NOPSTRIM Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δεν μπορώ να δω με το Windows Media Player 11 τους υπότιτλους! Έχω υπότιτλους και βίντεο στο ίδιο αρχείο, με το ίδιο όνομα και δεν μπορώ να τους δω… Χρησιμοποιώ CCCP για Codec και γενικά πάντα έβλεπα χωρίς κανένα πρόβλημα. Ακόμα και στο Media Player Classic μου έβγαλε ότι δεν μπορεί να διαβάσει τους υπότιτλους αν δεν αλλάξω τις ρυθμίσεις μου Αλλά το έκανα και έφτιαξε! Τι μπορεί να φταίει;
NOPSTRIM Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Αυτό χρησιμοποιώ από την στιγμή του προβλήματος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω!, γιατί μου παρουσίασε αυτό το πρόβλημα στα καλά του καθουμένου…;
kastel Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Για να δεις εξωτερικούς υποτίτλους θα πρέπει να έχεις εγκατεστημένο το VobSub. Λογικά αφού έβλεπες τους υποτίτλους θα πρέπει να είναι ήδη εγκατεστημένο. Με τη διαφορά όμως οτι αυτή τη στιγμή θα πρέπει να κοιτάξεις και τα settings του. Ίσως κάποια εγκατάσταση προγράμματος ή codec ή κάτι άλλο που να έχει σχέσει με το video, να χρειάστηκε να αλλάξει τις ρυθμίσεις του VobSub για να μπορέσεις να δουλέψει σωστά. Επίσης ffdshow και VobSub δεν συνεργάζονται, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιείς ένα από τα δύο. Αν έχεις εγκατεστημένο το VobSub πήγαινε στα settings του και έλεγξε: 1. στην καρτέλα Gerenal και στο Loading να είναι "Load when needed" και τσεκαρισμένα τα "External" και "Embedded" 2. στην καρτέλα Misc θα πρέπει να είναι τσεκαρισμένο μόνο το "Auto-reload subtitle files after detecting modification..." 3. στην καρτέλα Colors πρώτο πάνω πάνω να βρίσκεται το YUY2 Αν πραγματοποίησες κάποια αλλαγή κάνε Apply και OK και ξαναδοκίμασε να παίξεις την ταινία με τους υποτίτλους με το WMP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.