sarisn Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να μπορώ να συνδέομαι με το pc της κοπελιάς μου μέσω DSL (έχουμε και οι δύο εννοείται). Ποιό πρόγραμμα κάνει κάτι τέτοιο? Το PcAnywhere για παράδειγμα έχει αυτή τη δυνατότητα νομίζω. Είναι πολύπλοκο το "στήσιμο" για κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ
Pontiac 62 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να μπορώ να συνδέομαι με το pc της κοπελιάς μου μέσω DSL (έχουμε και οι δύο εννοείται). Ποιό πρόγραμμα κάνει κάτι τέτοιο? Το PcAnywhere για παράδειγμα έχει αυτή τη δυνατότητα νομίζω. Είναι πολύπλοκο το "στήσιμο" για κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ Δοκίμασε το Teamviewer είναι free και αν θέλεις υπάρχει και φορητό http://www.teamviewer.com/download/portable.aspx
sarisn Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δοκιμασε το Ultra VNC +1 για το UltraVNS Μήπως εννοείτε το UltraVNC? Γιατί στο Google βάζοντας UltraVNS μου βγάζει το VNC Όπως και νά' χει θα δω όλα όσα είπατε και θα χρησιμοποιήσω το πιο απλό στη χρήση
dhmak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Γειά χαρά παίδες σε όλους, μπορείτε να μου δώσετε βήμα-βήμα οδηγίες για σύνδεση του επιτραπέζιου με τον φορητό, ας πούμε για το UltraVNC και απο πού θα δώ τα στοιχεία του υπολογιστή που θέλω να χειριστώ, για να τα εισάγω στον UltraVNC Server ;;
adi32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 ShowMyPC οτι πιο απλο και free και δουλευει με 2 κλικ το ανοιγεις στo ενα pc και σου δινει ενα κωδικο το ανοιγεις στο αλλο βαζεις τον κωδικο και μπαινεις
titikos46 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν το ξανασκεφτεσε μηπως δεν πρεπει?
e-tic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν το ξανασκεφτεσε μηπως δεν πρεπει? Ακούγεται ανήθικο, αλλά βολεύει στα θέματα υποστήριξης εξ αποστάσεως. Χρησιμοποιώ logmein (+1000)!
Jero Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ έχω βρει την υγεία μου με το teamviewer.Έχω χρησιμοποιήσει και το logmein αλλά το teamviewer μου φάνηκε καλύτερο.Δοκίμασέ το αν δεν το έχεις κάνει ήδη
sarisn Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Κι' εγώ το Logmein χρησιμοποιώ εδώ και καιρό, είναι απλά τέλειο, μου έχει λύσει τα χέρια τόσο για τη σύνδεση με τα PC του σπιτιού όσο και το ανάποδο (από το σπίτι στη δουλειά αν συμβεί κάτι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.