giankyr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Πιστεύω ότι είναι απλή η ερώτηση για όποιον παρακολουθεί την αγορρά. Εγώ έχει καιρρό να ασχοληθώ και είπα πριν αρχίσω τις εκτεταμένες βόλτες, να συμβουλευττώ εσάς! Ποιό είναι λοιπόν, το φτηνότερο επιτραπέζιο DVD Recorder?
panagiotis1976 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Schaublorenz , της funai, united.... και γενικά άγνωστες μαρκούλες που πολλές φορές κάνουν την δουλειά τους για κάποιο χρονικό διάστημα....
giankyr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Μα μέχρι και τα United ξεκινούν από ?115 - http://www.skroutz.gr/s/34120/United-DVR-7081.html! Αμέσως μετά έρχεται ένα επώνυμο, Samsung στα ?120 http://www.skroutz.gr/s/26927/Samsung-DVD-R150.html
novice21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Πηρα προσφατα ενα player Schaublorenz,divx , και ολα τα αλλα γνωστα φορμα,γιατι ενα pioneer που εχω δεν υποστηριζει divx.Το εχω συνδεσει στην TV,με scart,αλλα οταν ειναι στο ρευμα stand by,δεν εχει εικονα η TV,μονο ηχο.Οταν το βγαλω απο το ρευμα,τοτε ειναι ΟΚ.Τι να συμβαινει αραγε.Μηπως θελει κανενα "περιεργο" scart καλωδιο?.
talisman Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Αν η τηλεοραση εχει ενα scart γινεται.Γιατι δεν πατας το power να κλεισει το DVD και να δεις εικονα απο την τηλεοραση
novice21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Πατωντας το power off,μπαινει σε κατασταση stand by, αφηνοντας ενα Led,αναμενο.Ειναι υπο ταση το εργαλειο.Εκτος εαν του ριξω κανεναν διακοπτη σε σειρα, στο καλωδιο του ρευματος.Γυφτικες δουλειες δηλαδη.Στο pioneer,δεν υπαρχει τετοιο προβλημα.Με αυτο το μαραφετι τι παιζει αραγε?. EDIT:Ξεχασα να πω,οτι δεν εχει διακοπτη ON/OFF,απο το τηλεκοντρολ κλεινει,και πατωντας OFF,μπαινει σε κατασταση stand by.
electric Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 εγώ ένα με 29 ευρό 1 1/2 χρόνο το έχει ο μικρός {8} και παίζει ακόμα τι τούμπες τι χτυπήματα ενώ το κάλο άστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.