rem Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 οκ,το τσακαρα απο τα logs και τελικα η τελευταια ημερ/νια ειναι στις 21 του μηνα οποτε θα πρεπει να περιμενω ως τις 23.σας ευχαριστω για την συμβουλη
BRAXOS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 για να καταλαβω, και εμενα απο εχτες το βραδυ μου λεει οτι ο server δεν μου επιτρεπει να κατεβασω αρχεια... μπηκα στην σελιδα της και ειδα τα logs. εκει δεν καταλαβαινω, εχω περασει κατα πολυ τα 25G αυτον τον μηνα. Τι περιορισμος υπαρχει; 25 τον μηνα; και πρεπει να περιμενω τον αλλο μηνα τωρα; μηπως υπαρχει αλλο προβλημμα και δεν κατεβαζει απο rapid; αν μπορειται να με βοηθησετε;;;
rodos123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 για να καταλαβω, και εμενα απο εχτες το βραδυ μου λεει οτι ο server δεν μου επιτρεπει να κατεβασω αρχεια... μπηκα στην σελιδα της και ειδα τα logs. εκει δεν καταλαβαινω, εχω περασει κατα πολυ τα 25G αυτον τον μηνα. Τι περιορισμος υπαρχει; 25 τον μηνα; και πρεπει να περιμενω τον αλλο μηνα τωρα; μηπως υπαρχει αλλο προβλημμα και δεν κατεβαζει απο rapid; αν μπορειται να με βοηθησετε;;; Τα πραγματα ειναι απλα: Πρεπει να καταλαβεις οτι το οριο των 25GB ειναι για καθε 5 συνεχομενες ημερες. Δηλαδη για καθε 5 συνεχομενες ημερες απο οπου και αν αρχισεις να τις μετρας δεν θα πρεπει να υπερβαινεις τα 25GB.
xania4ever Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δεν σου φτάνουντα 25 έλεος.Εγώ άντε να κατεβάσω 2 gb την μέρα(γιατί πιο πολυ ταινίες κατεβάζω πότε να προλάβω να γράψω πάνω απο 3 ταινίες).Εσύ που τα βάζεις τόσα gb re braxos?
BRAXOS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 βασικα κατεβαζω xbox 360 παιχνιδια και εχω 6 εξωτερικους δισκους 500G ο ενας οποτε... δεν ειμαι αχαριστος πριν απο λιγους μηνες ειχα 56κ ιντερνετ οποτε δεν πρεπει να παραπονιεμαι... επειδη εχω ποντους για 2 λογαριασμους, αν κανω αλλον λογαριασμο, θα με αφησει ή θα καταλαβει οτι ειμαι ο ιδιος και δεν θα με αφηνει;;; σας ευχαριστω για την βοηθεια, ολους!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Πλέον τα 25 είναι λίγα. Μερικοί φτιάχνουν και δεύτερο λογαριασμό και τους εξαντλούν και τους δυό.
GIANNISPATRA Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 είναι πολύ λίγα με τις ταχύτητες που πιάνουμε τώρα εννοείται .. αλλά τα 25 γίγα είναι και ο λόγος όμως που δεν μπουκώνουν και οι σέρβερς του ...και κατεβάζουν όλοι με φουλ .. Φανταστείτε τους Σουηδούς ή τους Αμερικάνους να κατέβαζαν με 100 Mbs συνεχώς .. τότε .. δεν μας έσωνε τίποτα ...
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Πάλι δε μπορώ να μπω απόψε. Κατεβαζω κανονικα αυτην την στιγμη.Αρχιζει να ειναι ενοχλητικη η κατασταση ομως,μια και χτες δεν μπορουσα να μπω και μολις ειχα ανανεωσει λογαριασμο.Απορια μου ειναι τι γινεται με αυτους που κανουν λογαριασμο για 48ωρες και οι 5-10 τυχει να ειναι offline.
Kalavrezos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 σταματήστε πια να κάνετε σαν γκόμενες με το παραμικρό. μην πέσει ένα site για λίγο, αμέσως το κάνουμε θέμα. Σωστοοοοοοοοος!!!
giankyr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 πως τα σβηνω αυτα??? Αυτά δεν είναι αρχεία, είναι folders. Πατάς στο admin login και μέσα θα βρείς επιλογή delete whole folder!
isspro Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 thx man, δουλεψε!! τι εκαναν αυτοι οι φακελοι? σε τι μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν?
Bougas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 φακελοι με αρχεια ανεβασμενα για download ητανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.