crisselectro Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Εχω win xp , απο την εναρξη και μετα στο βοηθεια και υποστηριξη , κλικαρω για να μπω μεσα στη βοηθεια και δεν ανοιγει το παραθυρο , δηλαδη δεν κανει απολυτως τιποτα μπηκα και απο safe mode μηπως κατι δεν αφηνει να ανοιξει το παραθυρο της βοηθειας αλλα παλι τιποτα , ξερει κανεις τι μπορει να εχει γινει; ok ολα ενταξει
kostasplak1986 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ από χτες! Τι να κάνω? Καμιά ιδέα?
kotsnirvana Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 μήπως έχεις να μπλοκάρει τα pop up ο ie ;;;
kostasplak1986 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δυστηχως το προβλημα δεν εχει λυθει ακομη και ο crisselectro δε μου εχει απαντησει στο pm! Καποια ιδεα για τη λυση?
washcloud Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 βασικά λογικά έχουν πάθει κάποια ζημιά τα windows(και κάποιο-α αρχείο σχετκό-α με το help).Δοκίμασε -αν δεν το 'χεις κάνει ήδη- να κάνεις ένα scandisk κι ένα defrag ,και αν δεν γίνει τίποτα,κάνε 1 αναζήτηση στο google με όρους microsoft windows' help won't start,και λογικά θα βρεις "στάνταρ" προτάσεις της microsoft γι' αντιμετώπιση του προβλήματος. Στη χειρότερη,κάποιο ζόρι τραβάει ο δίσκος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.