Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την εφορία τη γίνεται;

Αν θέλεις να είσαι καλυμμένος από νομικής άποψης πρέπει να κάνεις έναρξη επιχείρησης.Στην αρχή είναι λίγο δύσκολο γιατί τα έσοδα σου δεν είναι τόσα πολλά που θα σου επιτρέψουν να καλύπτεις τα έξοδα σου.Αλλιώς τα χρήματα αυτά που δεν δηλώνονται είναι μαύρα και άραχνα..

Γνώμη μου είναι να κάνεις έναρξη επιχείρησης αν βλέπεις το θέμα σοβαρά.Κ επειδή είμαι από τους ανθρώπους που πραγματικά αγχώνονται με αυτά τα πράγματα,θέλω να είμαι νομότυπος σωστός.Και ας είμαι ο μόνος.

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαλησπερα και καλως σας βρηκα στο forum, το διαβαζω πολυ καιρο αλλα δεν ειχε τυχει να κανω εγγραφη.

Εγω βρηκα την τελεια φορμουλα που θα σας βοηθησει να βγαλετε οσα χρηματα φανταστειτε μονο με μερικα λεπτα την ημερα.

Η φορμουλα αποτελειται απο τα εξης. Ξαπλωστε στον καναπε σας διαβαστε το the secret (το μυστικο) βαλτε ολη την θετικη ενεργεια ξερετε λιβαδια μονοκερους κλπ, και γραφτειτε στην herbalife, ολα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους ειπαμε νομος της ελξης.

Ο νομος της ελξης με την πυραμιδα μπορει να συνδειαστει εκρηκτικα! Αλλωστε τοσος κοσμος το κανει γιατι οχι και εσεις, ξεχαστε το υπολοιπο μιζερο 95-98% των εργαζομενων που τρεχουν ολη μερα για να βγαλουν 30-40 ευρω.

Υ.γ αν δεν βρεξεις κωλο ψαρια δεν πιανεις.

Καλο σας βραδυ.

Δημοσ.

ξεχαστε το υπολοιπο μιζερο 95-98% των εργαζομενων που τρεχουν ολη μερα για να βγαλουν 30-40 ευρω.

Τι αλαζονεία είναι αυτή? Αν είναι να γίνω σαν έναν γνωστό μου που χασε φίλους και συγγενείς απ'το παρακαλετό και το γλείψιμο (αυτό κι αν είναι μιζέρια) , χίλιες φορές θα προτιμούσα να μενα στα 40 ευρώ "φίλε".

Δημοσ.

Τι αλαζονεία είναι αυτή? Αν είναι να γίνω σαν έναν γνωστό μου που χασε φίλους και συγγενείς απ'το παρακαλετό και το γλείψιμο (αυτό κι αν είναι μιζέρια) , χίλιες φορές θα προτιμούσα να μενα στα 40 ευρώ "φίλε".

Eιρωνικο ειναι το ποστ του προς αυτους που νομιζουν οτι θα πιασουν την καλη (και δουλεια απτο σπιτι και καλα λεφτα και οτι το υπολοιπο 98% των εργαζομενων ειναι χαζοι or something).

Δημοσ.

γράφτηκε στο φόρουμ για να γράψει ένα ειρωνικό post? δε νομίζω,ξέρω αρκετούς που προωθούν εταιρείες τέτοιου τύπου με αυτά τα σαχλά επιχειρήματα.

Δημοσ.

καλησπερα Αντωνη ειρωνικο ειναι το ποστ μου τωρα γυρισα απο την δουλεια, και το βραδυ δουλευω και σε αλλη (και ειμαι απο τους τυχερους που μπορω και εχω καποιες δουλειες στο επαγγελμα που μου αρεσει, φωτογραφος ειμαι) :P απλα δεν ειχε τυχει να γραψω στο insomnia αν και το παρακολουθω χρονια συνηθως οταν ψαχνω κατι. Απλα διαβασα σχεδον τις 26 σελιδες και τσαντιστικα με πυραμμιδοπωλητες.

Δημοσ.

γράφτηκε στο φόρουμ για να γράψει ένα ειρωνικό post? δε νομίζω,ξέρω αρκετούς που προωθούν εταιρείες τέτοιου τύπου με αυτά τα σαχλά επιχειρήματα.

