geioannou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 οταν το κατεβαζω απο την σελιδα http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=A8F5654F-088E-40B2-BBDB-A83353618B38&displaylang=en μου βγαζει το παρακατω error ??? προφανος και ειναι απο οτι καταλαβαινω προβλημα εκδοσης αλλα μιας και δεν εχω ιδεα απο αυτο το προγραμμα αντε να βγαλω ακρη. καμια βοηθεια .... χρησημοποιω λεοτουργικο συστημα XP SP2
parsifal Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Μάλλον το patch έχει νόημα για κάποιο component του οποίου ήδη έχεις περάσει νεότερη έκδοση. Γιατί δεν αφήνεις το Automatic Update service να περάσει μόνο του τα σωστά updates και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;
geioannou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 για σκεψου. ποιος λογος μπορει ναι με κανει να μην θελω το Automatic Update !(μπορει να ειναι πρωι αλλα μην πουμε πραγματα που δεν πρεπει.ελπιζω να εγινα κατανοητος) parsifal εαν εγκαταστησω το το νεοτερο το 3.1, εχει προβλημα στην δουλεια που εχω να κανω με το κοψιμο - ραψιμο....(για την επεξεργασια video που συζηταγαμε καπου αλλου εχθες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.