duende Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 (υπερβολικα νεα lol) περιμενω κ γω το σ/κ να τη δω....
Toufas Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 εγω μαλλον πιστευω οτι δεν εχει σχεση με οτι ξερουμε μεχρι τωρα. δειτε το trailer ξανα και δωστε προσοχη στα ονοματα.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 κάποια πράγματα αλλάζουν πχ -έχει δημιουργηθεί ειδύλλιο μεταξύ Spock & Uhura! -καταστρέφεται ο Vulcan από τον Nero αλλά στο τέλος ο Spock Prime λέει στον younger Spock ότι θα δημιουργήσει νέα αποικία με τους εναπομείναντες Vulcans [~10k από 6Billion]. αλλά είναι αποδεκτά λόγο του alternate timeline που δημιουργήθηκε. Διαβάστε και τα prequel comics για περισσότερα info [αν και προς την μέση της ταινίας ο Spock Prime κάνει αναφορά στα γεγονότα που δημιούργησαν αυτό το timeline]. Imho από τις καλύτερες Trek ταινίες που έχω δει [και είμαι trekker ]. Fun? Checked. Action? Checked. ΓΑΜΑΤΑ CGI που μένεις μαλαξ? Checked [warp effect, σκηνή στον Κρόνο]. @@δατο Kirk? Checked. Bones? UBER CHECKED & δίνει ρέστα στην ερμηνεία του [πετάει και μια γαμάτη ατάκα την πρώτη φορά που εμφανίζεται στην οθόνη!] Και το πιο ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι ορισμένα άτομα που το είδαμε μαζί και δεν είχαν ιδιαίτερη εμπειρία με το franchise τους αναπτύχθηκε περιέργεια για να το "επισκεφτούν". Θέλω να το ξαναδώ. Μισώ όσους έχουν πρόσβαση σε IMAX αίθουσες. JJ MY MAN!
Ban.ShortTrader Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 MD ζήλια. http://www.myvue.com/cinemas/facilities_detail.asp?SessionID=4BFEAA1A25EF4BAEA9EC148AA9DEF37C&cn=1&ci=71&ln=1&did=6998 Screen11 tomorrow.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Το είδα κι εγώ σήμερα στην Vmax του Village Φαλήρου. Είμαι περισσότερο Star Wars junkie, αλλά συνυπάρχω και με Star Trek, αλλά τελευταία το ενδιαφέρον μου είχε πέσει πολύ. Μπορώ να πω ότι μετά την ταινία, πορώθηκα πάλι με το Star Trek! (πρέπει να βάλω το Bridge Commander όπως έλεγα και ότι καλό mod έχει μάλλον) + αυτών που λέει ο MD, μου άρεσε: Αποστολή τριών. Ο σημαντικός (για την αποστολή, αφού είχε τα εκρηκτικά) αν και έχει όνομα (μη γνωστό νομίζω), φοράει κόκκινη στολή...oops! Redshirt death! Κλασσικές ατάκες "Damnit man! I'm a doctor not a physicist!" (αν άκουσα καλά το physicist ), γενικά ο Karl Urban με εξέπληξε σαν McCoy, αν και δεν θυμάμαι πολύ τον παλιό, είχε πολλή φάση. "I'm giving her everything she's got!" (ή κάτι κοντινό τέλος πάντων ) Γενικά οι προφορές ("Wictor Wictor 2" ) που ήταν πολύ προσεγμένες. "SPOOOOOCK! SPOOOOOOCK!" ("KHAAAAAAN! KHAAAAAAAN!") Ο Leonard Nimoy. Αν και έχει γεράσει αρκετά, είναι ωραίο να βλέπεις τον κρίκο σε σχέση με το παλιό cast. Το κλασσικό τέλος "Space...the final frontier..."(ξέρετε πως πάει μετά ) ειδικά, μας δείχνει πως μας πορώνει το Star Trek. Τι βρήκα περίεργο: Κανονισμοί του Starfleet επιτρέπουν τέτοιο ρουχισμό σαν της Uhura; Uhura + Spock, 'nough said! Πολύ ξύλο τρώει ο Kirk και έχει μια μανία να κρέμεται. H κάμερα σε μερικές φάσεις κουνάει χωρίς λόγο και κάθεται διαγώνια (ειδικά στην αρχή). Η μουσική. Δεν με χάλασε, αλλά περίμενα το κλασσικό μοτίβο (που ακούστηκε λίγο στα credits). Επίσης σε κάποιες φάσεις John Williams-αζε. Μερικοί εξωγήινοι δεν θύμιζαν Star Wars; Ο κοντούλης του οποίου φώναζε συνέχεια ο Scotty, θύμιζε Ugnaught. Μάλλον θα έχω ξεχάσει πράγματα, αλλά πιστεύω ότι αν είστε fans του Star Trek, θα σας αρέσει πολύ. Εύκολα την ξαναβλέπω!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 heh ξέχασα να αναφέρω την red shirt curse Mccoy - "I've got nothing left, my ex-wife took the whole damn planet in our divorce! At least she left me my bones!" [or something like that, δεν την θυμάμαι καλά την ατάκα]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 ok αύριο θα πάω και εγώ να την δω
eliask Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Το είδα εχτές . Πολυ καλή ταινία ! Ολοι οι Trekies θα την γουσταρούν πολύ αλλά και άλλοι οχι τόσο πορωμένοι με τα star trek σίγουρα θα πουν μια καλή κουβέντα ! Σιγουρη επιτυχία και βλέπω και συνέχεια .....
kirileman Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ωραία ταινία, σκηνοθεσία, εφέ, μουσικούλα, μια χαρά. Μακάρι να ήταν μεγαλύτερη σε διάρκεια, τόσο ευχάριστα πέρασε η ώρα.
skiabox Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ψιλο μουφα μου φανηκε εμενα. Πρεπει να ειχε low budget ετσι?
Toufas Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 skiabox μαλλον ειδες κανα αλλο εργο.... απλα τα σπασε το εργο. ο lucas θα πρεπε να ντρεπεται με αυτο που εκανε ο jj
klog Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μια χαρά ήταν το εργάκι....δεδομένης της ιστορίας που κουβαλάει περίμενα μια μούφα και μισή.....αντιθέτως....και όλοι έπαιξαν πολύ καλά αν αναλογιστούμε τις μορφές που πρακτικά αντικαθιστούν(είναι δεδομένο πως πάμε σε νέα σειρά ταινιών)..... Κορυφή για μένα ο Zachary Quinto , απέδωσε εκπληκτικά τον νεαρό Spock....... +1 Στον Eric Bana , απέδειξε πως βελτιώνεται συνεχώς........ Live Long and Prosper.....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Live long and prosper βρε συ.
klog Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Live long and prosper βρε συ. Κρύβε λόγια , κρύβε λόγια.............:X:X:cool: Tnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.