνώρισή του(κάποια @@ με τα ppd δεν δουλεύει καλά για το συγκεκριμένο μοντέλο HP 2360), συνδέω τον εκτυπωτή στο debian μηχάνημα και μέσω cups εκτυπώνω. Αλλά τότε δεν μπορεί να εκτυπώσει η αδερφή μου. Μάλλον θα μπορούσα να δουλέψω λίγο με το samba και να κάνω Linux to windows share, σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 το βρηκα http://linuxfr.org/tips/564.html είναι λιγο γαλλικα αλλα φαινεται πως το κάνει μαλλον πρεπει να εχεις ftp printer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.