Προς το περιεχόμενο

rapidshare.com τα παιξε;;;

fragment_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ,το τσακαρα απο τα logs και τελικα η τελευταια ημερ/νια ειναι στις 21 του μηνα οποτε θα πρεπει να περιμενω ως τις 23.σας ευχαριστω για την συμβουλη

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για να καταλαβω, και εμενα απο εχτες το βραδυ μου λεει οτι ο server δεν μου επιτρεπει να κατεβασω αρχεια... μπηκα στην σελιδα της και ειδα τα logs. εκει δεν καταλαβαινω, εχω περασει κατα πολυ τα 25G αυτον τον μηνα. Τι περιορισμος υπαρχει; 25 τον μηνα; και πρεπει να περιμενω τον αλλο μηνα τωρα; μηπως υπαρχει αλλο προβλημμα και δεν κατεβαζει απο rapid; αν μπορειται να με βοηθησετε;;;

Δημοσ.
για να καταλαβω, και εμενα απο εχτες το βραδυ μου λεει οτι ο server δεν μου επιτρεπει να κατεβασω αρχεια... μπηκα στην σελιδα της και ειδα τα logs. εκει δεν καταλαβαινω, εχω περασει κατα πολυ τα 25G αυτον τον μηνα. Τι περιορισμος υπαρχει; 25 τον μηνα; και πρεπει να περιμενω τον αλλο μηνα τωρα; μηπως υπαρχει αλλο προβλημμα και δεν κατεβαζει απο rapid; αν μπορειται να με βοηθησετε;;;

Τα πραγματα ειναι απλα:

Πρεπει να καταλαβεις οτι το οριο των 25GB ειναι για καθε 5 συνεχομενες ημερες.

Δηλαδη για καθε 5 συνεχομενες ημερες απο οπου και αν αρχισεις να τις μετρας δεν θα πρεπει να υπερβαινεις τα 25GB.

Δημοσ.

Δεν σου φτάνουντα 25 έλεος.Εγώ άντε να κατεβάσω 2 gb την μέρα(γιατί πιο πολυ ταινίες κατεβάζω πότε να προλάβω να γράψω πάνω απο 3 ταινίες).Εσύ που τα βάζεις τόσα gb re braxos?

Δημοσ.

βασικα κατεβαζω xbox 360 παιχνιδια και εχω 6 εξωτερικους δισκους 500G ο ενας οποτε...

δεν ειμαι αχαριστος πριν απο λιγους μηνες ειχα 56κ ιντερνετ οποτε δεν πρεπει να παραπονιεμαι...

επειδη εχω ποντους για 2 λογαριασμους, αν κανω αλλον λογαριασμο, θα με αφησει ή θα καταλαβει οτι ειμαι ο ιδιος και δεν θα με αφηνει;;;

σας ευχαριστω για την βοηθεια, ολους!

Δημοσ.

είναι πολύ λίγα με τις ταχύτητες που πιάνουμε τώρα εννοείται .. αλλά τα 25 γίγα είναι και ο λόγος όμως που δεν μπουκώνουν και οι σέρβερς του ...και κατεβάζουν όλοι με φουλ .. Φανταστείτε τους Σουηδούς ή τους Αμερικάνους να κατέβαζαν με 100 Mbs συνεχώς .. τότε .. δεν μας έσωνε τίποτα ...

• Moderators
Δημοσ.
Πάλι δε μπορώ να μπω απόψε.

Κατεβαζω κανονικα αυτην την στιγμη.Αρχιζει να ειναι ενοχλητικη η κατασταση ομως,μια και χτες δεν μπορουσα να μπω και μολις ειχα ανανεωσει λογαριασμο.Απορια μου ειναι τι γινεται με αυτους που κανουν λογαριασμο για 48ωρες και οι 5-10 τυχει να ειναι offline.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...