Προς το περιεχόμενο

Περιεργη Αγνωστη συσκευη!!!!

KapaPi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε νεα εγκατασταση winXP pro προεκυψε στο υλικο ως αγνωστη συσκευη "Ελεγκτης Διακοπων Συστηματος". Ξερει καποιος να μου πει πως το διορθωνω?

Το mobo εχει την καρτα ηχου εσωματωμενη εντουτοις δεν μου βγαινει ως αγνωστη, εχει σχεση αυτο?

Στο bios ειναι ενεργοποιημενη.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

1) KapaPi: Πολύ καλό το ρητό στην υπογραφή σου!

2) Αν δεν πειράζει τον KapaPi ως topic starter, θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ για μια περίεργη άγνωστη συσκευή (για να μην ανοίγω δεύτερο θέμα)

Η ιστορία: Ανέκαθεν έκανα εγκατάσταση WinXP Pro En και όλα πήγαιναν καλά, SP2, chipset drivers κτλ κτλ, όλα καλά. Την τελευταία φορά, αφού εγκατέστησα τα πάντα, εμφανίστηκε μια άγνωστη συσκευή στο Device Manager. Με το Unknown Device Finder βρήκε ότι η άγνωστη συσκευή είναι μια PCI standard ISA brigde !!! ΕΛΕΟΣ!!! Η μητρική μου είναι η MSI Neo-4 Platinum και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ISA θύρα! Να σημειώσω ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν το έχω συναντήσει ξανά, σε καμία εγκατάσταση στο ίδιο PC. Καμιά ιδέα, κάποιος;

Δημοσ.

@ nikosBruin Το περιεργο ειναι πως οταν ξεκινα το cd του mobo το μονο πραγμα που μου βγαζει να κανω εγκατασταση ειναι οι inf accelarator drivers, τους οποιους κανω, αλλα τιποτα. Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι δεν μου προτεινει να βαλω τους drivers της καρτας ηχου. Δεν την βρισκει. Λεω μηπως την εφαγε το mobo? Σημειωτεων το pc πριν το φορματ δεν εμπαινε στα win εκανε συνεχως restart.αυτο εγινε μετα απο windows update.

Δημοσ.

..ε δεν νομίζω από τα πολλά format να..φύτρωσε τίποτα στη μητρική σου, wizzy !

...μάλλον είναι ένδειξη ότι το πρόγραμμα που είπες, λέει ό,τι του καπνίσει...

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι είναι το μόνο στοιχείο που έχω. αύριο θα συνδέσω το PC στο νετ μπας και βγει καμιά άκρη έτσι. Πάντως, είναι η πρώτη φορά που μου παρουσιάζεται κάτι τέτοιο. Θα σας ενημερώσω όταν έχω νέα.

Δημοσ.

Update: Το πρόβλημα λύθηκε. Δεν είχε "κάτσει" καλά ο driver της κάρτας γραφικών. Ακολούθησα την πορεία του epitropou, είδα ότι αναφέρεται στην κάρτα γραφικών, απεγκατέστησα και επανεγκατέστησα τον driver της κάρτας γραφικών και όλα ΟΚ.

Το πρόγραμμα που χρησιμοποίησα πιο πάνω όντως έλεγε ό,τι του κάπνισε... Έδειχνε πρόβλημα σε συσκευή της nVidia, η κάρτα μου είναι ΑΤΙ.... ΜΗΝ το χρησιμόποιήσετε!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...