bati9 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 ρε παιδες εχει εδω και μια δυο εβδομαδες περιπου ,χωρις να εχω αλλαξει καποια ρυθμιση,που γυρναω σπιτι απο την δουλεια και καποιες φορες βρισκω τον υπολογιστη σε κατασταση αναμονης(?)(συνεβη 2 3 φορεσ) το ερωτηματικο παει στο οτι δεν ξερω αν αυτο που θελω πω ειναι η κατασταση αναμονης, εν ολιγοις: ο υπολογιστης ακουγεται κλειστος παταω το power και σε ...2 δευτερα ανοιγει σκεφτηκα μηπως ειναι κατι απο τις ρυθμισεις ενεργειας και ειδα οτι ο χρονος για αναστολη λειτουργιας ειναι 2 ωρες αλλα το θεμα ειναι οτι δεν τον αφηνω ανοικτο για να καει ρευμα...τρεχω καποια προγραματα ειτε κατεβαζει απο ..ρεντ ειτε απο..ρεζ οποτε δεν νομιζω να ειναι αυτο εχω vista ευχαριστω εκ των προτερων
antonl Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Γιατί δε δοκιμάζεις απλώς να απενεργοποιήσεις την αναστολή λειτουργίας που αναφέρεις; Βέβαια το ότι παλιότερα δεν "έκλεινε" όπως λες είναι λίγο περίεργο...
washcloud Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 ..εγώ πάλι δεν βοηθήθηκα και πολύ από την διατύπωσή σου...Τον έχεις ανοιχτό όταν λείπεις...ή όχι;! Αν τον έχεις,και τον βρίσκεις σε κατάσταση suspended,απλά άλλαξε τη ρύθμιση που είδες(στο power management δηλαδή) σε ό,τι θέλεις... Αν πάλι τον κλείνεις φεύγοντας και τον βρίσκεις ανοιχτό,ευχέλαιο...
bati9 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 εχεις δικιο φιλε .. τα ειπα λιγο μπερδεμενα... λοιπον αφηνω τον υπολογιστη ανοικτο να κατεβαζει και τον βρισκω σε κατασταση αναμονης(συνεβη και σημερα) αλλα κατι μαλλον μου ρουφιανεψε το προβλημα λοιπον σημερα επαιζα προ (με joypad) και ξαφνικα εσβησε η οθονη και θυμηθηκα οτι μου το ειχε κανει και στις αρχες αυτο και οτι το "προβλημα" ηταν στις αντιστοιχες ρυθμισεις ενεργειας της οθονης τις οποιες ειχα αλλαξει ισως λοιπον να ειχα κανει κατι παρομοιο με αυτες της αναστολης λειτουργιας τοτε και επειδη πριν μια δυο εβδομαδες ειχα κατι σαν μπλε οθονη μαλλον καταληγω στο συμπερασμα οτι καποιες ρυθμισεις χαθηκαν... αλλα παραμενει μια απορια γιατι ο υπολογιστης περναει σε κατασταση αναστολης αφου υπαρχει προγραμα που τρεχει? τελος παντων θα βαλω την κατασταση αναστολης στο ποτε και αν ,χτυπα ξυλο, μου το ξανακανει εδω ειμαστε σας ευχαριστω και τους 2;)
washcloud Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 όσο για την μπλε που λες,δεν αποκλείεται κατα την επανεκκίνηση να χρηισμοποίησαν τα win back up του registry,και γι αυτό να έχουν αλλάξει οι ρυθμίσεις σου..Τώρα όσο για το suspend..να πω την αλήθεια δεν ξέρω,αλλά ΝΟΜΙΖΩ ότι δεν έχει να κάνει με το αν τρέχουν προγράμματα ή όχι..δηλαδή όπως με την οθόνη που κλείνει αν ΔΕΝ τρέχει κάτι.. Τέλος πάντων,καλό ξεμπέρδεμα... (...τί βαρετή που θα ήταν η ζωή μας χωρίς τους υπολογιστές να μας την κάνουν άνω-κάτω όμως,ε; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.