Προς το περιεχόμενο

Μπλε οθόνη!Πρόβλημα με μνήμες???

NickTheGreek89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά είναι τα auto που είπε ο Vatos; memtest έτσι έτρεξες; Αν περνάει το memtest έτσι΄και σου κολλάει στο παιχνίδι τότε σίγουρα είναι corruption

Edit:Ξαναλέω ΑΜΑ συννενοηθούμε θα περάσουμε υπέροχα!

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γράψε μας λίγο που δεν ποστάρουν οι μνήμες σου γιατί έχασα τον μπούσουλα εγώ :-(

ειπα εγω τετοιο πραγμα???ειπα στα 400 δεν ποσταρουν οταν εκανα δοκιμη πριν..

πές μου λίγο το 400 το λές 400 efective δλδ 800 ?

Δημοσ.

ετσι το ειχα τρεξει το memtest και ετσι κολλαει...οσο για corruption σιγουρα ειναι απο τη μανα του αφου μεχρι τωρα δεν ειχα πειραξει τιποτα.λεω 400 dual channel χαμηλοτερη δλδ επιλογη συχνοτητας.

corruption και να μην το εντοπιζει το μεμτεστ τοτε ποσο αξιοπιστο ειναι????

Δημοσ.

το corruption είναι στο σκληρό από τις συνεχείς αστοχίες της μνήμης (αν είναι). Το memtest τσεκάρει μνήμες. Τεσπα ξέχασε το corruption προς το παρόν και κάνε το εξής: clear cmos, load optimizzed defaults sto bios, και ss από cpu-z. Επίσης πες μια επανάληψη που δεν ποστάρει το pc και που βγάζουν πρόβλημα μέσα στα windows

Δημοσ.

για να μην ποσταρω τζαμπα φωτογραφιες, στα optimized ειναι η ιδια εικόνα με την παραπανω που ανεβασα.το hd inspector βγαζει και τους δυο σκληρους 100%.το pc δεν ποσταρε στα 5-5-5-15 400.τα windows κρασαρουν σπανια και τελειως randomly οσο για το παιχνιδι το gears of war σημερα το επαιξα πρωτη φορα και κρασαρει σε μια πορτα στα πρωτα λεπτα στην πρωτη πιστα....το οποιο χρησιμοποιησα και σαν τεστ

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι τεστ φίλε μου. ΄΄Αστο στο 1.95 ΄τράβα κι ένα φορμάτ κι εδώ είμαστε. Καλημέρα

Δημοσ.

εκανα καποιο λαθος στο posting..εχω τις CORSAIR XMS2 DHX DDR2 2GB (2X1GB) PC2-6400 (800MHZ) CL5 DUAL CHANNEL KIT.τις cl5 οι οποιες δουλευουν στα 1.8V αρα δεν παιζει ρολο το ρευμα ετεξα και το windows mem diagnostics το οποιο δεν εβγαλε προβλημα.αλλαξα και θεσεις των module και παλι τιποτα...

να και ενα καλο site για αιτιες bsod

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...