tsakonas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 ορθογραφία δεν "ξες" αλλα το πρώτο μήνυμα ήταν σωστό..... ρε κόψε κάτι λαμόγια... και μονο που ψάχνεις θύματα σε τεχνολογικό forum σημαίνει ότι είσαι einstein... σαν να ρωτάω εγώ στο forum τις ιντερπόλ p.x αν παίζει κάνα κώνε να sbrwksoume κάνα κιλό... 1
casperino Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Σε ευχαρηστο! Καλος σας βρικα! Χε..Χε.. Το miriam σκετο δεν ηταν διαθεσημο κ επρεπε να γραψσω κατι ακωμα! Ειναι ιμερομ. γιενισης.. Ειναι μια αμερικανικη εταιρεια που πριν 14χρονια εχει εξαγορασει τα δικαιωματα για τις domains(ιστοσελιδες) που τελειωνουν με ws(web site), και τις πουλαει μαζι με δωρεαν hosting. Οποιος αποφασησει να αγωρασει τιν ιστοσελιδα μπορει απλα να διαφιμιζει οτι θελει στο site του ιδικα αν εχει καποια επιχιριση αλλα ταφτοχρονα να διαφιμιζη κ την ετερια κ να βγαλει λεφτα. Το μονο που κανεις ειναι η διαφιμιση του site σου κ οποιος ενδιαφερεται πραγματικα σου στελνει mail, κια του στελνεις ετιμα βιδεο που σου δινει εταιρεια οταν γραφθεις. Δεν χριαζεται να παρακαλας κανενα γιατι το βιδεο θα εξιγη ολλα! Καποιοι θα γραφτουν γιατι εχουνε επιχιριση κ χριαζονται ιστοσελιδα ουτος η αλος, και αντι να επιλεξουνε καποια αλλη ετερια επιλεγουν αφτην επιδει τους δινεται κ ευκερια να βγαλουν λεφτα, καποιοι θα γραφτουν απλα επιδει θα το δουν σαν μια καλη ευκερια για εισοδιμα (οπος εγω) Να φανταστεις οταν ξεκινισα δεν ειχα ιδιετερες γνωσεις, απλα μεγαλη θεληση για δουλεια και να μαθω καινουρια πραγματα (ξεροκεφαλη το λεει ο αντρας μου, οποιος πιγε για υπνο κ ετσι εξυγειτε η απεσια ορθογραφια, ζηταω συγνωωωμη απο ολους!!) κ λιγο λιγο εμαθααα.. Ειχα βεβεα κ την βοηθεια απο την ομαδα μου παρα πολυ με συμβουλες κ οτι αλλο χριαζομουνα! Απο την εταιρεια μωλις γραφτικα μου δοσανε δυο ετιμα site στα αγγλικα,εφτιαξα κ ενα στα σερβικα(η γλωσα μου) κ διαφιμιζομαι σε αφτες της διο γλωσες μπροστο παρων. Ελλινικο site διστιχος δεν εχω ακωμα(οπως καταλαβενεις η θα πληροσω καποιον να μου διορθοσει τα κιμενα η θα ναρκωσω των αντρουλι μου γιατι αλιως δεν θα εχει υπομονη να κατσει να το διορθοση) Το καλο με αφτη τη εταιρεια ειναι οτι πλιρονει στην ωρα τησ κ δεν εχει ακουστει ποτε οτι κατιστερισε να πλιροσει η οτι αδικισε καποιον συνεργατι της! Α! 7 μερες ειναι εντελος δωρεαν να δοκιμασεις να πιραματιστεις, κ μετα αν μινεις 10 δολαρια το μινα. Αν δεν κανω λαθος 7 ευρο? Εμενα δεν μου