samakoss Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 εχω ενα δικτυο στο σπιτι με 2 pc..στον ενα το ιντερνετ λειτουργει κανονικα αλλα στο αλλο καθε φορα που βαζω το καλωδιο δικτυου μου εμφανιζει οτι υπαρχει δικτυο αλλα δεν υπαρχει ιντερνετ.μου λεει πως η συνδεση ειναι [με περιορισμους ή χωρις αξιοπιστια].Εν τω μεταξυ το δικτυο λειτουργουσε κανονικα μεχρι που περασα ξανα τα windows λογω ενος προβληματος..Σας παρακαλω αν ειναι ευκολο πειτε μου τι πρεπει να κανω γιατι εχω τρελαθει..
thodoras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Αν δεν κανω λαθος,στα XP υπαρχει ενας οδηγος "Εγκατασταση οικιακου δικτυου"...τον τρεχεις και στα 2 pc και στο ενα δηλωνεις οτι θα εχει την συνδεση του internet και στο αλλο οτι περνει απο κοινοχρηστη συνδεση...καπως ετσι. Αν δεν κανω λαθος ξαναλεω...ελπιζω να βοηθησα.
Gioha_Lirod Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Ισως φταει και το καλωδιο για το LAN.Δοκιμασε να το αλλαξεις.
samakoss Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 ομως πριν δουλευε χωρις να χρειαστει να κανω καποιο δικτυο.με το που εβαζα το καλωδιο το αναγνωριζε κατευθειαν...και πηρα και αλλο καλωδιο αλλα δεν γινετατι τιποτα..plz help
Gioha_Lirod Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Αλλη πιθανοτητα ειναι να μην "εκατσε" η ETHERNET card.Εκανες format η απο επανω περασες τα windows?
samakoss Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 stin arxi perasa ta vista.{tote nou ksekinise to provlima}meta nomiza oti ftaei ayto kai ekana format kai meta perasa ta xp. alla pali ginetai akrivos to idio.
Gioha_Lirod Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Βγαλε τα drivers της καρτας δικτυου ,ανοιξε το pc σου,βεβαιωσου οτι καθεται καλα η καρτα μεσα στο κουτι,για σιγουρια βγαλτη και ξανα βαλτη,και ξανα παιρνα τα drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.