mindtrapper Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 τώρα οι σειρές του Star Trek χαλαρά δεν πιάνουν μια μπροστά στο Babylon 5 και στο Battlestar Gallactica για μένα και αυτά από πλευράς sci-fi/space, αν βάλουμε και άλλες σειρές μέσα κατεβαίνει ακόμα πιο κάτω... Firefly, Farscape, Stargate ποια εννοείς;
IKARIWTHS Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 εχω δει ολες τις σειρες και τα εργα...παιδια μου αρεσε υπερβολικα,μακαρι να εχει και συνεχεια...μακαρι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Firefly, Farscape, Stargate ποια εννοείς; εννοώ από άλλα είδη όχι μόνο Sci-Fi το Firefly αν και μου άρεσε πολύ δεν μπορώ να το συγκρίνω με κάποιο λόγω λόγω της μιας και κομμένης season
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 ναι σε λιγο θα με κατηγορησεις οτι σε χτυπησα κιολας τωρα που το λες λυσαξα, ειχες κατι; Έφαγα κάτι μπισκότα, αλλά σκουπίζω τυχαία ψίχουλα.
tmjuju Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 γούστα είναι αυτά... μπορεί το Star Wars να μην είναι επιστημονικό όπως μπορούμε να πούμε για το Star Trek αλλά είναι χαλαρά 100 φορές πιο epic τώρα οι σειρές του Star Trek χαλαρά δεν πιάνουν μια μπροστά στο Babylon 5 και στο Battlestar Gallactica για μένα και αυτά από πλευράς sci-fi/space, αν βάλουμε και άλλες σειρές μέσα κατεβαίνει ακόμα πιο κάτω... Ισοπεδωτικός Λοιπών προτείνω να τα ξαναδείς από την αρχή … κύρια τα TOS TNG VOY (τα λέμε όταν ξεμπερδέψεις… σε κάνα χρόνο)
orck Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 ...και βαλε... το TNG το εβλεπα καθε ημερα και πρεπει να μου πηρε πανω απο 6 μηνες εγω βαζω πανω απο ολα το Entreprise (σειρα τεσσαρων σεζον με τον Archer και την Tpol)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Ισοπεδωτικός Λοιπών προτείνω να τα ξαναδείς από την αρχή … κύρια τα TOS TNG VOY (τα λέμε όταν ξεμπερδέψεις… σε κάνα χρόνο) Το Voyager είχε έρθει ποτέ στην Ελληνική τηλεόραση; TNG, DS9 και Enterprise σίγουρα, αλλά το Voyager δεν το είχα δει να παίζει κάπου.
mindtrapper Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 ...και βαλε...το TNG το εβλεπα καθε ημερα και πρεπει να μου πηρε πανω απο 6 μηνες εγω βαζω πανω απο ολα το Entreprise (σειρα τεσσαρων σεζον με τον Archer και την Tpol) Αχ Tpol. Τέλος βλέπω Enterprise πάλι.
grigas Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 mindmelt με την Τ΄Pol... yoga με την T'Pol H T'Pol στο Mirror Universe
mindtrapper Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Και με μια κίνηση ματ λύθηκε η διαμάχη Star Wars vs. Star Trek Παρέα με Ryan (Seven of Nine, Voyager) η Blalock (T'Pol) δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Υπάρχουν μερικά πράγματα σε αυτή τη ζωή που είναι πιο πορωτικά από τον ήχο ενός lightsaber και αυτή τυχαίνει να είναι ένα από αυτά
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Και με μια κίνηση ματ λύθηκε η διαμάχη Star Wars vs. Star Trek Η οποία πότε ξεκίνησε είπαμε σε αυτό το thread;
mindtrapper Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Η οποία πότε ξεκίνησε είπαμε σε αυτό το thread; Στο #87 κάτι πήγε να γίνει Κοίτα τις φωτο τώρα και μη μιλάς για λίγο, θα πάρουν πάλι τα πράγματα τον δρόμο τους στο topic (Πλάκα κάνω, μην παρεξηγηθείς)
duende Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 TNG VOY κ Enterprise χαλαρα οι αγαπημενες μου.. με VOY και Enterprise να εχουν τα πιο τρισαθλια και απογοητευτικα φιναλε απο την αλλη...ειδικα το Enterprise που πολλοι το θαβουν ηταν θαυμασια σειρα, αλλα βιαστηκαν να τη σκοτωσουν..α,ρε T'Pol...
orck Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 περα απο τα οφθαλμοφανη προτερηματα του Enterprise για εμενα ηταν το καλυτερο γιατι ηταν το πιο πιστευτο απο ολα οσα εχουν βγει μεχει τωρα πχ βρισκουν ενα πλανητη και δεν διακτινιζονται στην επιφανεια (διαβολικη συμπτωση οτι ολοι οι πλανητες εχουν ατμοσφαιρα ικανη να υποστηριξει ζωη) στο Enterprise ηταν το μονο που κατεβαιναν με τις στολες
mindtrapper Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 περα απο τα οφθαλμοφανη προτερηματα του Enterprise για εμενα ηταν το καλυτερο γιατι ηταν το πιο πιστευτο απο ολα οσα εχουν βγει μεχει τωραπχ βρισκουν ενα πλανητη και δεν διακτινιζονται στην επιφανεια (διαβολικη συμπτωση οτι ολοι οι πλανητες εχουν ατμοσφαιρα ικανη να υποστηριξει ζωη) στο Enterprise ηταν το μονο που κατεβαιναν με τις στολες Ε είναι και 200 χρόνια πριν έτσι; Αν θυμάμαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.