GIANNIS400 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 μια γνωμη παιδια για το NZXT LEXA κουτι οποιος το εχει ή αν εχει ακουσει κατι κάποιος? απο θεμα εμφανισεις ειναι καλο,αυτο που με ενδιαφερει να μου πειτε ειναι τι λεει απο θεμα λειτουργικοτητας θορυβου και απαγωγης 8ερμοτητας? αν μπορει καποιος να το συγκρινει με το stacker 810 ευχαριστο
horsepower Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Μου άρεσε και μένα και ψηνομουν να το πάρω..Πήγα το είδα από κοντά και έχασα πασα ιδέα..Πλαστικό μέχρι αηδίας..Το πορτάκι που κλέινει μπροστά φοβάσαι να το ακουμπήσεις μην ραγίσει..Δεν το προτείνω σε καμία περίπτωση..
GIANNIS400 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Μου άρεσε και μένα και ψηνομουν να το πάρω..Πήγα το είδα από κοντά και έχασα πασα ιδέα..Πλαστικό μέχρι αηδίας..Το πορτάκι που κλέινει μπροστά φοβάσαι να το ακουμπήσεις μην ραγίσει..Δεν το προτείνω σε καμία περίπτωση.. η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω δει και εγω απο κοντα.αν ειναι τοσο ψευτικο τοτε δεν αξιζει ο κοπος
mourlos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Το εχω 2 χρονια τωρα το συγκεκριμενο κουτι..νομιζω πως και ενας αλλος ινσομνιακ το εχει αγορασει πριν λιγο καιρο....Η προσωπικη μου αποψη για το κουτι ειναι εξαιρετικη...Το εχω με την ασημι προσοψη. Οσο για το πορτακι δεν παιζει αυτο που λεει ο horsepower ειναι αρκετα καλο και αντεχει στις κακομεταχειρισεις.... Εχει καλη ροη αερα και δεν ανεβαζει ευκολα θερμοκρασιες(ειδικα για τον ενεργοβορο μου P4 @ 3.3)....το προτεινω ανεπιφυλακτα....καλη τυχη σε οτι και να αγορασεις
GIANNIS400 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Το εχω 2 χρονια τωρα το συγκεκριμενο κουτι..νομιζω πως και ενας αλλος ινσομνιακ το εχει αγορασει πριν λιγο καιρο....Η προσωπικη μου αποψη για το κουτι ειναι εξαιρετικη...Το εχω με την ασημι προσοψη. Οσο για το πορτακι δεν παιζει αυτο που λεει ο horsepower ειναι αρκετα καλο και αντεχει στις κακομεταχειρισεις.... Εχει καλη ροη αερα και δεν ανεβαζει ευκολα θερμοκρασιες(ειδικα για τον ενεργοβορο μου P4 @ 3.3)....το προτεινω ανεπιφυλακτα....καλη τυχη σε οτι και να αγορασεις ιλε απο θορυβο παει καλα το το lexa? εχω το στακερ 810,και ειναι πολυ ανοιχτω και κανει θορυβο.ειναι ανωτερο θες να πεις απο το stacker
mourlos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 θορυβο δεν κανει....αν εννοεις τα ανεμιστιρακια του... το στακερ 810 δεν το ξερω και ουτε μπορω να σου πω αν κανει περισσοτερο η λιγοτερο θορυβο απο αυτο...σε μενα μονο το τροφοδοτικο ακουγεται ελαχιστα και αυτο ειναι ενα 700 της OCZ extreme το εχω κατω απο το γραφειο. Απ οτι διαβασα σε reviews το Λεξα με την ασημι προσοψη ειναι απο αλουμινιο κατασκευασμενο ολο εκτος της πορτας ενω αυτο με την μαυρη ειναι απο ατσαλι....ετσι ελεγαν...δεν το λεω εγω και με παρουν με τις ντοματες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.