Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση καρτας γραφικων

geomilio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μετα απο πολες προσπαθειες να γραψω στο forum ,με την βοηθεια του paredwse τα καταφερα!!!! (δεν επιτρεπεται η greeklish γραφη)

Θελω απεγνοσμενα εδω και μερες να παιξω το call of duty 4 αλλα εξαιτιας της καρτας γραφικων δεν μπορω,για αυτο ειπα να την αλλαξω.Το pc μου εχει τα εξης:

1. aver etv 203 studio-tv (tv tuner/fm/mpeg II
  2. μνημη 1 gb
  3. svga ati 9200se asus (128mb, tvo)
  4. hdd ide 80gb +20gb western+ εξωτερικο 80gb
  5. media center acorp access (9AC4-3)
  6. cpu intel p4 3 ghz

το παιχνιδι εχει ελαχιστες απαιτησεις: NVIDIA® Geforce 6600 ή ATI® Radeon® 9800Pro ή καποια αλλη ,αλλα οχι κατωτερες απο αυτες. Τι μου πρωτεινεται? Μαλλον αυτη που εχω ειναι AGP 8x αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Επισυμανση: το pc μου ειναι mini tower 22χ20 ;)

Δημοσ.

ναι βαλε την HD2600 αλλα ρε φιλε μου αυτο που μου κινησε το ενδιαφερον ειναι οτι στην περιγραφη του pc σου βαζεις no1 την καρτα tv και No6 τον επεξεργαστη? LOL

Δημοσ.
αυτο που μου κινησε το ενδιαφερον ειναι οτι στην περιγραφη του pc σου βαζεις no1 την καρτα tv και No6 τον επεξεργαστη? LOL

looool

και απο εμένα βάλε τη 2600.

Δημοσ.

για μένα απαραίτητο να βάλεις άλλο ένα γίγα μνήμη μαζί με την κάρτα πρώτη σου επιλογή από θέμα επιδόσεων είναι η sapphire x1950 pro αλλά κοστίζει περί τα 180 ευρώ αλλιώς βάλε μια 7600γτ ή τη 2600χτ

Δημοσ.

ρε παιδια ρωτησα και μου ειπαν οτι το AGP 8x και το PCi 16x ειναι το ιδιο δεν υπαρχει προβλημα συμβατοτητας .Οτι PCI ειναι η υποδοχη της μητρηκης ,ενω AGP ειναι το συστημα γραφικων ,επιπλεον οτι πρεπει η καρτα που 8α διαλεξω να ειναι για DDR μνημη και οχι για DDR2 γιατι δεν θα λειτουργει με τις μεγιστες αποδωσεις....ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!!!

Δημοσ.
ρε παιδια ρωτησα και μου ειπαν οτι το AGP 8x και το PCi 16x ειναι το ιδιο δεν υπαρχει προβλημα συμβατοτητας .Οτι PCI ειναι η υποδοχη της μητρηκης ,ενω AGP ειναι το συστημα γραφικων ,επιπλεον οτι πρεπει η καρτα που 8α διαλεξω να ειναι για DDR μνημη και οχι για DDR2 γιατι δεν θα λειτουργει με τις μεγιστες αποδωσεις....ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!!!

Αυτος που σου ειπε αυτα μάλλον μιλάει ''out of his arss''. Ολα αυτά που αναφέρεις είναι άκυρα. Αμα το σύστημα σου είναι με AGP πάρε την 2600XT και θα είσαι μια χαρά. Αμα έχεις φράγκα πάρε την 1950pro. Αμα δεν έχεις πάρε την GF 6800. Ολες αυτές παίζουν το COD4. Ολα τα άλλα ειναι άσχετα.

Δημοσ.

μια χαρα ειναι η pro και η xt ακομα καλυτερα παντως αξιζει να ψαχτεις απο μτχ μπορεις να βρεις 7600gt με λιγοτερα χρηματα η καμια 7900gs η αντιστοιχη ατι στα χρηματα της 2600χτ

Δημοσ.

καλη καρτουλα ειναι την εχω βάλει σε πολλα συστήματα p4

Επίσης καλό θα ήταν να εχεις όσο το δυνατό περισσότερη μνήμη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...