Theoxaris Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ψάχνω να αγοράσω ένα wireless mouse για το Macbook Pro. Θέλω να είναι κάτι μικρό και να κρατάνε καιρό η μπαταρίες (εννοώ μην χρειάζεται να αλλάζω μια φορά το μήνα). Επίσης πολύ σημαντικό, θέλω να μη χρειάζεται να βάλω δέκτη σε κάποια θύρα USB μιας και το Macbook έχει μόνο δύο. Το mighty mouse δεν με ενθουσίασε και τόσο γιατί το βρίσκω αρκετά μεγάλο. Είχα δει κάποιο Logitech αλλά διάβασα στο amazon σε σχόλια ότι δεν δουλεύουν όλα τα functionalities σε Mac. Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 (αφου δε θελεις να πιανει usb θυρα,τοτε κοιτας μονο σε bluetooth) και πας κατευθειαν στο: Logitech v470 ! (ειναι μικρο ενω ταιριαζει αισθητικα και με το macbook) http://bbs.pcpop.com/UpLoadImages/2007/9/6/0x0/20b69099-3ef7-434c-bcc6-f3178039dc9a.jpg Τιμη: http://www.skroutz.gr/c/69/mice.html?keyphrase=Logitech+v470 Εχει μακρα καλυτερη κινηση και ροδελα(κβαντισμενη κινηση και δε θελει καθαρισμο η ροδελα) απο το mighty mouse,καλυτερο κλικ ,εχει και drivers για mac os x και 3 χρονια εγγυηση.(επισης ειναι σχετικα ανεχτο ακομα και για παιχνιδια) Λειτουργει αψογα και σε mac os x,ακομα και χωρις τους drivers. Οσο για τις μπαταριες,3 μηνες και ακομα δε θελουν αλλαγη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 εγώ ακόμα πιστεύω mighty mouse! 1.native support 2.δεν είναι μεγάλο,και ταιριάζει απόλυτα με το mac προ 3.είναι πανέμορφο! 4.δουλεύει και με 1 μπαταρία *άσχετο προς τους mod. Γιατί σβήνονται όλα μου τα post? αν εσείς τα σβήνετε δεν έπρεπε να ειδοποιηθώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Με το logitech θα έχεις όλα τα κανονικά functions (click, double click, scroll) αλλά όχι το pan δηλαδή να scrollάρεις όχι μόνο κάθετα και οριζόντια αλλά σε 360 μοίρες εύρος και το ειδικό προγραμματιζόμενο function (πχ dashboard). Αν θες ένα κανονικό mouse με σίγουρη αίσθηση και απλές λειτουργίες πάρε το logitech. Αν θες ένα διαφορετικό mouse 100% mac αλλά με λίγο περίεργη και πιο αβέβαιη αίσθηση παίρνεις το mighty mouse. Επειδή έχω και τα δύο μπορώ να πω ότι αυτό που μπαίνει καλύτερα στο πετσί σου είναι το logitech διότι είναι πιο κοντινό στις προηγούμενες εμπειρίες με mouse. Το mightmouse θέλει συνήθεια από την αρχή και ειδικά αν εναλάσεις και πιάνεις συχνά PC-mouse δε θα το συνηθίσεις εύκολα. Επίσης για το Mightymouse πολλά έχουν ειπωθεί για την ανθεκτικότητά του (η μπιλια είναι σημείο που βρωμίζει και κολλάει). Εγώ πάντως χρησιμοποιώ τώρα το.... trackpad διότι είναι το καλύτερο στην αγορά με διαφορά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Παντως και στο logitech μπορεις να ρυθμισεις τι θα κανει η ροδελα οταν της κανεις κλικ ,το ειδικό προγραμματιζόμενο function (πχ dashboard ή middle click για open link in a new tab). Ολα αυτα ακομα και χωρις να εγκαταστησεις drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theoxaris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Για το mighty mouse στο site της apple για το συγκεκριμένο προϊόν, είδα σχόλια από ανθρώπους που το έχουν αγοράσει. Υπάρχουν πάρα πολύ που αναφέρουν όπως και ο daniel's_saving_grace για το ότι η μπίλια (ροδέλα) βρωμίζει πολύ εύκολα. Και είναι αρκετοί αυτοί που δεν είναι ικανοποιημένοι. Νομίζω ότι logitech θα πάρω τελικά. Αλλά θα ήθελα μερικές προτάσεις ακόμα (αν υπάρχουν). Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Υπαρχει και αυτο: http://www.skroutz.gr/c/69/mice.html?keyphrase=level+one+bluetooth http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=36154 Το ειχα αλλα ετρωγε την μπαταρια σε 1-2 εβδομαδες.Δεν ξερω αν εφταιγε το δικο μου ή ετσι ειναι ολα. Επισης δεν ειχε καλη κινηση(εμοιαζε η κινηση του με του mighty mouse που δεν ειναι τελειως smooth). Υπαρχουν και αυτα για τα οποια δεν εχω αποψη: http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?14258 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=5126 http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=4616 http://www.my-shop.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=21977 Απο ολα καλυτερο χωρις κανενα προβλημα ή περιορισμο ειναι το logitech v470 που αναφερθηκε. Eχει μακρα την καλυτερη κινηση,καλυτερο κλικ,ενω η ροδελα του ειναι αψογη και εχει κβαντισμενη κινηση ωστε να μπορεις για παραδειγμα να αλλαζεις ενα-ενα οπλο οταν παιζεις ενα fps game ή μια-μια φωτογραφια με mouse wheel up οταν κανεις browsing φωτογραφιες και οχι δυο-δυο ή τρεις-τρεις που αλλαζουν τα ποντικια οταν δεν εχουν κβαντισμενη κινηση. Επισης δεν χρειαζεται καθαρισμο καθε 20 μερες και εχει 3 χρονια εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μακράν το καλύτερο ποντίκι για laptop κατά τη γνώμη μου είναι αυτό. Η ροδέλα του είναι απίστευτη στη λειτουργία για super sroll. Με ένα γύρισμα κατεβαίνει όλη τη σελίδα και σταματάει αμέσως εκεί που θα την σταματήσεις. Μόνο πρόσεξε αν έχεις Leopard και πάρεις Logitech, να ΜΗΝ βάλεις τους drivers που δίνει η Logitech γιατί κάνουν εγκατάσταση το Application Enhancer και μετά από restart θα αντικρίσεις μια όμορφη μπλε οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μακράν το καλύτερο ποντίκι για laptop κατά τη γνώμη μου είναι αυτό. Αν ήταν και Bluetooth θα ήταν τέλειο. Μόνο πρόσεξε αν έχεις Leopard και πάρεις Logitech, να ΜΗΝ βάλεις τους drivers που δίνει η Logitech γιατί κάνουν εγκατάσταση το Application Enhancer και μετά από restart θα αντικρίσεις μια όμορφη μπλε οθόνη. Ίσως το καλύτερο πρόγραμμα για προγραμματισμό των κουμπιών του ποντικιού (δουλεύει με όλα τα ποντίκια): SteerMouse. Αξίζει και με το παραπάνω τα $20 που κοστίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μακράν το καλύτερο ποντίκι για laptop κατά τη γνώμη μου είναι αυτό. Ο φιλος ομως δε θελει να χασει την 1 απο τις μονο 2 usb που εχει το MBP. Αρα θελει bluetooth. Για αυτο προτειναμε το logitech v470. Διαφορετικα μια χαρα θα ηταν και αυτο που προτεινες. Υ.Γ.:Σημειωτεον ολα τα bluetooth ποντικια εχουν αισθητα μεγαλυτερη εμβελεια απο τα απλα ασυρματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theoxaris Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 dali13gr, thanks για την προτασή σου. Το είχα στο νου μου αυτό το ποντίκι. Αλλά όπως προανέφερα και είπαν και τα υπόλοιπα παιδιά, δεν θέλω να χάσω την μια USB θύρα. Άλλωστε έχω ένα wired ποντίκι της microsoft για laptop το οποίο είναι πάρα πολύ καλό. Απλά επειδή χρησιμοποιώ πολύ συχνά τις USB θύρες, ήθελα ένα ποντίκι που να μην δεσμεύει κάποια από αυτές. Haha, ευχαριστώ για τα links, αλλά εφόσον δεν έχεις άποψη για τα mouse, νομίζω ότι είναι ρίσκο να πάρω "γουρούνι στο σακί". Μάλλον θα καταλήξω στο Logitech αφού ακούω τόσο καλά σχόλια. Η πληροφορία για τους drivers της Logitech για Leopard πολύ χρήσιμη, μιας και έχω Leopard στο Macbook Pro. georgeadams, πολύ χρήσιμο το προγραμματάκι. Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Υπολογίζω να κάνω την αγορά μέσα στην επόμενη εβδομάδα από Amazon, οπότε αν κάποιος έχει κάποια άλλη ιδέα, you are more than welcome!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jtheogr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Παντως και στο logitech μπορεις να ρυθμισεις τι θα κανει η ροδελα οταν της κανεις κλικ ,το ειδικό προγραμματιζόμενο function (πχ dashboard ή middle click για open link in a new tab).Ολα αυτα ακομα και χωρις να εγκαταστησεις drivers. πως ρυθμίζω το click τις ροδέλας στο Leopard χωρίς να εγκαταστήσω τους drivers , v470 έχω ρωτάω γιατί διάβασα ότι το leopard εχει πρόβλημα με τους drivers τις logitech. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Για το mighty mouse στο site της apple για το συγκεκριμένο προϊόν, είδα σχόλια από ανθρώπους που το έχουν αγοράσει. Υπάρχουν πάρα πολύ που αναφέρουν όπως και ο daniel's_saving_grace για το ότι η μπίλια (ροδέλα) βρωμίζει πολύ εύκολα. Και είναι αρκετοί αυτοί που δεν είναι ικανοποιημένοι. Νομίζω ότι logitech θα πάρω τελικά. Αλλά θα ήθελα μερικές προτάσεις ακόμα (αν υπάρχουν). Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας. Apla na po oti etixe na xrisimopoihso kai to Wired Mighty Mouse kai to Wireless ... Me to Wired pragmati eixa provlima me tin rodella apo ton 1 molis mina, eno to Wireless to exo edo kai 4-5 mines kai akoma den mou exei dimiourgisei kanena provlima .. Episis, to kato meros tou skonizete diskolotera se sigkrisi me to Wired kai einai fysika Laser anti Optical .. Prosopika tha proteina to Wireless Mighty Mouse giati einai to teleio mouse gia Mac OS X, me koumpia gia expose kai spotlight ta opoia xrisimopoio sinexeia .. An einai i rodella pou se apasxolei, proxora me to Wireless kai eisai ok .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 πως ρυθμίζω το click τις ροδέλας στο Leopard χωρίς να εγκαταστήσω τους drivers , v470 έχω ρωτάω γιατί διάβασα ότι το leopard εχει πρόβλημα με τους drivers τις logitech. ευχαριστώ. Preferences-> Dashboard & Expose . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrethan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μακράν το καλύτερο ποντίκι για laptop κατά τη γνώμη μου είναι αυτό. Η ροδέλα του είναι απίστευτη στη λειτουργία για super sroll. Με ένα γύρισμα κατεβαίνει όλη τη σελίδα και σταματάει αμέσως εκεί που θα την σταματήσεις. Μόνο πρόσεξε αν έχεις Leopard και πάρεις Logitech, να ΜΗΝ βάλεις τους drivers που δίνει η Logitech γιατί κάνουν εγκατάσταση το Application Enhancer και μετά από restart θα αντικρίσεις μια όμορφη μπλε οθόνη. Καταρχήν θα συμφωνήσω μαζί σου όσον αφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο της Logitech, αφού άλλωστε αυτό έχω εδώ και ένα χρόνο σχεδόν ως απόλυτο σύντροφο του ΜΒΡ μου. Είναι πραγματικά, τουλάχιστον για μένα, αξεπέραστο. Επίσης, είχα δοκιμάσει το wireless mighty αλλά πέφτει "λίγο" απέναντι στο προαναφερόμενο ποντίκι. Εκείνο που με εξέπληξε ήταν η αναφορά σου σχετικά με τους drivers της και το Leopard, δεδομένου ότι τους εγκατέστησα και δεν συνάντησα κανένα απολύτως πρόβλημα. Κοντολογής, παρά το γεγονός ότι θέλει το δικό του δέκτη για να λειτουργήσει, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.