yiannis_t Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Ανοιχτή Πρόσκληση Συνέδριο Κοινοτήτων ΕΛΛΑΚ Έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στο 1ο Συνέδριο Κοινοτήτων ΕΛΛΑΚ (Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα) που θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Μαρτίου του 2008, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στην Αθήνα. Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσίαση των Συλλόγων / Κοινοτήτων / Ομάδων που ασχολούνται με το ΕΛΛΑΚ στην Ελλάδα καθώς και την συνεργασία μεταξύ τους. Το πρόγραμμα θα αποτελείται από παρουσίαση των κοινοτήτων, ομιλίες σχετικά με το ελεύθερο λογισμικό, καθώς και workshops. Ο σκοπός του συνεδρίου είναι η γνωριμία μεταξύ των Κοινοτήτων, η εύρεση τρόπων συνεργασίας μεταξύ τους και η παρουσίασή τους στο κοινό. Διαρκή ενημέρωση για το συνέδριο μπορείτε να έχετε στον ιστότοπο http://www.fosscomm.gr Η μέγιστη χρονική διάρκεια των παρουσιάσεων θα είναι μία (1) ώρα. Η θεματολογία έχει ως εξής: 1.Παρουσίαση κοινότητας 2.Παρουσίαση συγκεκριμένου project κοινότητας ή γενικά πρωτότυπης χρήσης ΕΛΛΑΚ 3. Ειδική παρουσίαση [κυβερνητικοί οργανισμοί/ ειδικοί προσκεκλημένοι, κλπ] Οι ενδιαφερόμενες κοινότητες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή συμμετοχών έχει οριστεί η 18 Φεβρουαρίου 2008. Με τιμή, Η Ένωση Φίλων και Χρηστών Λίνουξ Ελλάδος (Hellug) Η Κοινότητα Ελεύθερου Λογισμικού του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Η Ελληνική Κοινότητα Debian Η Ομάδα Χρηστών Linux Ιωαννίνων (I.L.U.G.) και Η Ελληνική Διανομή της έκδοσης Slackel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Αχ αυτή η κοινότητα ελεύθρου λογισμικού ΕΜΠ, αχ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 φτιάξτε μία "ανταγωνιστική" στο Βόλο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Πότε με το καλό... Πάντως ας δωθεί σημασία σε αυτό (το post μου είναι καζούρα στο φίλο που το δημοσίευσε, 1-2 iso που μου είχε δώσει δεν "προχώραγαν", γι' αυτό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valemon Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 φτιάξτε μία "ανταγωνιστική" στο Βόλο ! Θα ήταν καλό να γίνει μια τέτοια κίνηση στο Βόλο. Μήπως ήμαστε πιο πολλοί από ότι νομίζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Στη σχολή μου (αρχιτεκτονική) είμαστε 4-5 ψημενοι με linux αλλά σε κάνα χρόνο τελειώνουν όλοι (6ετείς) εκτός από μένα (που δεν είμαι και το πρωτοπαλίκαρο, noob θεωρούμαι ακόμα). Τα χαζοδίκτυα δε λένε να αχοληθούν λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valemon Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Λίγα με την σχολή των σχολών έτσι? Εγώ πάντως είμαι μέσα για μια τέτοια κίνηση. offtopic αβέρτα, συγγνώμη topic starter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Τελικά αποφασίσαμε και εμείς σαν ελληνική ομάδα του ubuntu να συμμετέχουμε στο συνέδριο.Η συμμετοχή μας θα έχει να κάνει με μια σύντομη παρουσίαση της δουλειάς που γίνετε στην κοινότητα μέσω του site της ,της λίστας,irc channel αλλά και των διάφορων άλλων δραστηριοτήτων όπως το support για cd σε εκδηλώσεις.Πάντως βρισκόμαστε σε συζητήσεις για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 κατι ασχετο λιγο , εκτος απο το irc insomnia υπαρχει κανα άλλο με το section linux ? (insomnia-linux) ? αν οχι, αρεσει σαν ιδεα να γίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 je ne sais pas να ρωτήσω, ποιος σκοπεύει να πάει στο συνέδριο, ποιοι θα μαστε δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Εγώ θα πάω μια και θα είμαι με το ubuntu-gr team.Προχτές έγινε και συζήτηση στο irc του ubuntu-gr για το τι παρουσίαση θα κάνουμε στο συνέδριο.Πάντως θα έχει αρκετό ενδιαφέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Την παρασκευή οι συγκοινωνίες στην Αθήνα λειτουργούν κανονικά? Είναι σημαντικό να ξέρω γιατί ήδη κάηκα με το τρένο και (ερχόμενος) παρασκευή αυθημερών πρέπει να ανέβω στα πολυτεχνεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 soturin, εξ όσων γνωρίζουμε οι συγκοινωνίες θα λειτουργούν κανονικά την Παρασκευή. Αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα, θα το βολέψουμε κάπως ;-) Ελπίζω να τα πούμε στο συνέδριο λοιπόν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω. :-( Πίστευα ότι θα μπορέσω να το συνδύαζα με κάτι δουλειές που που είχα αλλά κατέβηκα την προηγούμενη εβδομάδα. Ίσως το επαναλάβουμε ένα διήμερο που θα είμαι Αθήνα. :-) Αν κανένας από Βόλο και ποιο πάνω ξεκινήσει να κατέβει ας σφυρίξει να βγω στην εθνική οδό στο ύψος του Αλμυρού να με μαζέψει και εμένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Και εγώ θα είμαι εκεί. Είμαστε στην κατηγορία 3 για να παρουσιάσουμε τη χρήση opensource εργαλείων στις διαδικτυακές εφαρμογές μας στο κόμμα κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.