**G** Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Hi σε όλους και όλες Πριν από ενάμιση μήνα αγόρασα μία CPU athlon 2x 6000. Όλα μια χαρά με τη CPU αλλά τις τελευταίες 2 μέρες άρχισε να κάνει ένα -μικρό μεν, εκνευριστικό δε- θόρυβο το ανεμιστηράκι (το σταμάτησα με το χέρι και σταμάτησε ο θόρυβος). Η ερώτησή μου είναι: έχει εγγύηση η AMD για τα ανεμιστήρια της ή το πετάω όπως είμαι και παίρνω από τρίτο κατασκευαστή? Και αν είναι να αγοράσω, έχετε κάτι καλό να προτείνετε για ΑΜ2? Ευχαριστω.
sapphire Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Έχεις ενεργοποιήσεις τη λειτουργία "Cool'n'Quiet" από το BIOS της μητρικής σου?
desolatorXT Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Hi σε όλους και όλεςΠριν από ενάμιση μήνα αγόρασα μία CPU athlon 2x 6000. Όλα μια χαρά με τη CPU αλλά τις τελευταίες 2 μέρες άρχισε να κάνει ένα -μικρό μεν, εκνευριστικό δε- θόρυβο το ανεμιστηράκι (το σταμάτησα με το χέρι και σταμάτησε ο θόρυβος). Η ερώτησή μου είναι: έχει εγγύηση η AMD για τα ανεμιστήρια της ή το πετάω όπως είμαι και παίρνω από τρίτο κατασκευαστή? Και αν είναι να αγοράσω, έχετε κάτι καλό να προτείνετε για ΑΜ2? Ευχαριστω. Δεν έχει χαλάσει το ανεμηστιράκι. Άνοιξέ το και καθάρισέ το, λάδωσε το εσωτερικά και θα είσαι ΟΚ. Το παθαίνουν όλα τα ανεμιστηράκια αυτό, ειδηκά σε Pc που βρίσκονται σε μέρη με σκόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.