kdiamant Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά.Έχω πάρει εδώ και περίπου 3 μήνες 1 Laptop HP. Μου είχαν πει απο το πλαίσιο ότι την επέκταση εγγύησης μπορώ να την κάνω και παρακάτω και σήμερα άκουσα ότι μπορώ μέσα σε 3 μήνες διαστημα. Έχουν περάσει...Τώρα τι κάνω πληρώνω σαν... αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι το Laptop??
haHa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Υπαρχει και παλι αγορα επεκταση εγγυησης αν το μηχανημα ειναι σε καλη κατασταση.(πιθανον να σου κανουν ελεγχο και πιθανον να ειναι λιγο ακριβοτερη η εγγυηση) Επεκταση εγγυησης μπορεις να παρεις και μετα τον 1 χρονο.Αλλα μαλον θα ειναι ακριβοτερη.
kdiamant Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Ποιο ακριβή όταν λές τι ενοείς? Ξέρει κάποιος φίλος? Ευχαριστώ!
haHa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο την hp?? Aπο εκει θα μαθεις σιγουρες πληροφοριες.
kdiamant Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Έχω σκοπό απλά μέχρι να πάει Δευτέρα έλεγα να μάθω πληροφορίες απο χρήστες με το ίδιο πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.