xampos20 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 καλημερα... έχω έναν υπολογιστή σχετικά παλιό... CPU Type Intel Pentium 4, 3200 MHz (16 x 200) socket 478 Motherboard Name DFI PS82-BC/BL / PS83-BC/BL System Memory 1536 MB (PC3200 DDR SDRAM) αν θυμάστε είναι σε κάτι ασημα κουτιά ασπρα που είναι τα μισά σιδερένια και το υπόλοιπο είναι πλαστικό ... θέλω να τον κάνω αθόρυβο... δηλαδη να μην ακούω κανένα ανεμιστηράκι ... ουτε ψυχτρεσ τιποτα.... γίνεται.... και επίσης να αλλάξω το κουτί αλλά να βρώ κανενα φτηνό που να με εξυπηρετήσει ...προτείνεται μου ιδέες::cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 μια αναζητηση πρωτα θα σε βοηθηση αρκετα εχει πολα θεματα για κουτια και ανεμιστηρακια ακομα και σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δεν νομίζω οτι θέλεις πραγματικά να μπλεχτείς με αλλαγή κουτιού και βίδωνε ξεβίδωνε. εκτός και αν έχεις κάποιον που να ξέρει πώς να τα κάνει... Αθόρυβο εντελώς δεν μπορείς να το κάνεις. πόσο μάλλον με κάποιο φτηνό aka μικρό κουτί, με λίγα και μικρά coolerάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xampos20 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 δεν αξιζει το κοπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.