NOMIKOS Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Παιδιά δεν χρειάζεται να επιτεθόμαστε σε κάποιον.Από την στιγμή που δεν σου βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο(δεν σε αναγκάζουν δηλαδή)έχεις το δικαίωμα της επιλογής. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα τα κατάφερνα σε μια τέτοιου είδους εταιρία,αλλά, αυτό δεν αποκλείει το γεγονός κάποιοι να τα έχουν καταφέρει.Είναι γνωστό άλλωστε ότι υπάρχουν οι "ικανοί και λιγότερο ικανοί".Εγώ προτιμώ την σιγουριά των 1000Ε τον μήνα και όχι το ρίσκο των 30000Ε που ποτέ δεν ξέρεις αν θα έρθουνε.Κατα την γνώμη μου είναι ένα ενδιαφέρων εγχείρημα για κάποιον που δεν έχει οικογένεια ,ζει με τους γονείς του,ειναί κάτω των 25,του αρέσει να παίρνει ρίσκα και δεν έχει κάτι άλλο να ασχοληθεί.By the way είμαι 1 μήνα άνεργος,παντρεμένος και έχω 1 παιδι,η γυναίκα παίρνει 400Ε σαν τετράωρη σε γερμανικό supermarket,ο ΟΑΕΔ θα μου δώσει την πρώτη επιταγή(440Ε περίπου) τον μάιο,ανίκανος αυτή την στιγμή να εργαστώ γιατί υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υγείας (αιτία που απολύθηκα κιόλας) αλλά παρόλα αυτά πιστεύω οτι το να χάσω τον χρόνο μου με αυτού του τύπου επιχειρήσεις θα είναι τροχοπέδη για το μέλλον μου. Προτιμώ να περιμένω να αναρρώσω και ύστερα κάνοντας μεροκάματα εδώ και εκεί να ψάχνω ταυτόχρονα για μία δουλειά με σταθερό μισθό και ασφάλιση,.Το να είσαι αντίθετος με κάτι(νόμιμο μεν,νομίζω,αλλά με αθέμιτους τρόπους προσέγγισης δε) δεν σημαίνει οτι πρέπει να βρίζεις τους ανθρώπους που πιστέψανε στο όνειρο και προσπαθούν να το ζήσουν.Απλά αγνόησε τους.Αντώνης Μπορείς να κρίνεις αλλά δεν πρέπει να κατακρίνεις. Υ.Γ:Και εξάλλου ο opix στο αρχικό του post απάντησε σε μία ερώτηση λέγοντας απλός ότι μπορεί και να γίνει κάτι τέτοιο.Δεν προσπάθησε να προσεγγίσει κανέναν και κακώς βρίσκετε απολογούμενος για όλα τα κακά της συγκεκριμένης εταιρίας. Πρώτα από όλα καλό κουράγιο και καλή ανάρωση. Προσωπική μου άποψη είναι τρόπος για εύκολο εισόδημα μέσω internet δεν έχω ανακαλύψει.
neofitosgr Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 υπαρχει ενας και ειναι σιγουρος... διαβασε παρακατω...
