Προς το περιεχόμενο

3850 256MB και τροφοδοσία

skull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε!

Θα ήθελα μια βοήθεια για την εν λόγω κάρτα γραφικών.

[ ASUS EAH3850/HTDI 256MB PCI-E RETAIL http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513318 ]

Από ότι διάβασα στο forum και στα links με reviews που δίνονται από χρήστες αυτού,η Radeon 3850 256MB είναι η καλύτερη επιλογή μέχρι τα 150 ευρό με πολύ ανώτερα χαρακτηριστικά ακόμα και από μερικές ακριβότερες κάρτες.

Με προβληματίζει το γεγονός ότι απαιτεί τροφοδοτικό 450 W και λόγο του ψηλού budget για εμένα θέλω να ρωτήσω αν θα έχω πρόβλημα με τροφοδοτικό 420 W?

Μπορώ να την δοκιμάσω στο pc μου?Αν ναι,τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσω?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Την έχω στο τροφοδοτικό που δίνει το πλαίσιο με τα κουτιά Turbo-X (420W). Μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανίσει το παραμικρό θέμα.

Δημοσ.

επειδή και εγώ θα πάρω ακριβώς την ίδια κάρτα, ξέρει κάποιος πόσα περίπου ampere χρειάζεται να αποδίδει το τροφοδοτικό στο 12V rail έτσι έστω να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την τροφοδοσία;

ΥΓ: Αλήθεια το Α που γράφουν για τα διάφορα rails στα τροφοδοτικά (πχ 12V1 -> 18Α), ampere δεν σημαίνει;!

Δημοσ.
δεν θυμάμαι και δεν είμαι σπίτι να δω αλλά αν το pc σου είναι αυτό στην sig σου θα είσαι οκ λογικά

Ναι το pc αυτό είναι. Το τροφοδοτικό μου ξέρω πως στα 12V δίνει 12A, λες να είναι λίγα για την κάρτα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...