harrys23 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Γινεται ελληνικο πληκτρολογιο απο Mac να αναγνωριστει σε Pc ?? ειναι αληθεια οτι γινεται ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 den vlepw logo na min ginete.kanoniko usb keyboard einai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrys23 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 σε επισκεψη μου στην αθήνα προσφατα σε καταστημα Πλαισιο μου ειπαν δεν γινετε . ετσι ξαναρωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 κοιτα usb να ειναι μονο και γινεται αλλα αν δεν το εχεις ηδη δε συμφερει να το αγορασεις εχει καμια 55αρα αν δεν κανω λαθος το ενσυρματο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δεν δουλευει τελεια δυχτυχως,εχει τα προβληματακια του σε windows pc. Τουλαχιστον το καινουριο αλουμινενιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 εγω για το παλιο ειπα .δουλευει οκ δεν ξερω παντως αν συμφερει να το αγορασει κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundlab Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Όταν κάποια στιγμη τα έπαιξε η θύρα (ps2 νομίζω λέγεται), έβαλα το πληκτρολόγιο του G5 και δούλευε κανονικότατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GPAP23 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 δουλευει κανονικα και χωρις κανενα προβλημα!!!!δεν σου δουλευει η συντομευση των windows δεν σου δουλευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Από το λίγο που το έχω δοκιμάσει δουλεύει. Ποιος ό λόγος όμως για αυτό αφού το πληκτρολόγιο του mac είναι πανάκριβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZauZ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Το παλιό δουλεύει σίγουρα αφού το έχω δοκιμάσει. Το καινούριο δεν το έχω τεστάρει ακόμα. Επίσης το Πλήκτρο των Windows είναι το Command (το μήλο) ! Το ίδιο ισχύει και με πληκτρολόγιο από pc σε mac! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrys23 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 απλα το γουσταρω πολυ απο το imac και θελω να το περασω και στο pc και βεβαι αν γινεται να παρω ακομα ενα καβατζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lomar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 παίδες και εμένα για το λάπτοπ μου με ψήνει το ασύρματο, είναι απλά θεϊκό. αλλά για το ασύρματο είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα αφού δεν ξέρω και τι παίζει με την συμβατότητα του bluetooth με τα win... όποιος μπορεί να δώσει καμιά info... 80 ευρώ κάνει αλλά τα αξίζει τα λεφτά του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.