Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πόσο κερδίζει αυτή δεν πρέπει να μας απασχολεί. Δεν είμαι συνέταιρος, ούτε επενδυτής, Είναι δυνητικά εργαζόμενος και τον ενδιαφέρει αν ο κόπος-χρόνος που θα διαθέσεις «βγάζει τα λεφτά του».

Αν κρυνω απο απο μενα που το εχω κλησει σε καμια 10αρια το τελευταιο 2μηνο δεν νομιζω να βγαλει πολλα.

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να πω οτι γενικα για τη δουλεια που ψαχνω δεν με νοιαζει τοσο πολυ ο μισθος(να πω την αληθεια δεν εχω τοσο πολυ αναγκη για χρηματα, απλα θελω να βαζω και μερικα στην ακρη) οσο το ωραριο! εννοω οτι σχεδον ολα τα πρωινα μου θα ειναι κλεισμενα λογω σχολης και δεν θελω να μπω στη ρουτινα σχολη-δουλεια-υπνος. προτιμω καπως πιο ελευθερο ωραριο δηλαδη.

σκεφτηκα και την λυση του mystery shopping και πηρα τηλεφωνο μια εταιρια που ειναι ενας φιλος αλλα εχουν πεσει θυματα της κρισης και αυτοι!

περυσι μια χαρα μου ειχε κατσει η απογραφη :( .

Δημοσ.

να πω οτι γενικα για τη δουλεια που ψαχνω δεν με νοιαζει τοσο πολυ ο μισθος(να πω την αληθεια δεν εχω τοσο πολυ αναγκη για χρηματα, απλα θελω να βαζω και μερικα στην ακρη) οσο το ωραριο! εννοω οτι σχεδον ολα τα πρωινα μου θα ειναι κλεισμενα λογω σχολης και δεν θελω να μπω στη ρουτινα σχολη-δουλεια-υπνος. προτιμω καπως πιο ελευθερο ωραριο δηλαδη.

σκεφτηκα και την λυση του mystery shopping και πηρα τηλεφωνο μια εταιρια που ειναι ενας φιλος αλλα εχουν πεσει θυματα της κρισης και αυτοι!

περυσι μια χαρα μου ειχε κατσει η απογραφη :( .

σου χω στειλει π.μ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μπορει να μου πει καποιος τι ακριβως κανεις απο το σπιτι, δηλαδη τι υπηρεσιες προσφερεις και σε πληρωνουν?? Γιατι μεχρι τωρα ακουω πως ειναι απατες αλλα κανενας δεν εγραψε τι ακριβως κανεις σε αυτες τις δουλειες.

Δημοσ.

Μπορει να μου πει καποιος τι ακριβως κανεις απο το σπιτι, δηλαδη τι υπηρεσιες προσφερεις και σε πληρωνουν?? Γιατι μεχρι τωρα ακουω πως ειναι απατες αλλα κανενας δεν εγραψε τι ακριβως κανεις σε αυτες τις δουλειες.

πουλας προιοντα

Δημοσ.

Για τα ptc sites τυπου neobux , τι γνωμη εχετε?

Αυτοί ειναι ακόμα χειρότεροι.

Ανοιγουν sites (σαν τα μανιτάρια), δίνουν στην αρχή μερικά ψίχουλα, πουλάνε referals σε αγαθούς και μόλις μαζέψουν λίγο χρήμα, αρχίζουν τα κόλπα (καθυστερηση πληρωμων, κλείσιμο λογαριασμών, κλπ), δεν απαντούν στα email και μια μέρα κλείνουν το μαγαζί (για να πανε να ανοιξουν άλλο).

Δεν αξίζει κάν τον κόπο να γραφτείς σε τέτοια sites

Δημοσ.

Παντως το συγκεκριμενο site ειδα οτι εχει δωσει και αρκετα λεφτα, απο το payment proofs. Πως καταφερνουν και μαζευουν τοσα λεφτα? Απο τους χιλιαδες referals?