φανικε πολυ να θισιασω δυο καπουτσινο κ δοκιμασω το μονο που φοβομουνα ειναι οτι, θα ειναι 10δολ. η θα μας βγαλουνε οτι εχει πιστοτικη? Κ ετσι εστιλα e mail στην πατριοτισα κ με κατισιχασε οτι μια τοσο σοβαρη ετερια που υπαρχει τοσα χρονια κ εχει τετια ανοδικη πορεια σε ολο το κοζμο δεν τα ρισκαρει τη φιμη της για αφτα που εχεις στη καρτα σου! Κ ειχε δικιο φισικα! Καθε 8 του μινος μου χρεονουν 10δολ. για την συνδρομη.. Ελπιζω να καλυψα την περιεργια σου! Παντος δεν ειναι πιραμιδα (παρανομο συστιμα επιχιρισεον που τι μια ιπαρχουν κ την αλλη εξαφανιζονται) ειναι απολιτος νομιμη ετερια που τα μισα κερδη τα μιραζεται με τους συνεργατες κ με αφτο το εξιπνο συστιμα απλονεται τοσο γριγορα.. (δυο λογια? μονο δυο λογια δεν ηταν!) Καληνιχτα Γνώμη μου είναι οτι κάποιος admin ή moderator θα έπρεπε να επέμβει σε ολα αυτα... Καλα είναι δυνατόν να απαγορεύουμε τα greeklish και να επιτρέπονται αυτα τα "επιτηδευμένα" ορθογραφικά λάθη; O τύπος κάνει διαφήμιση, παραπληροφορεί, μας κοροιδεύει και τίποτα. Αυτα τα διαβάζουν κ μικρά παιδάκια... ελεος...
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 εταιρεια, δικαιωματα, ενδιαφερεται, καινουρια Σορυ, αλλα αυτες ειδικα τις λεξεις αν δεν ηξερες ορθογραφια, στατιστικα θα τις ειχες λαθος. Ειδικα το εταιρεια με ΕΙ που τωρα τελευταια νομιζω γραφεται με Ι θα ηταν το πρωτο Κατα τ'αλλα ο,τι ειπαν τα παιδια.
miriam23 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Σορυ, αλλα αυτες ειδικα τις λεξεις αν δεν ηξερες ορθογραφια, στατιστικα θα τις ειχες λαθος. Ειδικα το εταιρεια με ΕΙ που τωρα τελευταια νομιζω γραφεται με Ι θα ηταν το πρωτο Κατα τ'αλλα ο,τι ειπαν τα παιδια. Aν ειχατε διαβασει προσεχτικα το προτο μινιμα θα ειχατε καταλαβει οτι οταν το εγραφα ειταν ο αντρασ μου δυπλα μου και επιδι ειναι ελινασ κ τιχενι να ξερει τελια ορθογραφια και με βοηθισε! Μετα πιγε για υπνο ωπος και εγραψα, και γιαφτο μετα η ορθογραφια ηταν χαλια. Πολυ καιρο εμπενα σε αυτο το φορουμ σαν επισκεπτης κ ολο αυτο το καιρο δεν ειχα γραψει τιποτα αν κ ειδη εκανα αυτη τη δουλια. Κ τωρα που αποφασησα να το γραψω το μετανιοσα. Αν θα εισαστε καχιποπτει με τον καθενα που θα γραψει κατι για την δουλεια απο το σπιτι με ιντερνετ τοτε δεν επρεπε να ανιξετε αυτο το θεμα καθολου! Δυαβασα προσεχτικα τους κανονες του φορουμ κ δεν εγραφε πουθενα "αν δεν ξερετε καλα την ελινικη ορθογραφια μην γραφθιτε στο φορουμ μας",η,"αν εισαστε αλοδαποι μην γραφθιτε