TrackM@steR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Καλησπερα σας. Θα ήθελα να σας ρωτησω πιο κατα την δικια σας προσωπικη γνωμη-εμπειρια σαν gamers είναι το καλύτερο gaming keyboard.Πιο βολικό,εύχρηστο, με πολλές λειτουργίες,κτλ! Ευχαριστώ πολύ!
sokonik_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Το G15 της Logitech http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3498&cl=us,en
Bigi444444 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Το microsoft multimedia keyboard δεν το αλλάζω με τίποτα εγώ!Γενικά είμαι της άποψης ms για πληκτρολόγιο και logitech για πόντικα. Άλλοι μπορεί να γελάνε αλλά το πληκτρολόγιο αυτό έχει πολύ ωραία αίσθηση στα πλήκτρα του.Γενικά δεν προτιμώ τα logi γιατί μου δίνουν μια αίσθηση ότι πατιούνται κάπως μονοκόματα.Μου βγάζουν κάτι από πληκτρολόγια για laptop στην αίσθηση και δεν τα βολεύομαι όπως της ms.
Mithrantir Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Το G15 της Logitech http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3498&cl=us,en Είμαι σίγουρος οτι κάνεις λάθος αυτό είναι απ' τα κορυφαία αν όχι το κορυφαίο
Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Είμαι σίγουρος οτι κάνεις λάθος αυτό είναι απ' τα κορυφαία αν όχι το κορυφαίο το εχεις? εχω το g15 απο τοτε που βγηκε, και δεν το εχω μετανιωσει ουτε στιγμη.
sokonik_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Είμαι σίγουρος οτι κάνεις λάθος αυτό είναι απ' τα κορυφαία αν όχι το κορυφαίο Το G15 Ειναι πολυ καλο απο πολλες αποψεις, εχει 2 usb θυρες που ειναι πολυ βολικες εχει την οθονη οπου καθε στιγμη την ωρα του παιχνιδιου βλεπεις θερμοκρασιες,επεξεργαστη,μνημες κ.τ.λ πραγμα που ειναι απιστευτα βολικο και κυριως εχει πολυ καλη ποιοτητα και αντοχη (ειναι και ακριβο βεβαια)
Vrok Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Οποιοδήποτε πληκτρολόγιο κάτω των 5 ευρώ. Έχει πολλά πλεονεκτήματα! - Το αλλάζεις κάθε 2-3 μήνες επειδή έχει γεμίσει πατατάκια και στάχτες από εκείνες τις στιγμές που δεν προλαβαίνεις να βάλεις το πατατάκι στο στόμα σου. - Το πετάς στον τοίχο κάθε φορά που σε σκοτώνουν με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι και φθηνό βάψιμο στον τοίχο. - Τα κουμπιά δεν αρχίζουν ποτέ να κολλάνε επειδή έχει παλιώσει. - Του βγάζεις εντελώς τα "ενοχλητικά" πλήκτρα όπως το shutdown-sleep που πατιούνται καταλάθως κάθε φορά που θες να κάνεις prinscreen - Δεν σου αποσπά την προσοχή κάθε φορά που αλλάζει θερμοκρασία ο επεξεργαστής σου. και άλλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.