Ελα ρε συ ξεκαθαρα ειρωνευεται, και αρκετα ευστοχα θα ελεγα. Δεν προωθησε καμια εταιρεια, κι αυτην ειρωνικα την ανεφερε αν δεις πιο προσεκτικα.

ΥΓ. Στην Κυπρο παντως τελευταια οποιον γνωριζω, μου βγαζει ενα φακελακι καφε απτην τσεπη και μου λεει "παρε δοκιμασε κι αν σ'αρεσει πες μου να σου παραγγειλω". Ειναι καποιοι απο πυραμιδοεταιρειες απο Ελλαδα που απλωσαν διχτυα στην Κυπρο, και πλεον εχουν γινει οι μισοι Κυπραιοι "αντιπροσωποι καφε".

Το πιο ωραιο σκηνικο ηταν οταν ημουν με εναν φιλο Κυπραιο (ο οποιος ειναι "αντιπροσωπος καφε"), σε εναν αλλο φιλο του που κι αυτος ηταν "αντιπροσωπος καφε", αλλα δεν το γνωριζαν ο ενας για τον αλλον. Τελειωσανε την κουβεντα και οπως φευγαμε του λεει ο αλλος "Μισο λεπτο πριν φυγεις να σου δωσω εναν καφε να δοκιμασεις". Και βγαζει το φακελακι ο αλλος, βγαζει το ιδιο φακελακι κι ο φιλος μου κι εμεινα εγω να γελαω με την αφελεια και των δυο που νομιζαν οτι πιασαν την καλη ως αντιπροσωποι ενος καφε. Χωρια οτι ο καφες ειναι πανακριβος και δεν πινεται κιολας (αμφιβαλλω αν ειναι καφες κιολας). Αλλα ειναι βιολογικος ταχα λεει. :rolleyes:

Δημοσ.

καλησπερα Αντωνη ειρωνικο ειναι το ποστ μου τωρα γυρισα απο την δουλεια, και το βραδυ δουλευω και σε αλλη (και ειμαι απο τους τυχερους που μπορω και εχω καποιες δουλειες στο επαγγελμα που μου αρεσει, φωτογραφος ειμαι) :P απλα δεν ειχε τυχει να γραψω στο insomnia αν και το παρακολουθω χρονια συνηθως οταν ψαχνω κατι. Απλα διαβασα σχεδον τις 26 σελιδες και τσαντιστικα με πυραμμιδοπωλητες.

Λάθος μου τότε,συγγνώμη :rolleyes: :rolleyes: :confused: Απλά έχουν δει πάρα πολλά τα μάτια μου και σε ύφος χειρότερο απ'το δικό σου (σε περίπτωση που μιλούσες σοβαρά)ειδικά σε διάφορα σεμηνάρια τέτοιων εταιρειών,εντελώς "αυθόρμητα"να φωνάζουν κάποιον και καλά πετυχημένο με μουσική "we are the champions" και να χειροκροτούν οι βαλτοί φωνάζοντας "μπράααβοοοοοο μπράβοοοοοοοοοοο" :mrgreen: :mrgreen: .

Την άλλη μέρα τον "πετυχημένο" τον είδα παπάκι να μοιράζει πίτσες.

Δημοσ.

γεια σε ολους!

εχω να κανω μια ερωτηση. για αρχη να πω οτι ειμαι φοιτητης και ψαχνω μια δουλεια που να μην μου τρωει πολυ χρονο και να εχει ελευθερο ωραριο! πετυχα λοιπον σε αγγελια οτι ζητειται ατομο με απεριοριστα τηλεφωνα για να προωθησει προιον (συγκεκριμενα την cyta). πηρα στο τηλεφωνο που ελεγε και μου ειπαν να συναντηθουμε καπου για να μου πουν τι πρεπει να κανω και οτι θα παιρνω 7Ε ανα πωληση!

εχει δουλεψει καποιος σε κατι παρομοιο? κατα τη γνωμη σας αξιζει εστω και μια δοκιμη?

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Από φίλη με τίποτα... Μπορεί να πάρεις και 100 τηλέφωνα και απλά να στο κλήσουν κατάμουτρα.

Και ειδικά αν είναι με απόκριψη κλίσης.

