Προς το περιεχόμενο

Star Trek XI (2008)

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να φανταστώ ότι προηγήθηκαν άλλες 10 ταινίες Star Trek και για αυτό η συγκεκριμένη φέρει το επίθεμα "XI"? Οι προηγούμενες έχουν κάποια σύνδεση μεταξύ τους ή όχι; Γιατί γίνεται αυτό το rewind (μας δείχνει την αρχή της όλης ιστορίας του Star Trek) σε αυτήν την ταινία;

• Moderators
Δημοσ.
Να φανταστώ ότι προηγήθηκαν άλλες 10 ταινίες Star Trek και για αυτό η συγκεκριμένη φέρει το επίθεμα "XI"? Οι προηγούμενες έχουν κάποια σύνδεση μεταξύ τους ή όχι; Γιατί γίνεται αυτό το rewind (μας δείχνει την αρχή της όλης ιστορίας του Star Trek) σε αυτήν την ταινία;

Οι προηγούμενες ταινίες είναι από την εποχή του Kirk (οι 6 πρώτες νομίζω) που τον έπαιζε ο Shatner, οι άλλες 4 είναι στην εποχή του Jean Luc Picard που ήταν μεταγενέστερος. Το rewind το εξηγεί στην ταινία.

Δημοσ.

To Trek ήταν και είναι μια επιτυχημένη μηχανή χρημάτων, η Paramount έκανε μια επανεκκίνηση του τίτλου για τις νέες γενιές, δεν είναι τυχαίο που διάλεξαν τον J.J. Abrams (Lost) για σκηνοθέτη, νέους σεναριογράφους και ένα φρέσκο κάστ, βάζοντας και τον Leonard Nimoy να παραδίνει το δακτυλίδι.

Δημοσ.
Οι προηγούμενες ταινίες είναι από την εποχή του Kirk (οι 6 πρώτες νομίζω) που τον έπαιζε ο Shatner, οι άλλες 4 είναι στην εποχή του Jean Luc Picard που ήταν μεταγενέστερος. Το rewind το εξηγεί στην ταινία.

Πολύ σωστά τα λές, αλλά στην 7ή ταινία (Generations) παίζει και ο Shatner (Kirk) και ο stewart (Picard).

Όσο για την τελευταία ταινία, πολύ καλή αλλά δεν μου κάνει για star trek ρε γαμώτο.

• Moderators
Δημοσ.
Πολύ σωστά τα λές, αλλά στην 7ή ταινία (Generations) παίζει και ο Shatner (Kirk) και ο stewart (Picard).

Όσο για την τελευταία ταινία, πολύ καλή αλλά δεν μου κάνει για star trek ρε γαμώτο.

Το ξέρω, απλά θέλω να το πω για την παλιά και την νέα γενιά. Στο Generations (που έγινε το άλλο πέρασμα σκυτάλης τότε), ο Kirk (Shatner) ήταν "εκτός εποχής". :lol:

Όσο για το ότι δεν είναι τόσο ST, μάλλον σου φάνηκε έτσι επειδή είχε πολύ action και λιγότερο exploration/technobabble. Το θέμα ήταν να μας δείξουν τους νέους ηθοποιούς και πως δένουν μεταξύ τους, όπως και αρκετά ωραία εφφέ. Στην επόμενη θα πρέπει να ξεκινήσει με exploration πιστεύω. :)

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, αυτό πρέπει να με "χάλασε", μάχες με το enterprise που δεν είχαμε ξαναδεί (τα laser φεύγανε σαν απο shoοtem-up παιχνίδι και καμία σχέση με οτι προηγούμενο star trek είχαμε δει), κάποιοι ηθοποιοί μου φάνηκαν "λίγοι" για να χωρέσουν στα παπούτσια του παλιού cast (βλέπε Μακκόι - στην καμία δεν τον βλέπω να φτάνει το "ειδικό βάρος" του αγαπημένου μας γιατρού), καθώς επίσης μου φάνηκε λίγο αφελής ο τρόπος που επελέγη ο "first officer" στο τέλος της ταινίας.

Αναμένω με ενδιαφέρον την επόμενη ταινία πάντως....

P.S ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ οι μεταφραστές για ακόμη μια φορά (είχανε και trekkie consultant πανάθεμά τους). Το "you have the con.(sole)" ΔΕΝ σημαίνει "έχεις τις επικοινωνίες"...

• Moderators
Δημοσ.
Έχεις δίκιο, αυτό πρέπει να με "χάλασε", μάχες με το enterprise που δεν είχαμε ξαναδεί (τα laser φεύγανε σαν απο shoοtem-up παιχνίδι και καμία σχέση με οτι προηγούμενο star trek είχαμε δει)

Μου έκανε κι εμένα εντύπωση ότι τα phasers βάραγαν μικρές βολές αντί για το συνεχόμενο, αλλά δεν θυμάμαι τις παλιές ταινίες. TNG εποχή standard ήταν το κλασσικό "staying" phaser πάντως. Επίσης μικρά turret-άκια πάνω στο USS Kelvin; :P

κάποιοι ηθοποιοί μου φάνηκαν "λίγοι" για να χωρέσουν στα παπούτσια του παλιού cast (βλέπε Μακκόι - στην καμία δεν τον βλέπω να φτάνει το "ειδικό βάρος" του αγαπημένου μας γιατρού)

Δεν φαίνεται να τα πηγαίνει τόσο άσχημα πάντως. Μου άρεσε η απόδοση του.

P.S ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ οι μεταφραστές για ακόμη μια φορά (είχανε και trekkie consultant πανάθεμά τους). Το "you have the con.(sole)" ΔΕΝ σημαίνει "έχεις τις επικοινωνίες"...

Κλασσικά πράγματα αυτά! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...