εισαστε ανεπιθιμιτη!" εγραφε μονο απο οτι καταλαβα να μην χρισιμοπιουμε λατινικους χαρακτιρεσ και το σεβαστικα κ γιαφτο προσπατισα να γραψω με ελινικο αλφαβιτο! Δεν κανω καμια διαφιμιση και ουτε εχω γραψει καπιο link απο τα 3 site μου απλα στο θεμα "δουλεια απο το σπιτι" απαντισα επιδι κανω τετια δουλεια. Οποιος θελει μπορει να γραψει στο yutube η google GDI και θα δει χιλιαδες βιδεο απο αντροπους που δουλεβουνε σε αφτη την ετερια και επισεις και πολα ξενα φορουμ που τα περισοτερα σχολια ειναι πολυ θετικα! Φισικα παντα θα ειπαρχουνε και καποιοι που θα εχουνε να πουνε κατη αρνιτικο, σηνηθος αφτη που δεν δοκιμασανε καν να δουνε τη ειναι και αν τους τεριαζει.. Και τι αν γραφθουνε κ πλιροσουνε 7 ευρο για ενα μινα να πιραματιστουνε δεν ειναι τραγικο! Ανα πασα στιγμη αν δεν σαρεσει σταματας! Δεν υπογραφεις κανενα συμβολεο κ μαλιστα εχεισ κ 7 μερες εντελος δορεαν μαζι με ετιμα site που ειναι με το username σου αφτο δεν στο δινει κανενας αν δεν γινεις ενεργω μελος της ετεριας. Εγω τα εψαξα ολα αφτα κ μαρεσε κ γραφτικα. Αν καποιοις θελει να γραφτει θα βρει χιλιαδες site να διαλεξει! Οσο για τα παιδια που μπορει να διαβαζουνε αυτο το φορουμ, εγω δεν εχω γραψει τιποτα που θα μπορουσε να τα βλαψει! Εγω ιδια εχω δυο παιδακια και ειμαι μαμα! Αν ενοουσατε την ορθογραφια, τα παιδια πιγενουνε σχολιο και μαθενουνε να γραφουνε σοστα δεν βλεπω ποσ μπορει να τους βλαψει. Ολοι εσεισ ομος που σπευσατε να επιθετιτε, να "κραξετε" (οπος λετε περιφανι και ολας) να διξετε μισοσ κ αρνιτικη ενεργια προς καπιον, σκεφτιτε λοιγο τι παραδιγμα τους δινετε! "ετσι να αντιμετοπιζεται το κοσμο και τουσ αντροπους παιδια με επιθεση,προζβολη,καχιποψια,χωρις αξιοπρεπια κ σεβαζμο για τους αλλους,και με λανθαζμενη αμινα!" Και δεν εχω καταλαβει εισαστε και ρατσιστες η απλα σας ενοχλισε που οταν ροθητικα για την δουλεια μου απαντισα ευγενικα και ειπα οτι πιστευω! Αν ειμαι λαθος κατα τη γνωμη σας,εχω το δικεωμα να ειμαι και να βλεπω θα πραγματα απο την δικη μου οπτικη γονια και οχι τη δικη σας! Κ επειδει απο οτι εχω καταλαβει θα υπαρξουνε και αλλοι "τετοιοι" ανθροπη σε αυτο το φορουμ δεν θα ασχοληθο αλλο με αυτο το θεμα! Μποριτε να σχολιαζεται ελεφτερα και αρνιτικα οσο θελετε, πιραζει που δεν θα σημετεχο?!! Σε ολους τος οιπολιπους τους χερετιζμους μου και τα σεβη μου! (θα γλιτοσετε κ την αθλια ορθογραφια μου!) νομηζω πος ηταν το προτο κ τελευτεο ελλινικο φορουμ που γραφτικα! Αντε γιαααα...
