Vatos_locos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Μάθετε κάτι το νερό είναι αγώγιμο σε μεγάλες τάσης οπότε αν κάτι βραχεί και στεγνώσει τότε λειτουργεί κανωνικά απλά το νερό αφήνει άλατα και στην περίπτωση των κινητών τα κουμπιά δεν πατιούνται σωστά για αυτό παίρνουμε ένα σπρέι επαφών χωρίς λάδι και καθαρίζουμε τα άλατα
alexzzz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 εμενα επεσε της κοπελας μου ενα sharp στη λεκανη στα μπουζουκια και το εβγαλε με το χερι και μετα απο μια μερα δουλευε κανονικα ιιιιιιιιιιιχχχχχ!!!! αλλά και τι να έκανε η κοπέλα; να το άφηνε;
Vatos_locos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Άλλος πίνει κι άλλος μεθάει! ελπίζω να ξέρεις το ουίσκι οτι έχει βάση το νερό και το οινόπνευμα έτσι ; για το οινόπνευμα δεν θα κάνω λόγο για την αγωγιμότητά του....
Steven Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Ίσως η καλύτερη λύση να ήταν πλύσιμο με απεσταγμένο νερό. πχ έχω βουτήξει με κινητό σε θάλασσα και σε πισίνα... Μαντέψτε ποιο δεν δούλεψε ποτέ ξανά..
blashyrkh+ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Ευτυχως εμενα που δεν μου πέφτει το w810i.Και έχω μια απορία ενας φιλος μου έχει το ιδιο κινητό με εμένα του επεσε και του εβγαλε στην οθόνη UNKNOWN APPLICATION τι σημαίνει αυτό???? offtopic man
blashyrkh+ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 ξερεις το ουισκι ειναι νερο απεσταγμενο αλλα εχει μισο περιπου οινοπνευμα.Αν το ηπιε ενω δουλευε μαλλον δν τ κοβω να αναστενεται αλλα δεν ξερω σιγουρα.Αυτο που ξερω ειναι οτι το ipod μου επεσε πανω ασετον με ελαχιστη περιεκτικοτητα σε νερο και πηγε ακλαφτο..τι να σ πω καλη τυχη αλλα μαζευε καλου κακου λεφτα....
George555 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Must!!----> Παιδιά στο κινητό του παππού της κοπέλας μου (ένα Samsung έγχρωμο, απ'τα καινούργια αλλά χωρίς κάμερα) έπεσε ούζο πάνω και δεν δούλευε... Μετά από 2 μέρες δούλεψε και μόλις το άνοιξα τι βλέπω και έμεινα έκπληκτος??? Το ούζο είχε αφήσει κάτι στάμπες στο LCD της οθόνης και φαινόταν σαν τρισδιάτατο έργο τέχνης ό,τι και αν απεικόνιζες πάνω!!! Ακόμη και τον αριθμό που ήθελες να καλέσεις τον έδειχνε τρισδιάστατο!!!! Έπαθα πλάκα!!! Εννοείται οτι το αγοράζω αν τους έρθει στο μυαλό να το πετάξουν αλλά σε καμία περίπτωση δεν κάνω παπάρα το κινητό μου (W900i) σε ούζο!!!
blashyrkh+ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 for ouzo in ("mobile phone's screen"): print "3d screen" )μαλλον μεθυσε το κινητο σου φιλε και τα εβλεπε τρισδιαστατα
KnightRider Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Εγω ρωτησα τι ειναι αυτο το UNKNOWN APPLICATION που βγάζει στα κινητά όταν πεφτουν.
apostolos2 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Must!!----> Παιδιά στο κινητό του παππού της κοπέλας μου (ένα Samsung έγχρωμο, απ'τα καινούργια αλλά χωρίς κάμερα) έπεσε ούζο πάνω και δεν δούλευε... Μετά από 2 μέρες δούλεψε και μόλις το άνοιξα τι βλέπω και έμεινα έκπληκτος???Το ούζο είχε αφήσει κάτι στάμπες στο LCD της οθόνης και φαινόταν σαν τρισδιάτατο έργο τέχνης ό,τι και αν απεικόνιζες πάνω!!! Ακόμη και τον αριθμό που ήθελες να καλέσεις τον έδειχνε τρισδιάστατο!!!! αφου δεν εγραφε ΟΥΖΟ 12 παλι καλα.
ten-ten Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 αφου δεν εγραφε ΟΥΖΟ 12 παλι καλα. :lol::lol: φοβερή απάντηση...:lol::lol:
Dimitris_il_mix Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Παιδια το κινητό μου ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ !!!! Νιώθω μια μεγάλη ανακούφιση :-)!! Το άνοιξα χθες το βραδάκι να δω τι παίζει (το είχα αφήσει απο το σάββατο κλειστό με βγαλμένη μπαταρία) και λειτουργεί μια χαρά.. Πάνε οι θολούρες, πάει κ η δυσλειτουργία του πληκτρολογίου !! Τα συμπεράσματα που έβγαλα εγώ απο την εμπειρία μου είναι τα εξής: 1. Τα κινητά απεχθάνονται τα ποτά και οτι αλλο σε υγρή μορφή.. 2. Εαν το κινητό παρόλα αυτα σε στιγμή αδυναμίας μεθύσει χρειάζεται κάποιες μέρες να παραμείνει κλειστό (και λιγη τύχη) για να συνέλθει(εμένα μου πήρε 2-3 μερούλες) .. 3. Μου άρεσε και η συμβουλή του "Vatos_locos" με το σπρέι επαφών χωρίς λάδι για να καθαριστούν τα άλατα.. Θα το έκανα κ γω αν δν μου δούλευε χθες. . Κακό πράγμα το μεθύσι !! Thanx Guys για τις συμβουλές !!
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Είναι από τ hang over,δν είναι τπτ.Θα τ ξεπεράσει,ανάλογα με τ πόσο ίπιε.Στον ανθρώπινο οργανισμό κάνει μέχρι κ 48ώρες να φύγει τ αλκοολ,τώρα στα κινητά δν ξέρω.. Πέρα από τν πλάκα,μπορείς να τ πας σε καμία βονταφον ή γερμανό ή κάποιο άλλο σερβις,κ να τους τ πεις τί παίζει,να τ κοιτάξουν....ίσως θέλει αλλαγή πλακέτας στην χειρότερη περίπτωση...Αλλά αφού έφτιαξε πάλι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.