Δημοσ.

γεια σε ολους!

εχω να κανω μια ερωτηση. για αρχη να πω οτι ειμαι φοιτητης και ψαχνω μια δουλεια που να μην μου τρωει πολυ χρονο και να εχει ελευθερο ωραριο! πετυχα λοιπον σε αγγελια οτι ζητειται ατομο με απεριοριστα τηλεφωνα για να προωθησει προιον (συγκεκριμενα την cyta). πηρα στο τηλεφωνο που ελεγε και μου ειπαν να συναντηθουμε καπου για να μου πουν τι πρεπει να κανω και οτι θα παιρνω 7Ε ανα πωληση!

εχει δουλεψει καποιος σε κατι παρομοιο? κατα τη γνωμη σας αξιζει εστω και μια δοκιμη?

ευχαριστω εκ των προτερων

Μην ασχοληθείς καθόλου. Θα βαρεθείς να τρώς άκυρα και κατά περίπτωση καντήλια.

Πάντως η Cyta (και δεν ειναι η μόνη που το κάνει) κάνει γερή αρπαχτή. Μηδενικό κόστος τηλεφωνικού κέντρου και ανταμοιβή ψίχουλα.

Δημοσ.

Πάντως η Cyta (και δεν ειναι η μόνη που το κάνει) κάνει γερή αρπαχτή. Μηδενικό κόστος τηλεφωνικού κέντρου και ανταμοιβή ψίχουλα.

Μηδενικό κόστος τηλεφωνικού κέντρου... για αυτό 2 φορές που με πήραν τηλέφωνο σπίτι είχαν πρόβλημα οι τηλεφωνικές γραμμές τους. Μόλις σήκωνα το ακουστικό και μου λέγαν για σας είμαστε από την cyta ακουγόταν ένα βουητό και έπεφτε η γραμμή.

Δημοσ.

Μην ασχοληθείς καθόλου. Θα βαρεθείς να τρώς άκυρα και κατά περίπτωση καντήλια.

Ωραια αυτη θα βγαλει γυρω στα 300 ευρω και εσυ 7 :-(

Παντος δυσκολα θα βγαλεις λεφτα, θυμαμε μια φορα που δουλεψω για λιγο καιρο σε παρομια θεση (τηλεφωνικες ερευνες) οι περισσοτεροι στο κλειναν στα μουτρα.

Δημοσ.

Μηδενικό κόστος τηλεφωνικού κέντρου... για αυτό 2 φορές που με πήραν τηλέφωνο σπίτι είχαν πρόβλημα οι τηλεφωνικές γραμμές τους. Μόλις σήκωνα το ακουστικό και μου λέγαν για σας είμαστε από την cyta ακουγόταν ένα βουητό και έπεφτε η γραμμή.

Με το μηδενικό κόστος εννοώ οτι δεν διαθέτει ουτε ένα ευρώ για διάθεση χώρου, εξοπλισμού, πρόσληψη προσωπικού. Είναι σαν τις γνωστές εταιρείες πυραμίδες που ψάχνουν «συνεργάτες» για να πουλάς ματζούνια στους φίλους σου. Τονίζω οτι δεν είναι η μόνη εταιρεία που το κάνει.

Ωραια αυτη θα βγαλει γυρω στα 300 ευρω και εσυ 7 :-(

Παντος δυσκολα θα βγαλεις λεφτα, θυμαμε μια φορα που δουλεψω για λιγο καιρο σε παρομια θεση (τηλεφωνικες ερευνες) οι περισσοτεροι στο κλειναν στα μουτρα.

Το πόσο κερδίζει αυτή δεν πρέπει να μας απασχολεί. Δεν είμαι συνέταιρος, ούτε επενδυτής, Είναι δυνητικά εργαζόμενος και τον ενδιαφέρει αν ο κόπος-χρόνος που θα διαθέσεις «βγάζει τα λεφτά του».

Δημοσ.

Ολες αυτες οι "χρυσες" δουλειες που προσφερουν ποσοστα

και οχι εναν σταθερο μισθο το μήνα ειναι μάπα το καρπούζι.

Ειτε αυτες είναι Cytes , Πυραμίδες , Τάφοι του Φαραώ κτλπ :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...