casperino Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Aν ειχατε διαβασει προσεχτικα το προτο μινιμα θα ειχατε καταλαβει οτι οταν το εγραφα ειταν ο αντρασ μου δυπλα μου και επιδι ειναι ελινασ κ τιχενι να ξερει τελια ορθογραφια και με βοηθισε! Μετα πιγε για υπνο ωπος και εγραψα, και γιαφτο μετα η ορθογραφια ηταν χαλια. Πολυ καιρο εμπενα σε αυτο το φορουμ σαν επισκεπτης κ ολο αυτο το καιρο δεν ειχα γραψει τιποτα αν κ ειδη εκανα αυτη τη δουλια. Κ τωρα που αποφασησα να το γραψω το μετανιοσα. Αν θα εισαστε καχιποπτει με τον καθενα που θα γραψει κατι για την δουλεια απο το σπιτι με ιντερνετ τοτε δεν επρεπε να ανιξετε αυτο το θεμα καθολου! Δυαβασα προσεχτικα τους κανονες του φορουμ κ δεν εγραφε πουθενα "αν δεν ξερετε καλα την ελινικη ορθογραφια μην γραφθιτε στο φορουμ μας",η,"αν εισαστε αλοδαποι μην γραφθιτε εισαστε ανεπιθιμιτη!" εγραφε μονο απο οτι καταλαβα να μην χρισιμοπιουμε λατινικους χαρακτιρεσ και το σεβαστικα κ γιαφτο προσπατισα να γραψω με ελινικο αλφαβιτο! Δεν κανω καμια διαφιμιση και ουτε εχω γραψει καπιο link απο τα 3 site μου απλα στο θεμα "δουλεια απο το σπιτι" απαντισα επιδι κανω τετια δουλεια. Οποιος θελει μπορει να γραψει στο yutube η google GDI και θα δει χιλιαδες βιδεο απο αντροπους που δουλεβουνε σε αφτη την ετερια και επισεις και πολα ξενα φορουμ που τα περισοτερα σχολια ειναι πολυ θετικα! Φισικα παντα θα ειπαρχουνε και καποιοι που θα εχουνε να πουνε κατη αρνιτικο, σηνηθος αφτη που δεν δοκιμασανε καν να δουνε τη ειναι και αν τους τεριαζει.. Και τι αν γραφθουνε κ πλιροσουνε 7 ευρο για ενα μινα να πιραματιστουνε δεν ειναι τραγικο! Ανα πασα στιγμη αν δεν σαρεσει σταματας! Δεν υπογραφεις κανενα συμβολεο κ μαλιστα εχεισ κ 7 μερες εντελος δορεαν μαζι με ετιμα site που ειναι με το username σου αφτο δεν στο δινει κανενας αν δεν γινεις ενεργω μελος της ετεριας. Εγω τα εψαξα ολα αφτα κ μαρεσε κ γραφτικα. Αν καποιοις θελει να γραφτει θα βρει χιλιαδες site να διαλεξει! Οσο για τα παιδια που μπορει να διαβαζουνε αυτο το φορουμ, εγω δεν εχω γραψει τιποτα που θα μπορουσε να τα βλαψει! Εγω ιδια εχω δυο παιδακια και ειμαι μαμα! Αν ενοουσατε την ορθογραφια, τα παιδια πιγενουνε σχολιο και μαθενουνε να γραφουνε σοστα δεν βλεπω ποσ μπορει να τους βλαψει. Ολοι εσεισ ομος που σπευσατε να επιθετιτε, να "κραξετε" (οπος λετε περιφανι και ολας) να διξετε μισοσ κ αρνιτικη ενεργια προς καπιον, σκεφτιτε λοιγο τι παραδιγμα τους δινετε! "ετσι να αντιμετοπιζεται το κοσμο και τουσ αντροπους παιδια με επιθεση,προζβολη,καχιποψια,χωρις αξιοπρεπια κ σεβαζμο για τους αλλους,και με λανθαζμενη αμινα!" Και δεν εχω καταλαβει εισαστε και ρατσιστες η απλα σας ενοχλισε που οταν ροθητικα για την δουλεια μου απαντισα ευγενικα και ειπα οτι πιστευω! Αν ειμαι λαθος κατα τη γνωμη σας,εχω το δικεωμα να ειμαι και να βλεπω θα πραγματα απο την δικη μου οπτικη γονια και οχι τη δικη σας! Κ επειδει απο οτι εχω καταλαβει θα υπαρξουνε και αλλοι "τετοιοι" ανθροπη σε αυτο το φορουμ δεν θα ασχοληθο αλλο με