Toufas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 μπορείτε να μου πείτε τους ελεγχους που περνάει ένα γράμμα / μικρό πακέτο/δέμα ώστε να φύγει προς εξωτερικό? αναφέρομαι σε σκύλους, άνοιγμα, ακτίνες κλπ.
leftermann Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Το στέλνεις στην σωστή διεύθυνση, αλλά με λάθος όνομα παραλήπτη. Και χωρίς όνομα αποστολέα, εννοείται.
Toufas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 ναι αλλα, εγω θελω να ξερω τους ελεγχους που περναει
olatalefta Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 αν ηταν για εσωτερικο το θεωρω σιγουρο οτι μπορεις να διακινεις τα παντα...μονο αν τυχει κ ψαξουν ποτε οι σκυλοι θα γινει κατι... αν θυμαμαι καλα η ιστορια με τον ανθρακα που στελναν ηταν στην Ελλαδα? αν μιλατε για σπορους εχω ακουσει κ γω ιστοριες οτι τους λαμαβανουν κανονικα
Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 εγω απο οτι ξερω, πλεον τα σκυλια και οι ακραιοι ελεγχοι πανε μονο καρφοτοι. δεν μιλαω για σπορους, απλα παραγγειλα κατι χαπια και καταλαθος τα εστειλα ελλαδα. τα χαπια πηγανε μια χαρα (απο ινδια) και τωρα θελω να μου ερθουνε αγγλια. θα εχω προβλημα? λεμε για 5-6 γραμμαρια βαρος.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Θα πρέπει να υπολογίσεις κι άλλες παραμέτρους: - Ότι ενδεχομένως κάποιο πακέτο να περάσει εσκεμμένα στον παραλήπτη. - Ότι έστω και μία στο εκατομμύριο, υπάρχουν πάρα πολλές υποθέσεις που δεν έχουν κλείσει και εύκολα γίνεσαι εξιλαστήριο θύμα. Θα πληρώσεις και για τους "σπόρους" των άλλων. - Με κανένα τσιγαράκι πάει στο διάολο. Αλλά όλοι οι δικαστές γίνονται έξαλλοι με τα χάπια και τις άλλες αηδίες. - Για τα σκυλιά αρκεί ένα μόριο στον αέρα. Και επειδή είναι και εξαρτημένα το ψάχνουν απεγνωσμένα. - Ότι πλέον αναγνωρίζονται δακτυλικά αποτυπώματα επάνω σε χαρτί. Να πας με τα γάντια στο ταχυδρομείο είναι μάλλον κάρφωμα. - Ότι όποιος πιστεύει στην ανωνυμία του ίντερνετ είναι τουλάχιστον αφελής.
Hamurabi Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Yπ'οψην οι ''σποροι' που λετε ειναι απολυτα νομιμοι.
Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 δεν λεω για χαπια mdma ουτε οπιουχα! το θεμα του σκυλου... ειναι παντα σκυλος ή μονο σε αυτα εκτος εε ή απο ενα βαρος και πανω?
Lucifer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Οι σκύλοι είναι υπερεκτιμημένοι μπορώ να πω πάντως, μετά από πρόσφατη καρδιακή προσβολή στον υπόγειο του Βερολίνου.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Οι σκύλοι είναι υπερεκτιμημένοι μπορώ να πω πάντως, μετά από πρόσφατη καρδιακή προσβολή στον υπόγειο του Βερολίνου. Δεν αμφιβάλω καθόλου ότι οι Γερμανοί θα μπορούσαν να κάψουν εύκολα ζωντανό άνθρωπο αλλά σίγουρα θα χρησιμοποιούσαν κάθε πολιτισμένη μέθοδο για την εκπαίδευση των σκύλων (σοκολατάκι). Τα ηλεκτροσόκ και τα ναρκωτικά κατά την εκπαίδευση, αποκλείονται.
Lucifer Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Γι' αυτό και δεν ποστάρω από το wifi του κρατητηρίου του charlottenburg.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.