Δημοσ.

Παντως το συγκεκριμενο site ειδα οτι εχει δωσει και αρκετα λεφτα, απο το payment proofs. Πως καταφερνουν και μαζευουν τοσα λεφτα? Απο τους χιλιαδες referals?

Μαράκι αν νομίζεις οτι λεω αρλούμπες, απλώς αγνόησε με και δοκίμασε το.

Δημοσ.

Ακριβως αν εχεις ατομα να "προσηλυτισεις" ωστε να κανουν κλικ και να παιρνεις ποσοστο βγαζεις καλο χαρτσιλικι εως πολυ καλα λεφτα.

Αλλα απο μονο σου δεν βγαζεις τιποτα, εγω 3 μηνες ειχα μαζεψει 2 ευρω :mrgreen:

Δημοσ.

Μαράκι αν νομίζεις οτι λεω αρλούμπες, απλώς αγνόησε με και δοκίμασε το.

Θα το δοκιμασω, απλως ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας.

Εκανα ηδη και εγγραφη, ειδα ενας ελληνας εχει κερδισει και $2.500 . Μπορει η επομενη τυχερη να ειμαι εγω ^_^

Ακριβως αν εχεις ατομα να "προσηλυτισεις" ωστε να κανουν κλικ και να παιρνεις ποσοστο βγαζεις καλο χαρτσιλικι εως πολυ καλα λεφτα.

Αλλα απο μονο σου δεν βγαζεις τιποτα, εγω 3 μηνες ειχα μαζεψει 2 ευρω :mrgreen:

Εγω σε ενα αλλο παρομοιο, χωρις referals , καθε μηνα εβγαζα $6. Αν ασχολιομουν πιο σοβαρα μπορει να εβγαζα και περισσοτερα.

Δημοσ.

...

Εγω σε ενα αλλο παρομοιο, χωρις referals , καθε μηνα εβγαζα $6. Αν ασχολιομουν πιο σοβαρα μπορει να εβγαζα και περισσοτερα.

Μαράκι 6 δολλάρια το μήνα (4 ευρώ) τα θεωρείς ικανοποιητικά για το χρόνο που ξόδεψες;

Επισης να θυμάσαι πάντα τη λαϊκή σοφία: "Όπου ακους πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι"

Όσο για τα ποσά, το σκηνικό ειναι όπως όταν πας σε συναντήσεις της amway/herbalife. Βλέπεις 3-4 που λενε οτι πλέον βγάζουνε 4000 ευρω αλλά στην πραγματικότητα ειναι πληρωμένοι κράχτες.

ΜΑΚΑΡΙ (ειλικρινά και χωρίς κανενα σαρκασμό) να βγω ψεύτης/άσχετος και εσύ να καταφέρεις να κερδίσεις πολλά money τα οποία θα στα δώσουν και οταν κάνεις απολογισμό έσοδα-έξοδα να εχεις μεγάλο κέρδος.

Δημοσ.

Οχι και βεβαια δεν τα θεωρω ικανοποιητικα, αλλα δεν εβαλα δικα μου λεφτα καθολου ουτε επενδυσα. Αμα ειχα να το σκεφτω πιο σοβαρα ισως εβγαζα και λεφτα.

Τωρα για το αλλο, θεωρω πως καποιοι βγαζουν λεφτα απο αυτο. Αλλα χρειαζεται να επενδυσεις και για να βγαλεις. Οσο πιο πολλα επενδυεις (με golden λογαριασμους, με χιλιαδες referals , με διαφορες στρατηγικες) ναι αυτοι θα βγαλουν λεφτα. Αλλα δεν βγαζεις αμεσως, χρειαζεται οπως ειπα μια στρατηγικη και ενας σωστος προγραμματισμος. Αλλα αυτοι που θα βγαλουν ειναι οι λιγοι. Εξαλλου το αποδεικνυουν και με τα payment proofs.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...