αυτο το θεμα! Μποριτε να σχολιαζεται ελεφτερα και αρνιτικα οσο θελετε, πιραζει που δεν θα σημετεχο?!! Σε ολους τος οιπολιπους τους χερετιζμους μου και τα σεβη μου! (θα γλιτοσετε κ την αθλια ορθογραφια μου!) νομηζω πος ηταν το προτο κ τελευτεο ελλινικο φορουμ που γραφτικα! Αντε γιαααα... Ας υποθέσουμε οτι είσαι ειλικρινής... Πως στο καλό ζητάει κάποιος σεβασμό σε μια ελληνική κοινότητα οταν δεν ξέρει καν να γράψει; Πως μπορείς να έχεις απέναντι σου έναν σοβαρό συνομιλητή οταν αυτός δεν μπορεί να μιλήσει τη γλώσσα της χώρας που διαμένει; Και μη μιλήσει κανεις για το οτι δεν είμαστε ολοι τέλειοι στην ορθογραφια. Μια χαρά λεξικα υπάρχουν για τον firefox k τον chrome. Στο παρακάτω link θα βρείς ελληνικα (κ οχι μονο) dictionaries. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/language-tools/ Οσο για τη δουλειά σου. Εγω προσωπικά οπως και πολλοί σε αυτό το forum δεν πιστευουν καν οτι είσαι ειλικρινείς... Αυτο φαίνεται πολύ ευκολα, ακόμη και τώρα που λές οτι σε πρόσβαλαν κ παρόλο που καταλαβαίνεις ολον αυτο τον αρνητισμο εναντιον σου εσυ εξακολουθεις να κάνεις διαφήμιση... Δε φταίς εσυ όμως, φταίει αυτο το κωλοχ@νείο που έχουμε για κράτος, το οποίο επιτρέπει σε τέτοιες "εταιρείες" απατεώνες να κάνουν τη "δουλειά-δουλεία" τους.
soso75 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Τελικό συμπέρασμα για εμένα προσωπίκα ως στέλεχος του μάρκετινγ εδώ και χρόνια είναι ότι όλα αυτά τύπου πυραμιδο-δουλίες είναι άθλια και 99.9% απάτες. Διαβάζοντας τις σελίδες του εν λώγο θέματος με τον "opix" που αναλώθηκε σε τόσα post δεν μπόρεσε να πεί τελικά το ΤΙ κάνει απο το σπίτι παρα μόνο περιοπίστικε στα "πμ" μιας και δεν έχει να κρύψει κάτι και πως θα στείλει "πμ" σε όσους ενδιφέροντε..λές και οι υπόλοιποι στη συζήτηση που ρωτάνε ανοιχτά δεν ενδιαφέροντε για κάποια εργασία που να μην είναι κοροιδία.. "ΈΛΕΟΣ" και η κοροιδία και το θράσος θέλω να πιστεύω πως έχουν κι αύτα τα όρια τους..
orotoi Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 μωρέ δεν είναι κακό να γραφτεί αλλοδαπός στο φόρουμ.. ούτε αν γράψει ενα δυο λάθη (αν κ λογικά το 99% αυτών θα έχει την αξιοπρέπεια να βάλει εναν ορθογράφο αφού ξέρει οτι θα κάνει τόσα λάθη).. η λαμογιά και η κοροϊδία είναι που μας πειράζουν. Τα λαθι που κανυς βγαζουν ματει απω μακρεια ωτυ ινε φτειχτα. Ιδιες λέξεις τις γράφεις μια σωστά μια λάθος. Επίσης το "μια εταιρεία αγόρασε τα δικαιώματα για τα .ws domains..." που το βρήκες? Τι εννοείς? Σε δουλεύουν και βγάζουν λεφτά απο σένα. Συνδρομή και πωλήσεις. Τους πληρώνεις για να σε έχουν εργάτη! Χαμπάρια τζίμη...? Μπαμμπάτσα! --άσχετο.. αλλά ναι τα παιδάκια μπορεί να τα βλάψει αν διαβάσουν τα posts σου ακόμη και αν πηγαίνουν σχολείο και μαθαίνουν ορθογραφία. Οχι μόνο σε οτι αφορά την ορθογραφία βέβαια.. αλλά και σε άλλο επίπεδο. Α και που σαι.. όλες (αν οχι όλες σχεδόν ολες) οι εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες domain register/hosting έχουν και affiliate προγράμματα.
