washcloud Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Sorry...o washcloud,ηθελα να πω.Η κεκτημενη βλεπεις.... ..Μα και ο washcloud δεν πρότεινε κλείδωμα...κατσαβίδωμα πρότεινε (..κι έμεινε και με την απορία αν ο αρχικός poster -o οποίος χάθηκε σαν τον Καραμήτσο-ήθελε τελικά να κλειδώσει ΔΙΚΑ ΤΟΥ αρχεία....ή να κάνει κανένα πρώιμο πρωταπριλιάτικο σε κανέναν....eh.... )
Legionnaire Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Εγώ θα σου πρότεινα να κρυπτογραφείς τα ευαίσθητα δεδομένα σου και τώρα και γενικότερα. Ένα άριστο πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά είναι το TrueCrypt (Free για Windows και Linux). Δεν χρειάζεται εγκατάσταση που σημαίνει ότι τρέχει και από USB Flash Disk. Αν έχεις απορίες σχετικά με την χρήση του, άσε μου ένα PM.
tzotzo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 στην Αμερικη παντως,οι τεχνικοι εχουν το δικαιωμα να ελγξουν τα δεδομενα σου,αν δουν κατι υποπτο.Δεν ξερω τι ισχυει στην ελλαδα νομοθετικα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Νομίζω ο Τζωρτζ Μπεστ είχε πέσει <<θύμα>> σε μια τέτοια περίπτωση, όταν είχε στείλει το pc του σε έναν τεχνικό και βρήκε φωτογραφίες με ανήλικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.