N.I.C Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Μπα..τώρα μπαίνει κανονικά και δεν έκανα τίποτα... είναι θέμα του να σε σέβεται ο Η/Υ τελικά....:lol:
Cyberbob Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Πλέον άνοιξε κι επίσημα αν δεν κάνω λάθος...
giorgosa5 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 σταματήστε πια να κάνετε σαν γκόμενες με το παραμικρό. μην πέσει ένα site για λίγο, αμέσως το κάνουμε θέμα. οπα ρε αντρα,χαλαρωσε
PavelX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Επίσημη ανακοίνωση: Unfortunately, starting at 5 pm CET, one of our carriers experienced a severe technical problem with their hardware, causing a loss of 50 gigabit of bandwidth. Therefore RapidShare was unavailable for several hours. We already have taken steps to avoid this particular problem in the future.
alfista Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Anακατευθύνει το όνομα "rapidshare" στην διεύθυνση IP που αντιστοιχεί. Και το κάνει για εκατοντάδες servers του rapidshare ps1. όταν ανοίξει το site, επαναφέρετε το αρχικό αρχείο. Ή αδειάστε το παρόν. Γιατί αν το αφήσουμε αλλαγμένο πειράζει; Απ' ότι βλέπω λειτουργεί κανονικά.
PavelX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Γιατί αν το αφήσουμε αλλαγμένο πειράζει; Απ' ότι βλέπω λειτουργεί κανονικά. Απλά εάν κάποια στιγμή αλλάξουν οι διευθύνσεις IP, τότε ο υπολογιστής σου θα ανακατευθύνει ακόμη στις παλιές και θα έχεις την εντύπωση ότι έχει πρόβλημα το rapidshare.
jehuty Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 εχει κολιση κανενος το download counter ? εμενα ειναι εδω και 2 μερες σταματημενο στο 26000mb και αυτο γινετε εδω και κατι μερες μια μου κατεωενει 5giga μια δεν κατεβαινει
giankyr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Ε!! Για το rapid λέγαμε εδωπέρα.. Άνοιξε το καταραμένο ..τώρα με όλα αυτά τα offtopic μήπως πρέπει να το μετακινήσουμε στο Μπλα-Μπλα?
Ledis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Ένα Lock αρκεί. Πάντος με θλίβομαι πραγμάτικα με κάτι τετοιά Reply
GIANNISPATRA Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 καλύτερα να μην ανοίγει κάθε λίγο ένα thread ..γιατί λογικό και δεν θα κλείσει ποτέ το rapidshare .. αυτό είναι εγγυημένο .. είναι εταιρεία με πολύ μεγάλο τζίρο πιστεύω.... Και επιβάλλεται να ανβαθμιστούν λίγο για να αποφεύγονται αυτά τα crashes..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Αφαιρέθηκαν τα άσχετα με τη συζήτηση posts μεταξύ δύο μελών που λογομαχούν. Το forum δεν ενδιαφέρεται για τις λεκτικές αντιπαραθέσεις των μελών. Παρακαλώ θερμά αν έχετε να πείτε κάτι που απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο μέλος, στείλτε ένα pm. Ευχαριστώ.
rem Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 ρε παιδια προσπαθω να κατεβασω και τπτ.μου λεει οτι εχει ξεπερασει το οριο των 25gb σε 5 μερες.εχω να κατεβασω κανα 2-3 μερες μηπως και το διορθωσει.τι φταιει?
antonl Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 ρε παιδια προσπαθω να κατεβασω και τπτ.μου λεει οτι εχει ξεπερασει το οριο των 25gb σε 5 μερες.εχω να κατεβασω κανα 2-3 μερες μηπως και το διορθωσει.τι φταιει? Μήπως είχες φτάσει στο όριο τις πρώτες 2-3 μέρες του 5ήμερου;
rodos123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 ρε παιδια προσπαθω να κατεβασω και τπτ.μου λεει οτι εχει ξεπερασει το οριο των 25gb σε 5 μερες.εχω να κατεβασω κανα 2-3 μερες μηπως και το διορθωσει.τι φταιει? Σιγουρα δεν κατεβαζεις τιποτα εδω και 2-3 ημερες οπως λες ή μηπως κατεβαζεις 2-3GB καθε ημερα με αποτελεσμα να εχεις αθροισμα καθε 5 συνεχομενες ημερες 25GB? Σε καθε περιπτωση μπορεις να ελεγξεις τα Logs στο Premium -zone login και να δεις ακριβως τι συμβαινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.