REDODIN7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Παιδια για μενα η μονη συγουρη δουλια απο το σπιτη ειναι να κανεις ενα blog και να προσπαθησεις να εχεις επισκεψημοτητα , μετα βαζεις adsense η κατι αλλο και βγαζεις απο χαρτζιλικι μεχρι εκατομμυρια ( κανουμε ονειρα ) .Εγω ξεκινησα ενα blog για χομπι και τελικα ειδα οτι μπορεις κατι να βγαλεις βεβαια θελει κοπω τουλαχιστον 2 ωριτσες πανω στον υπολογιστη . Υ.Γ Αν και η επισκεψημοτητα μετραει καλου κακου βαλτε κανα φιλαρακι που και που να κανει κανενα κλικ στις διαφημησεις
ZAKKWYLDE Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Το Blogging όντως μπορεί να αποφέρει αρκετά χρήματα με το Adsense, αλλά θέλει ΠΟΛΥ δουλειά και ΧΡΟΝΟ να ωριμάσει. Μετά απο κανα χρόνο εντατική δουλειά μπορεις να πεις ότι θα κάθεσαι και το Blog σου θα σου αποφέρει 300-400€ το μήνα. Φυσικά πρέπει να προσφέρεις κάτι ξεχωριστό και όχι μια απο τα ίδια. Μια άλλη επιλογή είναι να γίνεις iOS/Android developer να βγάλεις 10 εφαρμογές...να πουλήσουν οι 2-3 και να σου έρχεται ένα σταθερό εισόδημα το μήνα. Φυσικά και τα δυο παραπάνω προυποθέτουν ΔΟΥΛΕΙΑ!
JohnXarxas Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 για εξήγησε λίγο αυτό πυο είπες παραπάνω...
ZAKKWYLDE Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 για εξήγησε λίγο αυτό πυο είπες παραπάνω... Αν εννοείς το Blogging, η ιδέα είναι ότι κάνεις κάτι πολύ εξειδικευμένο ή πάρα πολύ δημοφιλές σε περιεχόμενο και να αποκτήσεις μια ευρεία αλλά και σταθερή βάση αναγνωστών. Ελπίζεις ότι ένα ποσοστό από αυτούς θα κάνουν "κλικ" στις Αγγελίες και ίσως να καταφέρεις να βάλεις κάποια Banners απο τα οποία θα πληρώνεσαι απευθείας για να διαφημίζεις π.χ κάποιο κατάστημα αν έχεις υψηλή δημοτικότητα. Υπάρχουν αγγελίες Adsense που σου δίνουν 0.10€ υπάρχουν και άλλες που σου δίνουν 5€ το κλίκ. Φυσικά πρέπει να προωθήσεις το blog σου μέσα απο τα κοινωνικά δίκτυα αλλά και ίσως να κάνεις κάποιο marketing campaign.Π.χ να βάλεις αγγελίες στο Yahoo για το blog σου που είναι ποιο φθηνές απο το Google. Αν έχεις 5-6 πετυχημένα μπλόγκ σε διαφορετικά θεματικά πεδία, καταλαβαίνεις ότι αυξάνεται κι'αλλο η δυναμική του εγχειρήματος. Βέβαια χρειάζεται πολύ καλός σχεδιασμός, κόπος, χρόνος έρευνα, δικτύωση και φυσικά τύχη. Επίσης είναι κάτι που θα σου αποδώσει σε 1-2 χρόνια όπου το περιεχόμενό σου θα έχει αρκετή αξία ώστε να κρατήσει τον αναγνώστη για αρκετή ώρα στο Blog σου.
orotoi Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 όχι όχι, εννοώ το άλλο ε δε θέλει πολύ εξήγηση.. φτιάχνεις κάποιες εφαρμογές για android ή iphone.. τις ανεβάζεις στα app stores.. και περιμένεις να τις αγοράσουν.. θα βοηθήσει να το προωθήσεις και σύ όσο μπορείς γιατί αλλιώς θα χαθεί στα μιλούνια των εφαρμογών εκει..
JohnXarxas Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 α, φτιάχνεις... προς αυτό ήταν η περιέργια μου κατάλαβα ότι πουλάς εσύ ο ίδιος πως γίνεται με τα αυτοκίνητα που πουλάει η εταιρία σε καταστήματα και τα καταστήματα τα μεταπωλούν
orotoi Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Κάπως έτσι είναι :ρ απλώς τώρα εσύ είσαι η εταιρία που φτιάχνει το αμάξι και το appstore το κατάστημα που το πουλάει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα