joanast Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Καλησπερα σε ολους Δε ξερω αν εδω πρεπει να βαλω το ερωτημα μου αλλα εδω μου φανηκε το πιο σχετικο σημειο... Εχω ενα καινουργιο Pavilion εδω και μερικες βδομαδες. Παρατηρησα ομως στην προσθαφαιρεση προγραμματων ενα σωρο προγραμματα της HP που δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε. Αρχισαν και αυτοι τα καλα της Microsoft μου φαινεται που σου δινουν υπολογιστη γεματο προγραμματα για να διαφημιζονται... Αυτα τα προγραμμα ειναι τα: Hewlett-Packard Active Check Hewlett-Packard Asset Agent HP Active Support Library HP Customer Experience Enhancements HP Easy Setup - Frontend HP Help and Support HP Integrated Module with Bluetooth wireless technology HP Photosmart Essential 2.0 HP Photosmart Essential2.5 HP Quick Launch Buttons 6.20 B1 HP QuickPlay 3.2 HP Update HP Wireless Assistant HPSU306Stub Αν τα απεγκαταστησω θα συναντησω καποιο προβλημα; Αξιζει τον κοπο να τα βγαλω ή τζαμπα θα μπω σε ολη αυτη τη διαδικασια με αγνωστα προβληματα;
kpartsi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Σχεδόν όλα αυτά τα προγράμματα χρειάζονται για την σωστή λειτουργία του υπολογιστή (το integrated module bluetooth ή το quick launch buttons ή το update ή το wireless assistant κτλ.) ενώ λίγα είναι προγράμματα έξτρα όπως το photosmart για φωτογραφίες. Εγώ δεν θα τα πείραζα γιατί από όλη την λίστα είναι το πολύ δυό-τρία προγράμματα που μπορείς να αφαιρέσεις χωρίς να επηρεάσεις την ομαλή λειτουργία του υπολογιστή και δεν αξίζει τον κόπο.
blashyrkh+ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 παντως και να τα βγαλεις τα hp εχουν hidden parttion για recovery οποτε δεν θα εχεις προβλημα αν τα καταστρεψεις ολα .Παντως κανε ενα ) backup να εισαι σιγουρος..
argiris77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 1,2,3,4,5,6,8,9,12 για τα μπάζα, το τελευταίο δεν ξέρω τι είναι το HP Integrated Module with Bluetooth άστο όπως είναι
hunter18gr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 φιλε μην βγαλεις μονο το recovery του pc γιατι οτι και να γινει με ενα f11 στην αρχη που τρεχει το bios κανεισ recovery στις εργοστασιακες ρυθμισεις.
argiris77 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 μπορεί να γράψει το recovery σε dvd όπως προτείνει και η hp και μετά να το διαγράψει - αυτό δεν το προτείνει - όπως κάνουν πολλοί
peri2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Προσπαθώ να κάνω απεγκατάσταση ένα πρόγραμμα που δεν εγκατέστησα κανονικά , αλλά δεν μου το κάνει. Όταν πάω να το εγκαταστήσω , μου βγάζει μυν. ότι η εγκατάσταση ήδη τρέχει. Τι μπορώ να κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.