Προς το περιεχόμενο

Κινητό "ήπιε" Ουίσκι !!! ΣΟΣ !!!!

Dimitris_il_mix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάθετε κάτι το νερό είναι αγώγιμο σε μεγάλες τάσης οπότε αν κάτι βραχεί και στεγνώσει τότε λειτουργεί κανωνικά απλά το νερό αφήνει άλατα και στην περίπτωση των κινητών τα κουμπιά δεν πατιούνται σωστά για αυτό παίρνουμε ένα σπρέι επαφών χωρίς λάδι και καθαρίζουμε τα άλατα

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εμενα επεσε της κοπελας μου ενα sharp στη λεκανη στα μπουζουκια και το εβγαλε με το χερι και μετα απο μια μερα δουλευε κανονικα :fear:

ιιιιιιιιιιιχχχχχ!!!! :eek:

αλλά και τι να έκανε η κοπέλα; να το άφηνε;

Δημοσ.
Άλλος πίνει κι άλλος μεθάει!

ελπίζω να ξέρεις το ουίσκι οτι έχει βάση το νερό και το οινόπνευμα έτσι ; για το οινόπνευμα δεν θα κάνω λόγο για την αγωγιμότητά του....

Δημοσ.

Ίσως η καλύτερη λύση να ήταν πλύσιμο με απεσταγμένο νερό. πχ έχω βουτήξει με κινητό σε θάλασσα και σε πισίνα... Μαντέψτε ποιο δεν δούλεψε ποτέ ξανά.. :P

Δημοσ.
Ευτυχως εμενα που δεν μου πέφτει το w810i.

Και έχω μια απορία ενας φιλος μου έχει το ιδιο κινητό με εμένα του επεσε και του εβγαλε στην οθόνη UNKNOWN APPLICATION τι σημαίνει αυτό????

offtopic man

Δημοσ.

ξερεις το ουισκι ειναι νερο απεσταγμενο αλλα εχει μισο περιπου οινοπνευμα.Αν το ηπιε ενω δουλευε μαλλον δν τ κοβω να αναστενεται αλλα δεν ξερω σιγουρα.Αυτο που ξερω ειναι οτι το ipod μου επεσε πανω ασετον με ελαχιστη περιεκτικοτητα σε νερο και πηγε ακλαφτο..τι να σ πω καλη τυχη αλλα μαζευε καλου κακου λεφτα....

Δημοσ.

Must!!----> Παιδιά στο κινητό του παππού της κοπέλας μου (ένα Samsung έγχρωμο, απ'τα καινούργια αλλά χωρίς κάμερα) έπεσε ούζο πάνω και δεν δούλευε... Μετά από 2 μέρες δούλεψε και μόλις το άνοιξα τι βλέπω και έμεινα έκπληκτος???

Το ούζο είχε αφήσει κάτι στάμπες στο LCD της οθόνης και φαινόταν σαν τρισδιάτατο έργο τέχνης ό,τι και αν απεικόνιζες πάνω!!! Ακόμη και τον αριθμό που ήθελες να καλέσεις τον έδειχνε τρισδιάστατο!!!!

Έπαθα πλάκα!!! Εννοείται οτι το αγοράζω αν τους έρθει στο μυαλό να το πετάξουν αλλά σε καμία περίπτωση δεν κάνω παπάρα το κινητό μου (W900i) σε ούζο!!!

Δημοσ.
Must!!----> Παιδιά στο κινητό του παππού της κοπέλας μου (ένα Samsung έγχρωμο, απ'τα καινούργια αλλά χωρίς κάμερα) έπεσε ούζο πάνω και δεν δούλευε... Μετά από 2 μέρες δούλεψε και μόλις το άνοιξα τι βλέπω και έμεινα έκπληκτος???

Το ούζο είχε αφήσει κάτι στάμπες στο LCD της οθόνης και φαινόταν σαν τρισδιάτατο έργο τέχνης ό,τι και αν απεικόνιζες πάνω!!! Ακόμη και τον αριθμό που ήθελες να καλέσεις τον έδειχνε τρισδιάστατο!!!!

αφου δεν εγραφε ΟΥΖΟ 12 παλι καλα.

Δημοσ.

Παιδια το κινητό μου ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ !!!! Νιώθω μια μεγάλη ανακούφιση :-):-)!! Το άνοιξα χθες το βραδάκι να δω τι παίζει (το είχα αφήσει απο το σάββατο κλειστό με βγαλμένη μπαταρία) και λειτουργεί μια χαρά.. Πάνε οι θολούρες, πάει κ η δυσλειτουργία του πληκτρολογίου !!

Τα συμπεράσματα που έβγαλα εγώ απο την εμπειρία μου είναι τα εξής:

1. Τα κινητά απεχθάνονται τα ποτά και οτι αλλο σε υγρή μορφή..

2. Εαν το κινητό παρόλα αυτα σε στιγμή αδυναμίας μεθύσει χρειάζεται κάποιες μέρες να παραμείνει κλειστό (και λιγη τύχη) για να συνέλθει(εμένα μου πήρε 2-3 μερούλες) ..

3. Μου άρεσε και η συμβουλή του "Vatos_locos" με το σπρέι επαφών χωρίς λάδι για να καθαριστούν τα άλατα.. Θα το έκανα κ γω αν δν μου δούλευε χθες. .

Κακό πράγμα το μεθύσι !!

Thanx Guys για τις συμβουλές !!

Δημοσ.

Είναι από τ hang over,δν είναι τπτ.Θα τ ξεπεράσει,ανάλογα με τ πόσο ίπιε.Στον ανθρώπινο οργανισμό κάνει μέχρι κ 48ώρες να φύγει τ αλκοολ,τώρα στα κινητά δν ξέρω..

Πέρα από τν πλάκα,μπορείς να τ πας σε καμία βονταφον ή γερμανό ή κάποιο άλλο σερβις,κ να τους τ πεις τί παίζει,να τ κοιτάξουν....ίσως θέλει αλλαγή πλακέτας στην χειρότερη περίπτωση...Αλλά αφού έφτιαξε πάλι καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...