Commentator Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Παιδες θελω να αλλαξω τον πισω ανεμιστηρα του case μου και να αγορασω εναν πολυ καλο.Ποιον μου προτεινετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 εχω εναν ) Akasa 80 mm uv πολυ καλος αλλα οχι τελειως αθορυβος και 2*120' Coolermaster Uv (green) αλλα με αυτους ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και θα σου προτεινα .Εντελως αθορυβοι και αποδοτικοι. τους ειχα παρει απο multirama Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commentator Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 αυτον λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTheGreek89 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ξέρει κανείς αν υπάρχει fan filter για τον 250mm πλάγιο ανεμιστήρα του sharkoon rebel;Ποιοί άλλοι τρόποι εκτός των fan filter υπάρχουν για να προστατέψω το κουτί(εσωτερικά ενν.) απο την σκόνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commentator Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976899&product=1017896 εχει αναφερθει πολλες φορες στο forum.Να τον αγορασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikMet Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Στους ανεμιστήρες εγώ κοιτάω 2 πράγματα. πρέπει τα db να είναι κάτω απο 20 και να έχουν καλό air flow ,πάνω απο 50CFM. Με αυτά τα δεδομένα οι στροφές κυμαίνονται απο 1200-2000. Τώρα εάν δεν έχεις πρόβλημα με το θόρυβο να κοιτάξεις το airflow να είναι πολύ παραπάνω. Μιλάω πάντα για 120αριδες Ελπίζω να σε βοήθησα. Εγώ παντώς έχω τα silent της coolermaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commentator Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 θα ηθελα να εχει και καποιον ρυθμιστη στροφων για να μειωνω τον θορυβο οταν την πεφτω για νανι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commentator Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ξέρει κανείς αν υπάρχει fan filter για τον 250mm πλάγιο ανεμιστήρα του sharkoon rebel;Ποιοί άλλοι τρόποι εκτός των fan filter υπάρχουν για να προστατέψω το κουτί(εσωτερικά ενν.) απο την σκόνη; εχεις κοιταξει στο eshop αν εχει;Αλλιως εγω δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikMet Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Αυτό είναι σε λογικά ευρώ http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977823&product=957542 αλλά να σου πώ την άποψή μου το πανελάκι θα είναι πίσω απο το pc και δεν ξέρω αν σε βολεύει. Εγω έχω αυτά http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977823&product=941689 και είμαι κομπλέ απο ήχο. άσε που τσιγκουνεύομαι και πάνω απο 10ε να δώσω! πάρε αυτους που είναι μια χαρά και πάρε ένα κεντρικο ρυθμιστη στροφών αμα είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commentator Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 ναι ρε συ δεν υπαρχει προβλημα.Εχω μεγαλο χερι φτανει απο πισω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikMet Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 lol Ε άντε έγινες έιναι και μπλε να πεί καποιος που τα έχει όμως εντυπώσεις! μην σου βγούν μάπα και με ψαχνεις Πάντως αμα έχεις αρκετα fan σε συμφέρει ενα κεντρικό ελεκτή μπροστά που θα παίρνει 4-5. και να ρίχνεις όλα οταν κοιμάσαι. Εγω έχω 5 απο αυτά http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977823&product=941689 κοιμαμαι δίπ[λα στο κρεββάτι και ούτε που καταλαβαίνω! P.s. κοιμάμαι βαρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commentator Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 καλα κι εγω βαρια κοιμαμαι....τον sopranoΚουτο εχω.Εχει 3.Πισω,μπροστα,πλαγια.Δεν ξερω αν χρειαζετε να κανω καρμποναρα το pc και να βαλω ελεκτη μπροστα...Για αρχη μια αντικατασταση των stock fans Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikMet Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Όντως Βασικά απο οτι θυμάμαι απο του φίλου μου το soprano ήταν πολύ αθορυβοi. Κατι πορτοκαλί δεν είναι? Απο περιέργια για θες να αλλάξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commentator Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 ναι αυτα ειναι εχω και τον Νinja πανω και πιανει ολο το κουτι... ενταξη αθορυβα ειναι αλλα θελω κατι καλυτερο ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 μην πάρεις coolermaster θα μετανιώσεις. εγώ άλλαξα όλα τα στοκ του cosmos με silenX και καμία σχέση σε ήχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.