papahlamidas Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 neofite είδα το site και έπιασαν τα κλάματα από τα γέλια.... Το betting δεν είναι σίγουρος τρόπος να βγάζεις λεφτά. Εγώ το 2003 είχα πάει για συνέντευξη σε ένα ξενοδοχείο στην Αθήνα. Είχα βρει την αγγελία από την χρήση ευκαιρία και ζήταγαν άτομα που να γνωρίζουν από δημιουργία sites και τεχνικές γνώσεις H/Y. Στο τηλέφωνο μίλησα με έναν κύριο ο οποίος δεν με ρώτησε το παραμικρό για της γνώσεις μου στους H/Y απλά μου είπε θα ήθελε να με δει για τον ενδιέφερε πολύ η ειδικότητα μου. Το ότι η συνέντευξη θα ήτανε σε ξενοδοχείο μου βρώμαγε από την αρχή. Πάω που λέτε και εγώ και βρίσκομαι να περιμένω μαζί με 20 άτομα με εντελώς άσχετες ειδικότητες ο καθένας. Μετά από λίγη ώρα αναμονής μας φωνάζουν όλους μαζί και μπήκαμε σε ένα αμφιθέατρο. Εκεί ξεκίνησε το Show. Ήτανε δέκα άτομα μπροστά μπροστά όρθια και με το που καθίσαμε όλοι ξεκίνησε να παίζει μουσική και ένα ένα από αυτά τα άτομα (από όλες της ηλικίες) ερχόντουσαν στον κέντρο και φώναζαν το εξής Είμαι ο τάδε και με τα προϊόντα της Herbalife τώρα ποια ελέγχο το βάρος μου ή έχω χάση τάδε κιλά. Όλο εκείνο το διάστημα είχαμε όλοι μήνη με το στόμα ανοιχτό. Λέγαμε μεταξύ μας μήπως μπήκαμε σε λάθος μέρος... αλλά περιμέναμε να δούμε την συνέχεια. Με τα πολλά αφού τελείωσε το Show εμφανίστηκε ένας κουστουμάτος ηλικίας 24 χρόνον ο οποίος άρχισε να μας λέει την ιστορία της Herbal life. Αφού τελείωσε με αυτό μας εξηγούσε το πως θα βγάλουμε και εμείς τα λεφτά που έβγαζε αυτός (τότε 3000Ε) με πολύ λίγη ώρα δουλείας. Για να μην πολύλογο όμως το καλύτερο το κρατάω για το τέλος. Μετά από ένα μεγάλο μπλα μπλα μας λέει ότι όσοι θέλουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο θα πρέπει να πληρώσουμε 180Ε για να μας κάνουν εκπαίδευση στην ΑΡΑΧΩΒΑ.... για ένα σαββατοκύριακο. Εκεί τελείωσαν βέβαια όλα.... νομίζω ότι δεν έμεινε κανένας στο αμφιθέατρο. Επίσης γνωρίζω και για την εταιρία LR άλλη μεγάλη μούφα και αυτή. Τάζουν λαγούς με πετραχίλια. Ακόμα και φιλία μου πούλησαν. ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... Ελπίζω να βοήθησα. Τα χρήματα κόπης κτώνται.
Don.Matis Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Και αν θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα για αυτές τις εταιρίες "Πυραμίδες" κτλ κτλ.. διαβάστε αναλυτικότατα στο παρακάτω λίνκ.... http://www.geocities.com/apatesgr/
anna1234 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Αυτό που ίσως να κάνει είναι να κανει κάποια surveys γειά εταιρίες στο εξωτερικό. Δηλ να διαβάζει emails και να συμπληρώνει φόρμες.. Δεν υπάρχει δουλειά με καλά λεφτά στο διαδιχτιο. Το μόνο που υπαρχει είναι ο δόλος,η περιπλάνιση και η απάτη. Σε βάζουν να πληρώσεις ταχα για να γίνεις μέλος και μετά σε κατασπαράζουν. Μην δωσετε ποτε στους άλλους την ευκαιρία να σας ξεγελάσουν. Τα καλά λεφτά τα παίρνουν αφτοί που περιπλανούν και κλέβουν. Όσο για τις πυραμίδες αυτό είναι το πιο βρωμικο παιχνίδι στο διαδυχτιο που θα φτάσει σε ενα σημείο που θα πιαστούν όλοι και οι μόνοι που θα ειναι ΟΚ θα είναι αυτοί που δεν εδωσαν χρημα για να μπουν στο κόλπο....δηλ οι κεφαλες όσο για τα bettings kai ta kazina θα είστε μια ζωη πλυν...
aghahowa Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 ενας τροπος ειναι και το http://bux.to για καθε διαφημιση που βλεπεις περνεις και 0,01 E ειναι 100% ασφαλες αλλα δεν κανεις και περιουσια απο αυτο αν βρειτε κανεναν αλλο τροπο. let me know
papahlamidas Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Aghahowa νομίζεις ότι είσαι πολύ έξυπνος μου φαίνεται... Το Bux.to είναι site στο οποίο βγάζει λεφτά αυτός τον οποίον έχουν προτείνει άλλοι και ο φίλος από εδώ έχει βάλει στο link να γίνεται προεπιλεγμένα προτεινόμενος από εσάς. Οπότε αυτός δεν θα βγάζει τα 0,01Ε που λέει αλλά πολύ παραπάνω από την δουλειά που θα κάνετε εσείς στην ουσία βλέποντας διαφημιστικά sites.
