Προς το περιεχόμενο

Star Trek XI (2008)

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλουτσικη η ταινιουλα αλλα δε με ενθουσιασε..

ενας αχταρμας δρασης με μπολικα εφε, shoot'em up, με λιγο απο beverly hills, λιγο απο ραμπο, λιγο απο kill bill, λιγο απο starship troopers και ολα αυτα με περιτυλιγμα star trek-ipod look. αλλα star trek δεν ηταν...

παρολαυτα περασε σχεδον ευχαριστα η ωρα..

5 στα 10

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Νομίζω θα δω την ταινία, just for the sake of it, διότι η επαφή μου με το Star Trek είναι τυχαία και πολύ αποσπασματική. Οπότε, θα δω την ταινία ως stand alone ταινία, χωρίς να μπορώ να κάνω σύνδεση με προηγούμενες ή με την σειρά και θα σας πω τις εντυπώσεις μου.

Δημοσ.

Η ταινία περισσότερο προσπάθησε να φέρει νέο κοινό παρά να ευχαριστήσει τους παλιούς της φίλους. Βεβαία οι Τρεκις χαίρονται μονό και μονό από το γεγονός ότι υπάρχει μια νέα ταινία.

Και εμένα ορισμένοι ηθοποιοί μου φάνηκαν λίγοι, και πολλές σκηνές υπερβολικά shootemup…

Όπως και να έχει πρέπει να την ξαναδώ…

Δημοσ.

Όσο για το ότι δεν είναι τόσο ST, μάλλον σου φάνηκε έτσι επειδή είχε πολύ action και λιγότερο exploration/technobabble.

Για elaborate λίγο plz :D

Πρώτη φορά που βλέπω Star Trek Universe, συνήθως άλλαζα κανάλι :P

Με αποθαρύνετε λίγο που λέτε ότι δεν έχει σχέση το feeling της ταινία με τα series αλλά λέω να κάνω μία προσπάθεια. Να ξεκινήσω from the very beginning?

Δημοσ.

ενας αχταρμας δρασης με μπολικα εφε, shoot'em up, με λιγο απο beverly hills, λιγο απο ραμπο, λιγο απο kill bill, λιγο απο starship troopers και ολα αυτα με περιτυλιγμα star trek-ipod look. αλλα star trek δεν ηταν...

5 στα 10

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο συμφωνώ με τα σχόλια σου!!!! B)

5 στα 10 και από εμένα!

Δημοσ.

cue μην δινεις βαση

μια χαρα ταινια ειναι

δεν ξερω γιατι ΟΛΟΙ κολανε στα παλια, λες και οτι εγινε τοτε ειναι το απολυτο, το αψεγαδιαστο κλπ

Με αποθαρύνετε λίγο που λέτε ότι δεν έχει σχέση το feeling της ταινία με τα series αλλά λέω να κάνω μία προσπάθεια. Να ξεκινήσω from the very beginning?

Δημοσ.

Ίσως δεν έγινα κατανοητός...την ταινία την είδα και μου άρεσε αρκετά :)

Απλά είπα να ρίξω και μια ματιά στα series...σε αυτά αναφέρομαι

Δημοσ.

5 στα 10

Δηλαδή είχε ποικιλία και ήταν ενδιαφέρουσα?

Πλάκα πλάκα όμως δεν πρόκειτε να δούμε ποτέ πλέον τέτοιες ταινίες χωρίς κλισέ διαλόγους και εσωτερικότητα. Τα στούντιος θέλουν να πουλήσουν ποπ κορν και μπέργκερσ.

• Moderators
Δημοσ.
cue μην δινεις βαση

μια χαρα ταινια ειναι

δεν ξερω γιατι ΟΛΟΙ κολανε στα παλια, λες και οτι εγινε τοτε ειναι το απολυτο, το αψεγαδιαστο κλπ

Είπα ότι είναι άσχημη ταινία...;

Εκεί που κολλάω στα παλιά είναι η παλιά τριλογία Star Wars. :P

Εδώ έγινε καλή δουλειά όμως (ST).

Δεν είναι ότι δεν έχει σχέση, αλλά είναι πιο action-oriented "επεισόδιο" ας πούμε.

Βασικά το θέμα ήταν να μας ξανανάψει το ενδιαφέρον για ST, που πιστεύω ότι έχει κάνει στους περισσότερους.

Elaborate σε αυτό που είπα: Δεν είχε κάποια εξερεύνηση ή κάποιον νέο πολιτισμό (όπως το γνωστό "these are the voyages..." saying που ακούστηκε και στο τέλος της ταινίας) και συνήθως προσπαθούν να εξηγήσουν επιστημονικά περισσότερα πράγματα (technobabble / Technology Talk δηλαδή), άλλο αν αυτά μπορεί να μην στέκουν 100%.

Εγώ πάντως την είδα και 2η φορά προχθές. :-)

Δημοσ.

συγνωμη, τι δουλεια εχει το Star Wars με το Star Trek;

το Star Wars κατα την γνωμη μου ειναι μια σαχλαμαρα

το Star Trek ειναι οτι καλυτερο εχει να δειξει ο αμερικανικος κινηματογραφος, ειδικα οι σειρες

• Super Moderators
Δημοσ.

γούστα είναι αυτά...

μπορεί το Star Wars να μην είναι επιστημονικό όπως μπορούμε να πούμε για το Star Trek αλλά είναι χαλαρά 100 φορές πιο epic :P

τώρα οι σειρές του Star Trek χαλαρά δεν πιάνουν μια μπροστά στο Babylon 5 και στο Battlestar Gallactica για μένα και αυτά από πλευράς sci-fi/space, αν βάλουμε και άλλες σειρές μέσα κατεβαίνει ακόμα πιο κάτω...

Δημοσ.

μπορεί το Star Wars να μην είναι επιστημονικό όπως μπορούμε να πούμε για το Star Trek αλλά είναι χαλαρά 100 φορές πιο epic :P

Μέχρι που βγήκαν τα prequels :P

Τεσπά δεν νομίζω ότι έχει νόημα να γίνει debate/πόλεμος sw/st.

Διαφορετική ιδεολογία κουβαλάει το καθένα του...

όσο για αυτό που έγραψες για τις σειρές...δεν μπορώ να σε κάνω και akill πανάθεμα σε :P

• Moderators
Δημοσ.
συγνωμη, τι δουλεια εχει το Star Wars με το Star Trek;

το Star Wars κατα την γνωμη μου ειναι μια σαχλαμαρα

το Star Trek ειναι οτι καλυτερο εχει να δειξει ο αμερικανικος κινηματογραφος, ειδικα οι σειρες

Επειδή έλεγες ότι κολλάνε όλοι με τα παλιά, έτσι κι εγώ είπα κολλάω ότι τα παλιά SW είναι καλύτερα από τα νέα.

Το είπα σαν αστείο προφανώς. Έχει και αντίστοιχο smilie.

ΔΕΝ είπα πουθενά να γίνει σύγκριση SW με ST ή ποιο είναι καλύτερο, επίσης σε προηγούμενο post μου έχω πει ότι είμαι οπαδός και των 2.

Οπότε πριν ορμήξεις να μου φας τον λαιμό που λένε, κοίτα γενικώς τι έχω πει...

Δημοσ.

ναι σε λιγο θα με κατηγορησεις οτι σε χτυπησα κιολας :)

τωρα που το λες λυσαξα, ειχες κατι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...