BLISS Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 και μενα με προβληματισε λιγο το τρεηλερ... me 2... edit: WTF? Ο Kirk apo Tiberius εγινε Cyberius στο trailer??? +Direct Links Teaser - Trailer
electroasd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 H υποθεση θα ειναι και καλα η αρχη του star trek?
V for Vagelis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 νέο trailer http://www.apple.com/trailers/paramount/startrek/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 καλά το 3ο trailer είναι με διαφορά το καλύτερο από όλα... ανατρίχιασα κανονικά...η μουσική απλά απίστευτη! (αν ξέρει κάποιο το κομμάτι let us know plzzzz!!!)
lalanis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Η μουσική θύμιζε λίγο dark knight ή είναι ιδέα μου;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 ναι ψιλό αλλά δεν ήταν ακριβώς ίδια...
V for Vagelis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Η μουσική θύμιζε λίγο dark knight ή είναι ιδέα μου; ναι, στην αρχή νόμιζα ότι ήταν από dark knight, αλλά δεν είναι, ίσως όμως είναι από hans zimmer κι αυτή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 hans zimmer κι αυτή σε κάποιες στιγμές μου θύμιζε King Arthur...
gdp77 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Η νέα ταινία εξελίσσεται σε ένα παράλληλο σύμπαν (εξού και Cyberius Kirk), κάτι που δίνει και την ευχέρεια στους παραγωγούς να αλλάξουν κάποια πράγματα. Διαφορετικά θα ήταν ασυνεπείς με το StarTrek timeline. Από κει και πέρα, το StarTrek δεν άρεσε σε πολύ κόσμο γιατί έπρεπε να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου για να το δεις. Ελπίζω να μην το αλλάξουν αυτό και το κάνουν άλλη μια εφετζίδικη αμερικανιά... (Αν και πολύ φοβάμαι ότι το κακό έγινε...)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Η νέα ταινία εξελίσσεται σε ένα παράλληλο σύμπαν (εξού και Cyberius Kirk) τώρα το πρόσεξα και εγώ στο 2ο trailer...weird shit...
gdp77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 τώρα το πρόσεξα και εγώ στο 2ο trailer...weird shit... Τα περί "παράλληλων συμπάντων" τα ανακοίνωσαν και οι παραγωγοί σε συνέντευξη τύπου μετά το τρελό κράξιμο για τις ασυνέπειες τις ταινίας σε σχέση με το timeline του Star Trek. 2o trailer 4o trailer
grigas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Πάντως στο τελευταίο trailer λέει "James T. Kirk was a great man" το οποίο δεν βλέπω που κολλάει με το Cyberius που αναφέρεται στο δεύτερο trailer. Το "That was another life" λέτε να αναφέρεται στα παράλληλα σύμπαντα??? "Lockin' torpedoes..Emergency evasive!!!!!"
gdp77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Εγώ έχω καταλάβει ότι ο James T. Kirk είναι ο πατέρας του ήρωα της ταινίας, που ουδεμία σχέση έχει όμως με τον James T. Kirk του timeline που όλοι γνωρίζουμε. Η αναφορά γίνεται για "να την πει" κατά τη γνώμη μου στους Trekkies "that was another life" και αφετέρου να συσπειρώσει κόσμο εφόσον το όνομα είναι πιασάρικο. Η ταινία αφηγείται τα πρώτα χρόνια του γνωστού μας James Τ. Kirk, σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου ονομάζεται James Cyberious Kirk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.