gherudos Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Εγώ με το bux.to εδώ και 2 εβδομάδες με 3 μόνο referrals έχω βγάλει 10$.Όμως έχω ένα προγραμματάκι που κάνει αυτόματα κλίκ και δεν μπαίνω ποτέ να δω τις διαφημίσεις.Το αφήνεις και τρέχει στο tray και σε γεμίζει $$$.Μην περιμένετε και πολλά λεφτά.Σας είπα 10$ σε 2 εβδομάδες αλλά δεν κάνω τίποτα.
papahlamidas Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Το ότι σε έχεις βάλει προεπιλεγμένα προτεινόμενο χωρίς να το λες σε κανένα και το ότι όπως λέει και φίλος από πάνω ότι έβγαλε 10 Ε με 3 προτεινόμενους λέει πολλά. Εάν ήσουν σωστός ας έλεγες εξ αρχής αυτήν την λεπτομέρεια για τα referrals. Και να προσέχεις τα λόγια σου...
gherudos Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Παιδιά αν το θέλετε μπορώ να το ανεβάσω,δοκιμάστε το δεν χάνετε τίποτα,μόνο του λειτουργεί. Να διορθώσω ότι δεν έβγαλα 10Ε σε 2 εβδομάδες αλλά 10$.Αν κάποιος θέλει να το δοκιμάσει ας το κατεβάσει από εδώ: http://rapidshare.com/files/107738470/Bux.to_Autoclicker.rar δεν θα σας ζητήσω να με βάλετε ως refferal αλλά θα το εκτιμούσα αν το κάνατε. Να σημειώσω ότι πρέπει να κάνετε εγγραφή στο http://bux.to
iNorganic Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Καλυτερα να γινεις πωλητης στο ebay κ να πουλας διαφορα ακυρα αντικειμενα παρα αυτο με τα κλικς. (Α ναι, χρειαζεται να πηγαινετε στο ταχυδρομειο για να στελνετε τα δεματα αρα δεν μπορει να θεωρηθει δουλεια απο το σπιτι, γιατι αμα δεν καθεσαι κ χαζευεις μπροστα στην οθονη δεν γινεται προκοπη λολ)
papahlamidas Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Και αν θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα για αυτές τις εταιρίες "Πυραμίδες" κτλ κτλ.. διαβάστε αναλυτικότατα στο παρακάτω λίνκ.... http://www.geocities.com/apatesgr/ Φίλε Don Matis το site που προτείνεις είναι SUPER τα λέει όλα έξω από τα δόντια καθώς επιτρέπει και στης δύο πλευρές να καταθέσουν της απόψεις τους χωρίς λογοκρισίες.
μαρακι Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Κατ αρχας καλημερα.Εγω θα ηθελα να αχοληθω με μια τετοια δουλεια αλλα εγω εχω αλλο προβλημα.Δεν εχω ρευστο αυτη την εποχη και αυτες οι εταιρειες ζητανε να πληρωσεις το πακετο εγγφαφης.Ξερει καποιος ενα τροπο να μπορεσω να ασχοληθω χωρις να χρειαστει να δωσω λεφτα αμεσα?
papahlamidas Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Κατ αρχας καλημερα.Εγω θα ηθελα να αχοληθω με μια τετοια δουλεια αλλα εγω εχω αλλο προβλημα.Δεν εχω ρευστο αυτη την εποχη και αυτες οι εταιρειες ζητανε να πληρωσεις το πακετο εγγφαφης.Ξερει καποιος ενα τροπο να μπορεσω να ασχοληθω χωρις να χρειαστει να δωσω λεφτα αμεσα? Ίσως εάν εκτός με την δικιά σου εγγραφή φέρεις και άλλους 10 να μην έχεις πρόβλημα... Το έχω ακούσει και αυτό!
ge0rge007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Αν έχεις γνώσεις υπάρχουν ιστοσελίδες που προσφέρουν δουλειά.Εγώ έχω κάνει κάτι δουλίτσες στο http://www.rentacoder.com και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος.Αυτές είναι πραγματικές δουλειές,δεν σου προσφέρουν χρήματα, τα ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ και μάλιστα κανονικά, είναι κάτι σαν διεθνή αγορά.Ρίξτε μια ματιά και αν σας ενδιαφέρει μπορώ να σας πώ ακριβώς πως λειτουργεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα