Προς το περιεχόμενο

Κλειδωμα σκληρου

axaxouxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω δυο σκληρους και το κομπιουτερ μου παει για αναβαθμηση ...

στον δευτερο σκληρο εχω πραγματα που δεν θελω να δει αλλος εκτος απο εμενα

(καταστατικα - προμηθευτες - δανεια -πελατολογια κτλ)

ερωτω λοιπον αφου δεν εχω διαθεσιμο χωρο για να τα σωσω....

πως μπορω να βαλω κωδικο σε φακελο η και στον ιδιο σκληρο

αφου αυτος θα μεινει στο κομπιουτερ ως εχει ....

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

..Δεν σε καταλαβαίνω...

ΑΝ δηλαδή σε καταλαβαίνω σωστά,τότε δεν καταλαβαίνω γιατί η λύση σου να μην βρίσκεται εδώ...http://www.four-h.purdue.edu/tractor/pictures/33b.jpg

Δημοσ.
..Δεν σε καταλαβαίνω...

ΑΝ δηλαδή σε καταλαβαίνω σωστά,τότε δεν καταλαβαίνω γιατί η λύση σου να μην βρίσκεται εδώ...http://www.four-h.purdue.edu/tractor/pictures/33b.jpg

Το ποιο κατάλληλο εργαλείο για αυτήν την δουλειά:lol:

Δημοσ.
..Δεν σε καταλαβαίνω...

Φ Ο Β Ε Ρ Ο Σ !!! :lol:

Δημοσ.

Καλο το κατσαβιδι το σκεφτηκα κι εγω αλλα

ειναι μεγαλος μπελας ....

κλειδωμα σκληρου η φακελου δεν υπαρχει ωστε να ανοιγουν με κωδικο ???

τι ακριβως δεν καταλαβατε ?

Δημοσ.

Honestly man,αν σε νοιάζουν τόσο τα αρχεία που λες,ΕΙΝΑΙ δυνατόν να θεωρείς μπελά το να βγάλεις το δίσκο;;;

Γούστο σου και καπέλλο σου βέβαια...Προσωπικά δεν έχω να προτείνω κάτι για κλείδωμα.

Δημοσ.

<<Οποιος βαριέται να ζυμώσει,δέκα μέρες κοσκινίζει>>.

Περισσότερη ώρα σου πήρε να φτιάξεις thread και να διαβάσεις τις απαντήσεις,παρά να κάνεις το αυτονόητο όπως σου είπαν παραπάνω.

Επίσης,δεν μας είπες τι αναβάθμιση θα κάνεις.Αν πειραχτεί λειτουργικό ή motherboard υπάρχει κίνδυνος, μετά το κλείδωμα που θες να κάνεις με κάποιο πρόγραμμα,να μην μπορείς να ξεκλειδώσεις το σκληρό.

Δημοσ.
.Αν πειραχτεί λειτουργικό ή motherboard υπάρχει κίνδυνος, μετά το κλείδωμα που θες να κάνεις με κάποιο πρόγραμμα,να μην μπορείς να ξεκλειδώσεις το σκληρό.

Σωστος !!!!Την εχω πατησει ετσι.Ευτυχως που τα data, δεν ηταν και τοσο απαραιτητα,και ετσι εφαγε το φορματακι του, και αντιο δεδομενα.Με unformat, επανερχοταν και το κλειδωμα μαζι.Οποτε τζιφος.Με recovery data,παλι τζιφος,γιατι τα επανεφερε κινεζικα. Δεν καταλαβα ποτε τι εφταιγε γι αυτο.Επικινδυνα τα κλειδωματα με software.Το κλειδωμα που σου προτεινε ο washcloud,ειναι το πιο σιγουρο.

Δημοσ.

Μπορείς εάν θές να τα ζιπάρης και να τα κλειδώσεις με κωδικό αλλά βέβαια εάν είναι μεγάλα τα δεδομένα θα πάρει πολύ ώρα

Δημοσ.

Έχουν δίκιο οι προλάλησαντες γιατί αν και υπάρχουν κανά διό προγράμματάκια που είτε κλειδώνουν τα αρχεία και τα εξαφανίζουν, είτε απλά κλειδώνουν όλους τους φακέλους που θα επιλέξεις σε ένα μικρό χρηματοκιβώτιο όπως το lock folder και το folder lock αντίστοιχα αλλά μετά το format του αρχικού δίσκου θα τα βρεις όλα ξεκλείδωτα σε ένα απλό φακελάκι στο βου σκληρό και θα είναι ανοιχτά σε όλους .

Φίλε το κατσαβιδάκι που σου πρότεινε ο washcloud είναι η καλύτερη λύση μακράν....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...