iron727 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 έχω τον υπολογιστή στο γραφείο και θέλω να μεταφέρω ήχο στο στερεοφωνικό στο σαλόνι...Περίπτωση καλωδίων δεν υπάρχει...Έχω ακούσει για κάποιες συσκευές οι οποίες μεταφέρουν ήχο ή εικόνα μέσω του δικτύου τις ΔΕΗ..δηλαδή βάζεις το ένα μηχανάκι στην πρίζα κοντά στον υπολογιστή και με καλώδιο συνδέει την κάρτα ήχου....Υπάρχει και ένα ακόμα μηχανάκι το όποιο το συνδεεις στην πρίζα κοντά στο στερεοφωνικό και βάζεις καλώδιο στην είσοδο ήχου του στερεοφωνικού,.. Με αυτόν τον τόπο μεταφέρεις ήχο από το οποίο σημείο του σπιτιού θέλεις στο στερεοφωνικό και το αντίθετο βέβαια....Θυμάται κάνεις πως λέγονται αυτές οι συσκευές???Δεν μπορώ να τις βρω πουθενά ....ευχαριστω
NickTheGreek89 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Εγω πρωτή φορά ακούω για τέτιοες συσκευές!Τις εχεις δει να λειτουργουν;Σε site του εξωτερικου υπαρχουν;
titikos46 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Εαν δεν κανω λαθος devolo.http://www.devolo.gr/devolo/dev_prod_gr.html
dks_1979 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Μήπως εννοείς κάτι τέτοιο; Ασύρματα γίνεται η μετάδοση αλλά λογικά σε καλύπτει για το λόγο που το θέλεις.
iron727 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 titikos46 ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ,,,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,,είναι κάποιο μοντέλο που είναι για ήχο και εικόνα..θα το βρω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.