Προς το περιεχόμενο

First Class Mail International αποριες

-NetHawk-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.

Αγορασα κατι απο Αμερικη το οποιο εχει ηδη σταλει με USPS Fist Class Mail International.Ξερει κανεις απο εμπειρια ποσες ημερες συνηθως κανει για να ερθει Ελλαδα?Ευχαριστω.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
;1978847']Καλημερα.

Αγορασα κατι απο Αμερικη το οποιο εχει ηδη σταλει με USPS Fist Class Mail International.Ξερει κανεις απο εμπειρια ποσες ημερες συνηθως κανει για να ερθει Ελλαδα?Ευχαριστω.

Μινιμουμ 3' date=' το αργοτερο 10, μεσος ορος συνηθως 5[/quote']

Καλημέρα παλικάρια.

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα.

03/03 "έφυγε" από Αμερική. Συνολικό κόστος αγοράς $29.90 USD.

Έστειλα mail στον seller 26/03. Μου απάντησε την άλλη μέρα. Μου είπε ότι μπορεί να κάνει παραπάνω μέρες λόγω τελωνείου. Δεν το πιστεύω, γιατί είναι εκτός τιμής τελωνείου. Φέρνω πράγματα που χρειάζονται τελωνείο και αυτό δεν περνάει τελωνείο.

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν δουλεύει το Transaction ID και δεν μπορώ να δω καν που μπορεί να είναι το πακέτο....

Τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ για την απάντησή σας...

Δημοσ.

To USPS Fist Class Mail International ειναι ο πιο απλος και φτηνος τροπος ταχυδρομικης αποστολης απο ΗΠΑ και δεν ειναι trackable. Δηλαδη ουτε tracking number εχει, ουτε μπορεις να παρακολουθησεις τη διαδρομη του για να δεις που βρισκεται

Δημοσ.
To USPS Fist Class Mail International ειναι ο πιο απλος και φτηνος τροπος ταχυδρομικης αποστολης απο ΗΠΑ και δεν ειναι trackable. Δηλαδη ουτε tracking number εχει, ουτε μπορεις να παρακολουθησεις τη διαδρομη του για να δεις που βρισκεται

Δεν το ήξερα. :confused:

Απλά είχα πάρει και κάτι άλλο από τον ίδιο seller και ήρθε ταχύτατα.

Πόσο ακόμη να περιμένω;

Μπορώ να κάνω κάτι; Του ξανά έστειλα mail.

Να ενημερώσω την paypal ή να περιμένω λίγο ακόμη;

Ευχαριστώ ξανά:lol:

Δημοσ.

Περιμενε να δεις τι θα σου απαντησει ο πωλητης. Νομιζω οτι αμα παει στα γραφεια της usps μπορει να δει αμα παραδωθηκε στη Ελλαδα η αμα χαθηκε το δεμα. Παντως φιλε μου στα Ελληνικα τελωνεια δεν ξερεις τι θα σου συμβει.Μπορει να περιμενεις κ 10 μερες ή και 30 . who knows..

Τωρα δεν ξερω αμα πρεπει να ενημερωσεις την paypal επειδη μπορει να μην φταιει ο πωλητης , αλλα καλου κακου πιεσε τον γιατι υπαρχει η περιπτωση να μην στο εχει στειλει

Δημοσ.
Νομιζω οτι αμα παει στα γραφεια της usps μπορει να δει αμα παραδωθηκε στη Ελλαδα η αμα χαθηκε το δεμα.

Λαθος νομιζεις. Τιποτα δε θα του πουν, διοτι δε μπορει να ξερουν αν παραδοθηκε η χαθηκε

Δημοσ.
Δεν το ήξερα. :confused:

Απλά είχα πάρει και κάτι άλλο από τον ίδιο seller και ήρθε ταχύτατα.

Πόσο ακόμη να περιμένω;

Μπορώ να κάνω κάτι; Του ξανά έστειλα mail.

Να ενημερώσω την paypal ή να περιμένω λίγο ακόμη;

Ευχαριστώ ξανά:lol:

Η καθυστερηση ειναι αδικαιολογητη. Κανε dispute

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...