Προς το περιεχόμενο

forthnet και μαπα ταχυτητα συνεχεια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω περασει κανα 2ωρο ψαχνοντας οτι site υπαρχει να μαθω αν μπορω να βελτιωσω την ταχυτητα adsl αλλα δεν εχω βρειι ακρη,,,εχω συνδεση στα 24 και καλα αλλα στο εικονιδιο συνδεσης forthnet βγαζει 12,οκ μεχρι εδω....ελα ομως που οταν κατεβαζω το πολυ να πιασω 300kb/sec....τι να κανω?υπαρχουν εξτρα ρυθμισεις ή optimazer????αμαρτια να πληρωνω τοσο και να κατεβαζο το πολυ μεχρι 300....μεσος ορος ειναι 150....ελεος...εχω siemens cl110 και ειμαι στις συκιες θεσσαλονικης....ευχαριστω

Δημοσ.

Να χρησιμοποιεις download accelerator!!! Μονο ετσι θα δεις τι πραγματικα μπορει να κατεβασει η συνδεση σου...Πιο συγκεκριμενα χρησιμοποιησε IDM.

Δημοσ.
ok thanks:)

Συκιες ειμαι κι εγω φιλε,αλλα και κλειδωνω καλα,και κατεβαζω καλα..

θυμασαι απο που ''παιρνεις''? απο νεα Βαρνα μηπως?

αν ναι ψαξτο λιγο γιατι κι εγω απο κει παιρνω και η γραμμη ...''φυσαει''..εχω φτασει και 2,1mb σε download και 123κb σε up.

κι οταν λες κατεβαζεις με 300κ .με τι εννοεις? απο rapid? απο private tacker?? απο απο public tracker?απο που?

φιλτρα, σπλιτερς, φιρμγουερς, υπολοιπες συσκευες τηλεφωνου, ethernet, ολα ειναι οκ?

Δημοσ.

απο ν.βαρνα περνω,κλειδωνει στα 12 και κατεβαζω μεσο ορο 150 κb se torrents,πηγα και nvdia...δε ξερω τι αλλω να ψαξω...εχω οτι δωσαν στον εξοπλισμο,to modem,και τη συσκευη που ξεχωριζω τη γραμμη se modem kai phone

Δημοσ.

ενδεικτικα κατεβαζω τωρα με τορεντ και εχω τις εξης ενδειξεις:

Statistics Downstream Upstream

Line Rate 8653 Kbps 1021 Kbps

Attainable Line Rate 15128 Kbps 1183 Kbps

Noise Margin 15.6 dB 10.6 dB

Line Attenuation 30.0 dB 15.3 dB

Output Power 12.4 dBm 19.0 dBm

κατεβαζω με μεσο ορο 100 κb ενω το upload συνηθως εχει μεγαλυτερο αριθμο απο το download !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...